Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Η ΑΛΕΠΟΥ 100 και το ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟ 101 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Η συζήτηση για την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στην πορεία κατά της ανεργείας που ξεκίνησε από τον Δήμαρχο Πάτρας κο Πελετίδη (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΕΙΡΩΣΗ) και τους φορείς της Αχαϊκής πρωτεύουσας, στο προχθεσινό συμβούλιο προκλήθηκε από πρόταση - προφανώς - της Λούλας Καρατζά και έτσι έπρεπε να γίνει.

Η Λούλα - η αλεπού- ήρθε διαβασμένη και γνώριζε ότι ψήφισμα με ιδεολογικοπολιτική απόχρωση "Πελετίδη" δεν θα γινόταν δεκτό από την πλειοψηφία.

¨Ετσι πρότεινε η Λούλα απλά να εκδοθεί ένα ΟΜΟΦΩΝΟ τριών σειρών, ψήφισμα κατά της ανεργίας και συμπαράστασης στην αγωνιστική πορεία που έρχεται στην Αθηνά.

"Και να καλεί στην υποδοχή της στο Σύνταγμα την Κυριακή" προσπάθησε να συμπληρώσει ο ακατανόμαστος.

Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο δέχτηκε την ένταξη του θέματος.

Και μετά έκπληκτοι όλοι ακούσαμε την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να διαβάζει ένα σχέδιο ψηφίσματος που δεν έκανε καμία αναφορά στην πορεία κατά της ανεργίας, μίλαγε για την ανεργία στην Ευρώπη, δηλαδή γενικολογούσε και πέταγε την μπάλα στην εξέδρα (αργότερα τα ηχητικά).

"Μα καλά τώρα δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν ...." είπε η Λούλα Καρατζά όταν τον λόγο πήρε το .... αλεπόπουλο - μαθητής της στην ΚΝΕ - Σίμος Ρούσσος και εξήγησε τους πραγματικούς λόγους που δεν ήθελαν να εκδοθεί ψήφισμα:"Εμείς κοινό ψήφισμα με τις παρατάξεις που ήταν με το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα δεν βγάζουμε"

ΚΑΓΚΕΛΟ Η ΚΑΡΑΤΖΑ.

Δηλαδή εσείς του ΣΥΡΙΖΑ που το ΟΧΙ το κάνατε ΝΑΙ τι, δηλαδή εννοείτε ότι τι;

Και τα καμιά δεκαριά θέματα που έχετε σήμερα στην ημερήσια διάταξη και αφορούν Ευρωπαϊκά κονδύλια γιατί δεν τα αποσύρετε; (άρχισε η άλλη τους κομμουνισμούς).

ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ και αποχωρώ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ πήρε τον λόγο και μίλησε για υποκρισία της πλειοψηφίας.

Οι Κουράσης - Λαδόπουλος - αλλού νταλλού - θέλανε να ψηφίσουν - σώνει και ντε - την πρόταση της Καρατζά, που την είχε αποσύρει και ο ακατανόμαστος που είναι ο μόνος που μπορεί να είναι ακόμα με το ΟΧΙ  (εκτός του ΚΚΕ), έκανε δήλωση και αποχώρησε: "Οφείλαμε ΟΜΟΦΩΝΑ να καλέσουμε τους Χαλανδραίους να συμπαρασταθούν στην πορεία. Αφού δεν το κάνουμε αποχωρώ"

Έτσι το ψήφισμα πήρε 19 ψήφους (χωρίς ψηφοφορία, έτσι ανακοίνωσε η πρόεδρος) και δεν εγκρίθηκε καν αφού δεν έφταναν οι παρόντες της πλειοψηφίας.

ΑΡΑ:

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ, τις επικροτεί ή τουλάχιστον τις .... συγκαλύπτει.

Δεν είμαι καλά γιατρέ μου, με τόση αριστερά ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου