Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ο "ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ" Γ.Γ. ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ..... ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ



Επειδή πολύ συχνά ο λαλίστατος κ. Χανιωτάκης αλλά και εσύ Άγγελε, δημοσιεύετε αποσπάσματα από το aftodioikisi.gr, εγώ θα σχολιάσω την ανάρτηση που αφορά τον σύζυγο της βουλευτού και επίδοξης Περιφερειάρχη Αττικής, κυρίας Γιαννακάκη, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, αποκαλύφθηκε μέσα από την διαδικασία ελέγχων νομιμότητας των πτυχίων των υπηρετούντων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/i-apithani-istoria-tou-sizigou-vouleftou-tis-dimar-me-to-plasto-ptixio-apo-to-lse-didaske-sto-ekdda-dilone-oti-ergazetai-sto-ptoxo-dimosio-foto

Εντυπωσιάστηκα με την ταχύτατη (σε σύγκριση με τον Ραν Ταν Πλαν) αντίδραση της βουλευτού, δύο μήνες μετά την δημοσιοποίηση της λαθροχειρίας του κυρίου Γασπαρινάτου – συζύγου Γιαννακάκη. 
Η κυρία βουλευτής μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους δηλώνοντας «πιστεύω ότι πρέπει να υποστεί τις συνέπειες που προβλέπονται από το νόμο», λες και θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό. 
«Ο αιφνιδιασμός μου ήταν απόλυτος, καθώς είχα πλήρη άγνοια».

Γ.Γ.

ΣΧΟΛΙΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 

Μωρέ πολύ καλά έκανες αλλά μήπως μπορείς να μας εξηγήσεις .... ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ  Ο ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ γιατί .... εν καταλαβαίνει. (καλά άσε τον άλλο, ρίχτου,  αυτός φταίει έτσι και αλλιώς για όλα). 

Και τι να σου διευκρινίσουμε δηλαδή; Ότι ένα αυτοδιοικητικό (χαλανδραίικο, σατυρικό, γραφικό κλπ) blog αναδημοσιεύει ειδήσεις από το μεγαλύτερο αυτοδιοικητικό site?

(Τώρα άμα στα χώσει ο Μήτσος η διεύθυνσις δεν έχει ευθύνη, ξηγημένοι να ' μαστε) 


Όσο για το πλαστό πτυχίο του συζύγου της κας βουλευτού;

ΣΤΑ ΤΣΙΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΑΣ!
ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.


Και βάζε και τον τίτλο που σου αρέσει γιατί άμα στέλνεις μήνυμα "για το blog" τον τίτλο τον διαλέγει η διεύθυνσις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου