Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ & ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ



 


ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                                        Χαλάνδρι 2 Οκτωβρίου 2014
ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ & ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ
ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ
«Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ»
Έδρα Χαλάνδρι

                                                Δελτίο Τύπου

Η σημερινή επίσκεψη και η ακολουθούμενη σύσκεψη εργασίας στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, είναι σαφώς προσχηματική, καθώς ετέθη από τον εμπνευστή της και έχει στόχο την παράταση της ανομίας και της ομηρίας μας, που υφιστάμεθα εδώ και πολλά χρόνια.

Με έκπληξη διαπιστώνουμε πως δόθηκε μία άτυπη αναστολή, στην  εν ισχύ απόφαση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την κατεδάφιση του παράνομου καταυλισμού.

Η έκπληξή μας σχετίζεται με το γεγονός, πως ενώ ως μοναδικό προαπαιτούμενο ήταν το να μην καταστούν άστεγοι πολίτες εκ της κατεδαφίσεως, δέσμευση βεβαίως που δεν προβλέπεται από την Ελληνική Νομοθεσία για κανέναν άλλον πολίτη που κατεδαφίζεται το αυθαίρετό του και η Πολιτεία ξοδεύτηκε και ετοίμασε χώρο υποδοχής, γίνονται αιφνίδιες και απρόσμενες συσκέψεις για ανεύρεση άλλου χώρου.

Δεν δεχόμαστε την παρελκυστική αυτή εξέλιξη, καθότι είμαστε ήδη δικαιωμένοι από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ήδη έχουν γίνει σοβαρές προσπάθειες για την εξεύρεση χώρου με κατάληξη σε αυτόν, που είναι ήδη έτοιμος να  φιλοξενήσει, τους παρανόμους έως σήμερα εποικιστές.

Με τη βεβαιότητα πως το ροκάνισμα του χρόνου, που απορρέει εμφανέστατα από την παρέμβαση αυτή, έχει ως στόχο την έλευση του Χειμώνα και αποσκοπεί αποκλειστικά στο να κερδηθεί   χρόνος υπέρ των παρανομούντων και καταπατητών. Γι αυτό το λόγο ζητούμε, από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που έως τώρα εργάστηκε για την απονομή του Δικαίου, την άμεση υλοποίηση της ισχύουσας απόφασής του, ειδάλλως είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε  το δίκιο μας.

Θεωρούμε πως,  η έστω προσωρινή μετεγκατάσταση στο χώρο που ετοιμάστηκε,  αποδίδει το Δίκαιο και αποκαθιστά τη Νομιμότητα και ευχόμαστε, χωρίς πλέον καμία πίεση και βιαστικές αποφάσεις που ενδέχεται να ταλαιπωρηθούν από το χρόνο, να βρεθεί καταλληλότερος χώρος για την οριστική τους τότε εγκατάσταση.

                                                   Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                         Ο Αντιπρόεδρος              Η Γενική Γραμματέας

Ευάγγελος Θεοδωράκος Γεώργιος Αναστασάκης Χαρίκλεια Κανελλοπούλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου