Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑΕίχα διαβάσει στην εφημερίδα των Συντακτών το άρθρο αυτό:  Χέρι χέρι στα ίδια θρανία.
Ανέβηκε και στο site του δήμου σήμερα.

Την επίσκεψη προσφυγόπουλων στο σχολείο την ήξερα βέβαια από την ημέρα που προγραμματίστηκε.

Ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, η πρόεδρος του πρόεδρου -  όλοι μαζί οι μεγαλοπαράγοντες του δήμου - η σέκτα που λέει και ο Κομπότης (πω τι λέει ο στόμας του και αυτουνού, άλλη ώρα αυτό) πήγαν την προηγούμενη Παρασκευή το πρωί  στο 3ο ΓΕΛ μαζί με 16 προσφυγόπουλα.για να παίξουν με τα παιδιά του σχολείου. στο προαύλιο.

Με τα ελληνάκια παιδιά εκείνου ακριβώς του σχολείου το προαύλιο του οποίου οι ίδιοι παράγοντες του δήμου διαχώρισαν με φράχτη.

Και που έγιναν αιτία να πάρουν  αποβολή 15 εξ αυτών, γιατί αγωνίστηκαν για την απομάκρυνση του φράχτη που χώριζε τους "πρόσφυγες" του 3ου Λυκείου από τους "μετανάστες" του 3ου Γυμνασίου.

Σε 15 μαθητές που αντιστάθηκαν στο φασιστικής έμπνευσης μέτρο της ύψωσης φράχτη.
Ήταν όσοι ήταν οι πρόσφυγες οι αποβληθέντες.

Τα παιδιά του σχολείου καλοδέχτηκαν βεβαίως τα προσφυγόπουλα έπαιξαν ποδόσφαιρο,  έχασαν και μερικές ώρες μάθημα - τώρα που είναι και άνοιξη και αρχίζουν οι φουσκοδεντριές,  μια χαρά για τους νεανίες..

Αλλά μου κάνει εντύπωση όμως, πώς ο φωτορεπόρτερ της ΕΦΣΥΝ έχει καταφέρει να μην φαίνονται σε καμία φωτογραφία τα απομεινάρια του φράχτη της καργαριστεράς, στους πασσάλους του οποίους ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ, εδώ και τρεις μήνες, στερεώνεται πρόχειρα - πρόχειρα  ένα πράσινο πλαστικό πλέγμα, που κάθε μεσημέρι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ  το μαζεύει ένας καθηγητής του γυμνασίου,  προκαλώντας την χλεύη των πιστιρικάδων -που λένε "αυτό δεν το παίρνουμε, άστον να παιδεύεται".

Και στους οποίους αποκαλύπτεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  η σοβαρότητα κάποιων δασκάλων τους και βέβαια του δήμου τους.
Του δήμου  των  ανοικτών συνόρων και των περιφραγμένων προαυλίων.

Λίγο προς τα αριστερά να άνοιγε το πλάνο του ο καλός φωτορεπόρτε θα έβαζε στο κάδρο του και αυτό:


ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΥΜΙΝ: Το πράσινο πλέγμα το βάζουν ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ και το μαζεύουν ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!
Γιατί ξέρουν ότι αν μείνει μετά το κλείσιμο του σχολείου ......
Μιλάμε για ιλαροτραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου