Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

από την Β. Χαλκιά


 Με αφορμή την παραίτηση του Θέμη Μπαλασόπουλου από την προεδρεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε τα τρία χρόνια που ήμουν πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Παραίτηση Μπαλασόπουλου από την προεδρία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Χωρίς τη δική του βοήθεια και συμπαράσταση θα ήταν πολύ πιο δύσκολο για εμάς να καταφέρουμε να αποτρέψουμε την προγραμματισμένη ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας του οδοκαθαρισμού και την εκχώρηση σε ΚΟΙΝΣΕΠ του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού.

Η συνεργασία μας ήταν άριστη και μας δόθηκε χωρίς «παραταξιακά προαπαιτούμενα και προϋποθέσεις» κάτι που δεν συνηθίζεται στον συνδικαλιστικό χώρο, όπως κατάλαβα στην πορεία.

Με όποια λάθη και παραλείψεις που μπορεί να έχει μια πολύχρονη παρουσία σαν τη δική του, η άποψη μου είναι ότι στην πιο δύσκολη περίοδο που βίωσαν όλοι οι εργαζόμενοι αυτής της χώρας, κατάφερε να κάνει την ΠΟΕ-ΟΤΑ την πιο αγωνιστική ομοσπονδία με μαζικούς και πολύμορφους αγώνες που στήριξαν με την συμμετοχή τους οι εργαζόμενοι.

Η στοχοποίηση και η λάσπη ήταν αναμενόμενη, όποιος δεν ακολουθεί την πεπατημένη το έχει αυτό το προνόμιο…
Εύχομαι καλή συνέχεια και καλούς αγώνες από όποιο μετερίζι συνεχίσει.

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ Πρόεδρε που ακόμα και όταν γινόμουν κουραστική λόγω έλλειψης εμπειρίας, δεν δυσανασχέτησες ποτέ…

Στο νέο πρόεδρο Νίκο Τράκα εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη
Βίκυ Χαλκιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή μας

  18 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις