Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!!




ΑΙΣΧΟΣ!!!! 

ΟΙ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ" ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!!!!


Αυτά που το ΖΕΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΡΗΜΑ για την αντιμετώπιση της φτώχειας ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ αντί να πηγαίνει στους αδύνατους που τα έχουν ανάγκη, όπως συνεχώς ουρλιάζουμε από την πρώτη μέρα που αυτό το αίσχος ξεκίνησε.

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ"!!!

Ο κατήφορος αυτής της διοίκησης του δήμου που είχε υποσχεθεί ότι θα  άλλαζε τις εμορφιές των προηγουμένων, δεν έχει σταματημό.

Σήμερα έχουμε πάθει από το πρωί ντουβρουτζά αναγνώστη μου, όταν μας έγινε η καταγγελία και αρχίσαμε να της ερευνούμε πριν γράψουμε γιατί αρχικά ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟ και τον ΣΥΡΙΖΑ  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟ    - παρόλο ότι μάθαμε αξιόπιστα ότι ο ίδιος δεν είχε πάρει μυρωδιά για τις περικοπές.
Αυτό όμως δεν τον απαλλάσσει των ευθυνών.
Δεν είναι πλέον ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΡΧΗΣ, ούτε ο αρχηγός της κλίκας της Αβέρωφ αλλά είναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ:
ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΊΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΛΕΟΝ 30 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, όπως λέει το πρόγραμμα επίσημα,  ΑΛΛΑ .... 15!

Τα άλλα 15 γεύματα τα έκοψε - λέει - η εταιρία διαχείρισης!!!!!!

 ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΑ ΕΚΟΨΕ ΑΡΑΓΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ;;;

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Π@^#*%Σ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΓΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ;;;;

Μιλάμε για το ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ με ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΡΗΜΑ πρόγραμμα παροχής συσσιτίων σε απόρους, αυτό που πολυδιαφημίζεται με κάθε ευκαιρία, αυτό που εμείς έχουμε καταγγείλει πολλές φορές ως μηχανισμό καταπάτησης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, εμπορίου ευαισθησίας και εξαγοράς συνειδήσεων , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΟΧΙ ΑΙΡΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΡΑΣΙΜΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ, εκείνο το ΘΡΑΣΙΜΙ που το πληρώνει ο λαός του Χαλανδρίου για να υπαγορεύει στην αντιδήμαρχο τι να απαντάει σε αιρετούς στα δημοτικά συμβούλια, έχει - εδώ και δεν ξέρει κανείς πόσο καιρό - σταματήσει να δίνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΣΣΊΤΙΟ στους έχοντας την ανάγκη συνδημότες μας!!!!!!!

ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, κατά παράβαση βεβαίως των θεσμικών διαδικασιών!!!!

Ξέρει άραγε ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ  αυτό το όργιο διαπλοκής και εξαπάτησης των πιο αδύνατων κατοίκων της πόλης στο οποί φαίνεται να συμμετέχει η εκκλησία;

Το όργιο διαπλοκής της διαχειρίστριας  εταιρίας, του ιδρύματος Κουρτέση, του  δήμου και .των ... "ευαίσθητων δεθελοντών" στο οποίο εμπλέκεται και η εκκλησία επίσημα;
(κάτι έγινε λέει με την κουζίνα του ιδρύματος Κουρτέση  λέει και κόπηκαν τα σισσίτια, οπότε εμπλέκεται και το ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΥΡΤΕΣΗ στην διακοπή των συσσιτείων.  Όπου γάμος και χαρά ......)

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ  ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ, αναγνώστη μου. ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!

Μάλιστα ο σμπίρος μου λέει ότι ούτε ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ ήξερε και όταν το έμαθε ο Ρούσσος .... κάπνισε από τα αυτιά.

Εκτός αν έχει ενημερωθεί ο δήμαρχος, οπότε έπαιζε θέατρο εχθές, ότι δεν ήξερε.

ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΗΞΕΡΕ!!!!

Διότι ή ευθύνες θα αποδώσει ο δήμαρχος για το γεγονός ότι άφησαν τους "φτωχούς" να πεινάνε τον μισό μήνα - και αν επιβιώσουν δεκαπέντε μέρες νηστικοί  θα τρώνε τον άλλο μισό -  ή ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ θα γίνει ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ καλύπτοντας τον "ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" ΕΥΘΥΜΙΟΥ!

Τα μέλη της (διακοσμητικής) επιτροπής κοινωνικής πολιτική του δημοτικού συμβουλίου δεν κρύβουν ότι έχουν τα νεύρα τους με το γεγονός ότι από επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος έχουν γίνει υποπόδια του διορισμένου  που ενημερώνει τον δήμο για ... ό,τι έχει ευχαρίστηση σχετικά με το τι αποφασίζεται στο τριημερές συντονιστικό.

Μένει να δούμε αν θα μιλήσει κανείς άλλος - άλλη παράταξης -  δημόσια ή πάλι μόνοι μας θα είμαστε (όχι ότι μας χαλάει να βλέπεις την αλήθεια της μοναξιάς μας) ενώ οι άλλοι θα μοιράζουν τα ιμάτια των πτωχών, στο παρασκήνιο ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΝΤΑΣ και εξαγοράζοντας συνειδήσεις.


"ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ;;;" αναρωτήθηκε ο σμπίρος μας, όταν μας ενημέρωνε.
ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Ο Δ. Λέρτας - εκ μέρους της "μικρής δημοτικής παράταξης" ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ έκανε ήδη έρευνα και μίλησε με μέλη της επιτροπής ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ την καταγγελία που μας έγινε.

ΝΤΡΟΠΗ!!!!

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!
ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!

"ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!!


ΥΓ: Θυμίζουμε αυτό για την λειτουργία των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟΥ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ" ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΡΕΤΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου