Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

SAVE PAGKALOS



Δεν ξέρω ποιος νιώθει σύγκρυο από αυτή την απειλή αναγνώστη μου, την οποία εξαπέλυσε σήμερα ο Μεγάλος Τραγουδιστής - ότι σκοπεύει δηλαδή να αυτοκτονήσει, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές -  αλλά σίγουρα η Ελληνική Καλαμπουροκρατία θα χάσει αίγλη και η Πλατεία θα πέσει σε βαθιά περισυλλογή μετά από αυτή την δήλωση δια να αποφασίσει την στάση της στας εκλογάς ίνα μην απωλεσθεί το σπάνιο αυτό είδος πολιτικής πανίδος αυτό του  ΠΑΓΚΆΛΟΥ.

Και δεν συμμεριζόμαστε καθόλου αναγνώστη μου τις επιφανειακές προσεγγίσεις εκείνων των απερίσκεπτων ΣΥΡΙΖΑίων  οι οποίοι είτε έσπευσαν να ομιλήσουν δια πρόσθετο δια τον λαόν κίνητρο υπερψήφισης του Αλέξη Τσίπρα στας - απ' ότι φαίνεται - επερχόμενας εκλογάς.

Ο Πάγκαλος είναι ιδέα.
Ο Πάγκαλος είναι σύμβολο.

Ο Πάγκαλος είναι τεράστιος. (Και δεν αναφέρομαι εις το δέμας) αλλά εις τα συμπεπυκνωμένα μηνύματα που εμπεριέχονται εις τον βίο του πολιτικού αυτού ανδρός δια την μεταπολιτευτική καλαμπουροκρατία και κυρίως τον Έλληνα αριστεροκεντραριστερό (μπάινοντας) εκλέκτορα:

Εγγονός δικτάτορα, στη συνέχεια ΚΝΙΤΗΣ, ακολούθως ΕΔΑίτης, λαμπρώς σταδιοδρομήσας ΜΕΓΑΛΟΠΑΣΟΚΟΣ σοσιαλιστής που καταλήγει, πλησιάζοντας εις την αυλαία αυτής της διαδρομής, εκεί που θα ήθελε να τον δει .... ο συγχωρεμένος ο παππούς του:

ΕΛΕΕΙΝΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και βεβαίως προσωπικώς εκείνου του αυθάδη ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ που έχει το θράσος να αμφισβητεί τον μονόδρομο της αναγκαιότητος η ΕΛΛΑΣ να ΞΑΝΑΣΩΘΕΙ από τους ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ στο παρελθόν αποτυχόντες  διασώστες της οίτινες επιμένουν ότι μόνο αυτοί ημπορούν να την (ξανα)σώσουν. (Ο Θεός να μας λυπηθεί).

ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:

ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ!

(Πώς κάναμε και με τον Ρωμανό; Ή παλιότερα με τις ΜΟΝΑΧΟΥΣ - ΜΟΝΑΧΟΥΣ; Ένα τέτοιο πράγμα).

Γιατί όσο και να χτυπηθεί, όσο τον βρίζει και όσα τραγούδια και να τραγουδήσει, οΤσίπρας θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας, οπότε πρέπει να τον αποτρέψουμε από την αυτοκτονία.  

SAVE PAGKALOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου