Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ 3 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΔΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



Προκλητικά στοιχεία φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας σήμερα σχετικά με την σταδιακή αλλά συστηματική αποστελέχωση των τριών παραρτημάτων ΠΕΔΥ Χαλανδρίου.

Την έρευνα κάναμε ύστερα από γκρίνιες -καταγγελίες ασφαλισμένων αναγνωστών μας που χρειάστηκε να περάσουν ΑΥΕ (Υγειονομικές Επιτροπές) και τους στείλανε στο Μαρούσι και στη Νέα Ιωνία.

Και ανακαλύψαμε ότι πλέον στο σύνολο των τριών παραρτημάτων του ΠΕΔΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Κάτω Χαλάνδρι) ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ούτε πρωτοβάθμια (ΑΥΕ), ούτε δευτεροβάθμια (ΒΥΕ) υγειονομική επιτροπή, αφού προσφάτως αυτές μεταφέρθηκαν.

Τώρα πες μας μαλάκες, πες μας φαντασιόπληκτους, πες μας τρελούς, πες μας υπερβολικά καχύποπτους, πες μας αρρωστημένους αλλά εμείς εδώ όταν υπάρχει εμφανής παραλογισμός, γιατί περί αυτού πρόκειται - ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (όπως πάντα) μπορούμε να τεκμηριώσουμε, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ στα τυχαία γεγονότα και κάνουμε .... σενάρια.

Ειδικά όταν δίπλα μας υπάρχει ένας εξαιρετικός για τα συμφέροντα της πόλης του δήμαρχος - πουλέν της κυβερνητικής παράταξης στην αυτοδιοίκηση και στον χώρο της υγείας που κοιτάει πώς θα εξυπηρετηθούν οι δημότες του καλύτερα και έχει τα μέσα να το πετυχαίνει στο γκουβέρνο. (καλήμέρα κε Πατούλη).

Αυτό που μας στεναχώρησε πάντως στην έρευνά μας είναι ότι πέσαμε πάνω σε έγγραφο - που το έχουμε στα χέρια μας - που δείχνει ότι την αποστελέχωση από γιατρούς που μεταφέρθηκαν στο Μαρούσι και τη Νέα Ιωνία και τελικά οδήγησε στην κατάργηση των υγειονομικών επιτροπών για το Χαλάνδρι, έχει υπογράψει ο διοικητής του ΠΕΔΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ, γνωστός Χαλανδραίος και βέβαια πρώην δημοτικός μας σύμβουλος (δημαρχίας Ζαφειρόπουλου).

ΦΑΟΥΛ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. 

Διότι τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν ότι είναι προκλητική η εύνοια που δείχνετε για το Μαρούσι μεταθέτoντας από δω γιατρούς ΚΑΙ μία από τους συνολικά τρεις διοικητικούς υπαλλήλους που είχαμε για τρία παραρτήματα (αν είναι δυνατόν) για να την πάτε στο Μαρούσι που έχει 6 διοικητικούς για 2 παραρτήματα.

Και εσύ το παραταξιακό συμφέρον πάνω από την γενέτειρά σου;

Ξέρεις δεν εκδικείστε έτσι τον Ρούσσο που σας πήρε το μαγαζί.

Τους συνδημότες μας και τους γονείς μας εκδικείστε και δεν σου το 'χαμε να είσαι παλαιοκομματούρα.

Για δες μπας και διορθώνεται το πράγμα γιατί γκρινιάζουν οι συνδημότες σου που τρέχουν στο Μαρούσι και τη Νέα Ιωνία για να περάσουν επιτροπές και γκρινιάζουν απολύτως δικαιολογημένα.

Θα βγάλουμε και άλλα τις επόμενες μέρες για το θέμα, γιατί .... το πιάσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου