Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΚΚΕ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΣΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ

 Ήταν μεγάλη τιμή για το ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ και την BLANK  ότι μας ανατέθηκε η εκτύπωση, κατασκευή και τοποθέτηση της τιμητικής πλακέτας στο μνημείο του Νίκου Μπελογιάννη και η μεγάλη τιμητική πινακίδα με τα ονόματα των 28 εκτελεσμένων ή δολοφονημέων μελών της ΚΕ που τοποθετήσαμε την Δευτέρα στον αύλιο χώρο του κτιρίου του κόμματος στον Περισσό.
Σήμερα έγιναν τα αποκαλυπτήρια σε μια σεμνή αλλά φορτισμένη από ιστορικό βάρος εκδήλωση (ρεπορτάζ στον 902.gr ΕΔΩ: Τιμή στο Κόμμα που γέννησε και γεννάει Μπελογιάννηδες (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 Έτσι μετά την τοποθέτηση των πλακετών - επιγραφών στο Μουσείο του Χαρίλαου Φλωράκη στο Χαλάνδρι που είχαμε την τιμή να κατασκευάσουμε στο παρελθόν, νιώσαμε πραγματική επιβράβευση της δουλειάς μας αλλά και τιμή, όταν μας ανατέθηκε και αυτή η πολύτιμη για τον φάκελο των σημαντικών επαγγελματικών δειγμάτων μας, εργασία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" . Είμαστε περήφανοι που μας συνδέεται έστω και με αυτό τον ελάχιστο και ασήμαντο τρόπο με την μεγάλη ιστορία του ΚΚΕ.

Και ευχαριστούμε ειλικρινά για την πρόσκληση και την ευκαιρία να παρευρεθούμε στην εκδήλωσή για τον "Άνθρωπο με το Γαρύφαλλο".




Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου