Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΑΑΑ! ΤΕΛΙΚΑ .... MΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΟΝΤΟΣ!

Αναδημοσιεύουμε τη νέα επίθεση που δεχτήκαμε σήμερα από το site της παράταξης της νέας διοίκησης του δήμου: 

http://www.stasi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1437:2014-09-04-07-28-11&catid=24:efiologimata&Itemid=27

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

Τελικά ...μας ψεκάζουν

Όταν σε προηγούμενη ανάρτησή μας παραδεχθήκαμε ότι πράγματι «μας ψεκάζουν» λόγω των απίστευτων ασυναρτησιών που λέγονται και γράφονται κατά καιρούς (από τον πρωθυπουργό μέχρι και κάποιους τοπικούς παράγοντες της πόλης μας), δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πόσο γρήγορα θα (ξανα) επαληθευόμασταν. Αναγκαζόμαστε λοιπόν να κάνουμε αναφορά στο (ανυπόγραφο) ρεπορτάζ του γραφικού μπλογκ «Στην Πλατεία» από την ορκωμοσία της νέας διοίκησης του δήμου.

Εκεί λοιπόν, μεταξύ άλλων, διαβάσαμε ότι: «Η εθνική συμφιλίωσις μεταξύ της δεξιάς και της πολύ αριστεράς (Κουράση και Κουρασικής Αριστεράς) [σημ. Στάσης: για όσους δεν διαβάζουν τα πονήματα του κ. Νταβία αυτοί είμαστε εμείς] σηματοδοτήθηκε με μια πρωτοτυπία - σε σχέση με τις ορκωμοσίας άλλων αριστερών νέων διοικήσεων: » δηλαδή από το ότι δώσαμε το λόγο και στον απερχόμενο δήμαρχο!!!!

Μάθαμε επίσης ότι υπήρξε «αλλαγή στην θρησκευτική συμπεριφορά της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ σε σχέση με το 2010, όταν τότε ο σημερινός Δήμαρχος είχε καταγγείλει - εγγράφως μάλιστα - την επιλογή Κουράση να κληθεί παπάς στην τότε ορκωμοσία.»

Ενώ με πραγματική έκπληξη διαπιστώσαμε ότι αρχίσαμε ήδη τους διορισμούς αφού όπως γράφεται στο ρεπορτάζ: «Υποψήφια δημοτική σύμβουλος [σημ. Στάσης: ο κ.Νταβίας εννοεί της Αντίστασης] (κατά ένα ανεξήγητο τρόπο διαδικαστικά) εθεάθη μεταξύ των υπηρεσιακών της γραμματειακής υποστήριξης της διαδικασίας. (Έγιναν προσλήψεις γραφιάδων στον δήμο μετά τις δημοτικές εκλογές; ΕΓΙΝΑΝ, ΕΓΙΝΑΝ ...)Τώρα να με ρωτήσεις πότε τα είπανε, πότε τα συμφωνήσανε και άρχισαν τα βολέματα . .. τι να σε πω, τι να σε πω ... Και εμείς όλα δεν τα προκάνουμε ...»

Σεβόμενοι απόλυτα τα σοβαρά προβλήματα που προκαλούν οι ανεξέλεγκτοι ψεκασμοί σε πολλούς συμπολίτες μας, οφείλουμε να προβούμε σε ορισμένες απαραίτητες διευκρινίσεις τόσο στο γράφοντα όσο και σε όσους τον διαβάζουν:

Σκοπεύουμε να πολιτευτούμε με την αρχή «Ούτε ρεβανσισμός, ούτε ομερτά». Και αυτό αφορά τις προηγούμενες διοικήσεις, τους υπαλλήλους του δήμου αλλά και κάθε πολίτη του δήμου με τον οποίον τυχαίνει να διαφωνούμε ιδεολογικά. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Η αντίληψη της «Αντίστασης με τους Πολίτες του Χαλανδρίου» σχετικά με το θρησκευτικό συναίσθημα όσων το έχουν δεν έχει αλλάξει. Πιστεύουμε στον πλήρη διαχωρισμό των αρμοδιοτήτων κράτους και εκκλησίας, δώσαμε, όπως κάναμε κάθε φορά, πολιτικό όρκο, αλλά σεβόμαστε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις όσων επιθυμούν να ορκιστούν με την παρουσία ιερέα. Όσον αφορά την έγγραφη καταγγελία του 2010, πολύ θα μας ενδιέφερε να τη δούμε για τον απλούστατο λόγο ότι απλώς δεν υπάρχει. Άλλωστε θα ήταν αναντίστοιχη με τη θέση της παράταξης.

Όσον αφορά τους διορισμούς, τα βολέματα κλπ. που κατά τον γράφοντα, ήδη έχουν αρχίσει, οφείλουμε να τον ενημερώσουμε ότι τίποτα τέτοιο δεν έχει συμβεί. Πάντως υποσχόμαστε, εάν αρχίσουν, θα ενημερωθεί το σύνολο της πόλης και όχι κάποιοι ατομικά όπως ίσως ο ίδιος έχει συνηθίσει από το παρελθόν.

Όσο για την προσομοίωση της ορκωμοσίας με μία «τοπική Βάρκιζα», αυτή θα μπορούσε να γίνει μόνο από κάποιον που κάνοντας χαβαλέ, δε σέβεται την ιστορική πορεία της αριστεράς στη χώρα μας αλλά και την τραγωδία που αυτή βίωσε στη συνέχεια. Καταλαβαίνουμε ότι όλοι δεν έχουν τις ίδιες ευαισθησίες με εμάς, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε «Αιδώς Αργείοι».


ΣΧΟΛΙΟ 1 : Ή έχει την μύγα και μυγιάστηκε ή είναι όντος ψεκασμένος ο αρθρογράφος;
Ποιος έγραψε ότι ήταν της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ η νεοπροσληφθίσσα καλέ; ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΗΤΑΝ. Και πώς θα μπορούσε να αναφέρεται στη νέα διοίκηση η αιχμή περί διορισμών μέσα στο καλοκαίρι ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ;

ΣΧΟΛΙΟ 2: Όταν εδώ γράφουμε τι είπε άλλος δεν το λογοκρίνουμε και όταν του δίνουμε την διάσταση ΠΛΑΚΙΤΣΑΣ θεωρούμε ότι αυτή είναι η σημασία του - είναι για πλάκα και όχι για σοβαρή τοποθέτηση. 
Συνηθίστετο
Η Λούλα είπε σε αρκετούς παρευρισκόμενους λοιπόν ότι την προηγούμενη τετραετία - στην ορκομωσία Κουράση - η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ είχε διαμαρτυρηθεί για την παρουσία παπά. Και μάλιστα - έλεγε η Λούλα - ότι είχανε διαμαρτυρηθεί δια γραπτού σημειώματος. Πρέπει να την άκουσαν καμιά δεκαριά άτομα, δεν μας το είπε στι αφτί. 

ΣΧΟΛΙΟ 3: Εμείς θα κάνουμε την πλάκα μας, θα σατυρίζουμε - όταν σατυρίζουμε και θα μιλάμε σοβαρά, όταν μιλάμε σοβαρά. Κάθε πρωί, μετά τον φραπέ, ξαλαφρώνουμε άνετα και επιτρέπουμε στον εαυτό μας να κάνουμε και κανένα καλαμπούρι. Δεν είμαστε μονίμως σφυγμένοι.
Ακόμα και να αυτοσαρκαζόμαστε, όπως κάναμε στην συγκεκριμένη ανάρτηση με ετικέτα ΣΑΤΥΡΑ - ΣΥΝΤΑΞΗ
Αν δεν σας πιάνει ο φραπέ το πρωί ενισχύστε τον με LAXATOL. 


Όσο για αυτό που το πήρε ο αρθρογράφος τόσο βαριά γράφοντας:

"... για την προσομοίωση της ορκωμοσίας με μία «τοπική Βάρκιζα», αυτή θα μπορούσε να γίνει μόνο από κάποιον που κάνοντας χαβαλέ, δε σέβεται την ιστορική πορεία της αριστεράς" έχουμε αυτό για την "ιστορική πορεία της αριστεράς":

Το ΚΟΜΜΑ ως αποστεωμένο δεινόσαυρο:


Αλλά και αυτό για όσους δεν έχουν πάρει το πιστοποιητικό αριστεροφροσύνης από την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ:



Δεν τα σχολιάζουμε στα σοβαρά γιατί διατηρούμε το χιούμορ μας και αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ......


ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ BLOG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου