Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FB



Κε δήμαρχε, δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τον πολύτιμο για το Χαλάνδρι και τους συνδημότες μας χρόνο σας για να ψάχνεται στο φατσομπούκι τις κοινοποιήσεις των άρθρων της Πλατείας για να τις σχολιάσετε.

ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ BLOG ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ, για όσες μέρες θέλετε, για να μας πείτε και να αποδείξετε και στον αναγνώστη μας τα "ψέματά μας" - αν σε εμάς αφιερώνετε, εσείς, ο πρώτος πολίτης του Χαλανδρίου, το υπέροχο απόφθεγμα του Λουντέμη το οποίο συνοδεύει από εχθές τις αναρτήσεις μας στο φατσοβιβιβλίο με την υπογραφή σας, υπονοώντας ότι ψευδόμαστε.

Και βέβαια θα κοινοποιηθεί ό,τι γράψετε σε όλες τις "φιλικές" μας σελίδες και θα το δουν τουλάχιστον 5000 συμπολίτες μας.

Ο Νταβίας πάντως το ξεκαθαρίζει: Σε εσάς και τον μέχρι τώρα βίο σας στον δήμο υπό την ιδιότητα του δημάρχου, αφιέρωσε την επίσης υπέροχη ρήση - θα συμφωνείτε - του ηγέτη της Κουβανικής επανάστασης του Fidele Castro.

Θα μπορούσε αλλιώς να σας αφιέρωνε και παραποιημένο Βάρναλη "

Αχ, πού ‘σαι νιότη που δειχνες πως θα γινόσουν άλλος!"

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΨΕΜΑΤΑ, αν μας κάνετε την τιμή να μας το διευκρινίσετε ή θα αρκεστείτε στην γνωστή μέθοδο: "Πες, πες κάτι μένει" γνωστό επίσης απόφθεγμα - κανόνας ενός ακραίου ιδεολογικού αντίπαλου των προαναφερθέντων, επικοινωνιολόγου - προπαγανδιστή - του Γιόζεφ Γκαίμπελς - για όσους δεν γνωρίζουν.

Εκτός αν παρανοήσαμε και δεν αναφέρονται σε εμάς τα περί "ψευδών" και απλά σχολιάζετε έτσι ποιητικά , γενικώς και αορίστως τα γραφόμενά μας, οπότε σας ευχαριστούμε.

Έτσι πάντως θα εκλάβουμε εμείς πιθανή επιλογή σας να μην μας απαντήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου