Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ: Συναυλία ποπ-ροκ με τους Bitter Sweet & τους Ι Saw 43 Sunsets solely



ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ

 

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2015 του Δήμου Χαλανδρίου, το αθηναϊκό pop/rock group οι The Bitter Sweet και το συγκρότημα εναλλακτικού ροκ I Saw 43 Sunsets solely ξεδιπλώνουν μία μουσική κόντρα ανάμεσα στην κλασικίζουσα σκεπτόμενη ροκ, τη τζαζ ροκ, τη νεανική τρέλα - αδρεναλίνη του ξέφρενου ροκ εν ρολ, του ψυχεδελικού ροκ, αλλά και την "απλή" ποπ τραγουδοποιία!
The Bitter Sweet…
Δημιουργήθηκαν το 2007 στην Αθήνα από το Νικόλα Αλαβάνο, ο οποίος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική με άξονα την βρετανική ψυχεδέλεια και με βασικές επιρροές από τη βρετανική σκηνή των 60's αλλά και 90's. Bασικές επιρροές αντλούν από τους: Beatles, Beach Boys, Pink Floyd, Roxy Music, David Bowie και Nick Cave.
Οι I Saw 43 Sunsets…
Ιδρύθηκαν το 2009 και κυκλοφόρησαν το promo lp τους τον Μάρτη του 2011. Κατόπιν ηχογράφησαν ακουστικές εκτελέσεις του Nightcall των Kavinsky και το Under Your Spell των Desire από την ταινία Drive, κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση. Το 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους video clip με τον τίτλο I Am The Rain. Το 2015 κυκλοφόρησαν – σε δική τους παραγωγή - το πρώτο τους lp Now We Are Infinite.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Ώρα Έναρξης: 20.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου