Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή πιτας της δημοτικής παράταξης « μια πόλη για να ζεις Χαλάνδρι, η πόλη μας»



Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η δημοτική παράταξη « μια πόλη για να ζεις Χαλάνδρι, η πόλη μας» χθες, 16 Φλεβάρη, στο κατάμεστο από φιλους της παράταξης, bar CENTRO στο Χαλάνδρι.

Ο επικεφαλής της παράταξης, δημοτικός συμβουλος Γιωργος Θωμάς, αναφέρθηκε στο ιστορικό ιδρυσης της παράταξης, παρουσίασε ένα συντομο απολογισμό, της 6μήνης παρουσίας στο δημοτικό συμβούλιο, και διαβεβαιωσε τους φιλους της παράταξης για την ενεργότερη συμμετοχή και παρουσία της παραταξης στα δημοτικά πράγματα του Χαλανδρίου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «η δημοτική μας κίνηση δεν ιδρύθηκε για να κατέβει απλα στις εκλογές αλλά για να υπάρχει και μετά τις εκλογές, να υπηρετήσει τους κατοίκους του Χαλανδρίου και να βοηθήσει στην λύση των προβλημάτων. Πολιτισμός, καθαριότητα, πρασινο, εκπαιδευση και κοινωνική προνοια ηταν και παραμενουν οι προτεραιότητες της παράταξης»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Σιμος Ρούσσος, ο πρώην δήμαρχος κ. Κώστας Παττακός, ο πρώην δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε δράση», κ. Γιώργος Κουράσης, ο δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της παράταξης, «Μπορουμε ολοι Μαζι για το Χαλάνδρι» κ. Ιωάννης Λαδόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι αλλάζουμε πορεία», κ. Άγγελος Νταβίας, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και καθαριότητας κ. Δημητρης Χριστουλάκης, ο Δημοτικός σύμβουλος, γιατρός, κ. Θωμάς Βαρδουλάκης , ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Αγγελής, ο Χαλανδραιος δημοτικός σύμβουλος Παλληνης,κ. Δημήτρης Μπαξεβάνης, η Οργανωτική Γραμματέας και μελος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ. κ. Τάνια Καραγιάννη, ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «Γ.Σ. Προμηθέας Χαλανδρίου», κ. Κώστας Βλαχόπουλος, ο πρόεδρος των Κρητων Χαλανδρίου κ. Μανώλης Πατεράκης, εκπρόσωπος της Παγκρήτιας Ενωσης η κ. Σπανάκη Χρυσούλα, εκπρόσωπος της Παγκαλαβρυτινής Ενωσης ο κ. Παναγιώτης Μπουζιώτης, εκπρόσωπος της ομοσπονδίας εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού ο κ. Οικονομόπουλος Τάσος, η πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος του ICOM κ. Τετη Χατζηνικολάου, το Δ.Σ. του σωματειου ιδιοκτητων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Χαλανδρίου, πρόεδροι και μέλη συλλόγων γονεων και κηδεμόνων, διευθυντές σχολειων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου