Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ DEBATE



1. Γιατί το άρθρο το γράφω εγώ και δεν είμαι αντικειμενικός αφού - ακόμα - υποστηρίζω την Τσίπρα και πιστεύω ειλικρινά ότι δικαιούται λίγο χρόνο για να κυβερνήσει χωρίς να τρέχει από τον Γιούνγερ στον Τουσκ και από την Αγκέλα στον Ρέντσι.Και σου θυμίζω ότι διαβάζεις την άποψή μου όχι την εξ Αποκαλήψεως αλήθεια.
Με ομολογημένο αυτόν τον δηλωμένο υποκειμενισμό μου και με δεδομένο ότι πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι όταν διαβάζεις ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΗΣ δεν υπάρχει αντικειμενικότητα και όποιος στην πουλάει (όπως ας πούμε ο .... Τράγκας) είναι μεγάλο δημοσιογραφικό λαμόγιο που επιχειρεί να σε κοροϊδέψει σου λέω ότι πιστεύω ότι Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΕΣ.

2. Ο Τσίπρας κέρδισε λοιπόν (κατά την ταπεινή μου άποψη) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ (αυτό είναι πιστεύω αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα).
Και αν με τέτοια σύνθεση όπου οι Vangelis and friends (Φώφη, Σταύρος, Λαφαζάνης) βαράγαν όλοι μαζί τον Τσίπρα, που είχε σύμμαχο μόνο τον Πάνο (ο Κουτσούμπας και το Κόμμα είναι ειδική κατηγορία κατά την γνώμη μου)  δεν έχασε, τότε μιλάμε για ΘΡΙΑΜΒΟ.
Και αν συμπεριλάβεις σε αυτή την "βαρυσήμαντη" ανάλυσή μου ότι και το άλλο σετ, το απέναντι, οι"Olga and friends"  είχαν πάει με εντολή να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους που δεν θένε - σου λέει - να πλερώσουν για τα κανάλια τους και ο Τσίπρας - Ο ΜΟΝΟΣ - τους είπε ότι θα πληρώσουν  κάνοντας την Great Olga  σπούτνικ, τότε ο Πρόεδρας διήγαγε ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΝΙΚΗ.

3. Ο Τσίπρας κέρδισε γιατί αν είχε κερδίσει ο Μεϊμαράκης ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΛΟΙ οι "μεγαλοδημοσιογράφοι" με πρώτο τον Τράγκα που ακούω τώρα στο ραδιόφωνο.
"Ο Βαγγέλης τον έσκισε τον μικρό που δεν του δίνεις την γιαγιά σου να την περάσει απέναντι" θα έλεγε ο Τράγκας.
Δεν το λέει ούτε ο Τράγκας, ούτε τα πρωινά δίδυμα  στην τελεόραση το είπαν.
Αφού δεν το λένε και τους φταίει η διαδικασία (που ήταν για τα πανηγύρια, δεν το συζητάμε, αλλά την ήξεραν και χθες την διαδικασία και δεν έλεγαν εχθές τίποτα γι΄αυτήν)  τότε ... ΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΕ.

4. Ο Τσίπρας βγήκε κερδισμένος γιατί τσακώθηκε με την Τρέμη και πολύ γουσταραμε που την έστειλε.

5. Ο Τσίπρας βγήκε κερδισμένος γιατί ο Πάνος "μάτωσε" τον Βαγγέλη άσχημα, αποδεικνύοντας ότι το "δεξί χέρι" του Τσίπρα είναι .... χειρουργικό.

6. Ο Τσίπρας βγήκε κερδισμένος γιατί ακόμα και αυτοί οι δημοσιοκάφροι που δίνουν νικητή και δεν το ρίχνουν στην .... διαδικασία και τον καιρό δίνουν ως νικητή τον Πάνο ή τον Κουτσούμπα.
Μια χαρά.

7. Ο Τσίπρας κέρδισε γιατί ο μέγας Λαφαζάνης αποκαλύπτεται ως αρχηγός εις το κοινό. Έκλεισε την λέξη "μνημόνιο" σε όλες τις πτώσεις και .... αυτό ήταν.
"Να βγούμε από την Ευρωζώνη αλλά να μας δώσουν οι Γερμανοί λεφτά για την υγεία, την παιδεία, τους μετανάσταστες και να τους ρίξουμε και ένα ..... χέρι ξύλο που είναι φασίστες" ήταν το απαύγμασμα του προγράμματος.
 (Παρεπιπτώντος ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟ ΣΠΟΤ ΜΕ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ)
 Η Ζωή θα τον κάνει μια χαψιά μετά τις εκλογές τον Λαφαζάνη.
Προς ώρας όμως είναι ο κατάλληλος αρχηγός  που χρειαζόμαστε για να μην μπει στην βουλή η ΛΑΕ  και να  την ψηφίσουν μόνο οι υποψήφιοι στην πρώτη θέση κάθε λίστας και οι οικογένειές τους.

8. Ο Τσίπρας κέρδισε γιατί ο Κουτσούμπας έκανε τον Λαφαζάνη και το "εθνικό νόμισμα εντός Ε.Ε."  στιφάδο, νομιμοποιώντας ουσιαστικά στην συνείδηση του "εντός ΕΕ αριστερού ψηφοφόρου" τον συμβιβασμό Τσίπρα. (Ο εκτός ΕΕ αριστερός ψηφοφόρος βεβαίως θα ψηφίσει χωρίς σκέψη το ΚΚΕ, τι να συζητάμε).

9. Ο Τσίπρας κέρδισε γιατί η Φώφη είναι καλό παιδί, καλή μανούλα αλλά εδώ μιλάμε για πολιτικούς αρχηγούς. Ειδικά η ατάκα "εγώ διαπραγματεύομαι σκληρά" (Η ΦΩΦΗ) ήταν όλα τα λεφτά για να καταλάβει ο κεντροαριστερός ψηφοφόρος ότι ... προς ώρας: ΤΣΙΠΡΑΣ για να διαπραγματευτεί.

10. Κέρδισε ο Τσίπρας γιατί ο Σταύρος .... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΟΒΑΡΑ. 
Αν θέτε την γνώμη μου εκεί στο ΠΟΤΑΜΙ χαμηλώστε τους τόνους απέναντι στον Τσίπρα.
Δεν το λέω εγώ ότι είναι βλακεία σας. ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ. ¨Εχετε πάρει την κατηφόρα γιατί ο κεντροαριστερός, Ευρωπαίος μεταρρυθμιστής τώρα που δεν φοβάται το GREXIT δεν έχει και πολλούς λόγους να μην ψηφίσει το μεγάλο μαγαζί. Και εσείς θετε να συγκυβερνήσετε μετά μαζί του. Ε, μαζευτείτε και .... αλλάξτε στρατόπεδο γιατί το ΠΟΤΑΜΙ γίνεται .... ρυάκι.

11. Ο Τσίπρας (and his friend Panos) βγήκαν κερδισμένοι γιατί έστω και με προβλήματα μίλησαν και λίγο για το μέλλον την ώρα που οι άλλοι ... μίλαγαν για τον Τσίπρα.

12. Αναλογιζόμενος το ξύλο που έχει φάει τον τελευταίο καιρό από τους "συντρόφους του"μετά τον ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ που έκανε ο Τσίπρας,  αφού εχθές - με τόσους απέναντο -  την γλύτωσε ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Και την Δευτέρα  το τετ α τετ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Γιατί επικοινωνιακά ο χαβαλές και η μαγκιά  του Βαγγέλη εκτιμώ ότι δεν θα αντέξουν στην αδιαμφισβήτητη ιδεολογικοποιλιτική υπεροχή και συγκρότηση του Αλέξη.

ΥΓ 1: ΩΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ;

ΥΓ2 : Η ΔΙΔΙΑΚΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, σε αυτό προφανώς δεν θα διαφωνήσω με τους μεγαλοδημοσιογράφους. 
Αλλά σε δέκα μέρες δεν θα ψηφίσουμε .... δημοσιογράφους αλλά την κυβέρνηση της χώρας.
Και πρέπει να αναζητήσουμε συμπεράσματα ακόμα και μέσα από αυτή την διαδικασία.

Για την καθόλου αντικειμενική παράθεση σοφιστιών: Άγγελος Νταβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου