Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. : ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΠΟ ΤΙΣ 11.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ.

Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2014
Αριθμ. Πρωτ.: 970

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) προκηρύσσει Πανελλαδική Στάση Εργασίας για τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α., την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, από τις 11.30 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου της πρωινής βάρδιας.

Στις 12.00 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. θα πραγματοποιήσουν Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15 – Αθήνα). Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχει και η Ομοσπονδία των εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού καθώς και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις του Δημοσίου μετά από κάλεσμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. αντιδρούν στην προσπάθεια της συγκυβέρνησης και του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με άλλοθι τη δήθεν «αξιολόγηση» να δημιουργήσουν «δεξαμενές» διαθεσίμων προς απόλυση εργαζομένων.

Η συγκυβέρνηση και ιδιαίτερα ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης με «όχημα» την «αξιολόγηση» αλλά και τον «επανέλεγχο» με νέα κριτήρια της μετατροπής των συμβάσεων σε Αορίστου Χρόνου, προσπαθεί να υλοποιήσει το στόχο για 6.500 απολύσεις εργαζομένων μέσα στο 2014, ενώ «υπόσχεται» και άλλους 15.000 διαθέσιμους - απολυμένους το 2015.

Οι εργαζόμενοι λένε «ΟΧΙ» στην πολιτική που στέλνει στην ανεργία χιλιάδες υπαλλήλους, διαλύει τη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ισοπεδώνει την κοινωνία γενικότερα. Θα αγωνιστούν προκειμένου να μπει ένα τέλος στην αδιέξοδη αυτή πολιτική των μνημονίων που εφαρμόζουν συγκυβέρνηση και τρόικα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου