Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ

Ο Νίκος Πανταζής μας δήλωσε: Έχουμε ενημερώσει όλους και όταν ξεσπάσει η βέβαιη καταιγίδα τότε δεν θα μπορούν να δικαιολογηθούν για τις εμμονές τους .


Προειδοποιούμε όλους όσους πραγματι έχουν παρασυρθεί καΙ παίζουν εν αγνοία τους το παιγνίδι των τοπικών συμφερόντων σε βαρος της πόλης, οτι αν δεν απομακρυνθούν απο τώρα θα είναι αργά στην συνέχεια και θα βρεθούνε μπλεγμένοι στα ίδια γρανάζια.
Επίσης προειδοποιούμε και τους αυτόκλητους εισαγόμενους σωτήρες ότι διάλεξαν λάθος Δήμο για να συνεχίσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Διαφορετικά θα ξεσκεπάσουμε τι κρύβεται πίσω απο την πρασινη ενεργεια.

Διαβάζουμε για τις Μίζες, παρακολουθούμε τον χορό των εκατομμυρίων, στα εξοπλιστικά ακούμε για διαπλοκή και στην πόλη μας και πραγματικά χανόμαστε. Δεχτήκαμε το τελευταίο διάστημα πολλές ανώνυμες επιστολές και πληροφορηθήκαμε για Καταγγελίες εναντίον συγκεκριμένων συμπολιτών μας που πολιτεύονται στην τοπική αυτοδιοίκηση και έχουν προβλήματα με τις αρχές .
Αν τα ποσά που λέγονται ότι διακινήθηκαν σε επίπεδο Χαλανδρίου είναι αληθινά τότε δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα εκείνων που τα διακίνησαν σε καμία περίπτωση.
Πέρα συνεπώς από τους τριγμούς στην τωρινή διοίκηση του Δήμου που θα δημιουργήσει η υπόθεση του Καταυλισμού των τσιγγάνων και τα 333.000Ευρώ που ήδη έχουν καταλογιστεί, θα έχουμε σύντομα και εξελίξεις και με άλλους Δημοτικούς Συμβούλους που θα ταράξουν και πάλι τα δεδομένα και θα φέρουν σε δυσάρεστη θέση κάποιους άλλους που επιμένουν σε πρόσωπα που θα αναγκαστούν να μείνουν εκτός Δημοτικών εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου