Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ (Μπλιάχ) - ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΕΜΑΣ ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ ΜΕΤΑ!

 

Ο Γιώργος Θωμάς που έστειλε την επιστολή λέει ότι δεν είχε γραμμή internet και έχασε την πληροφορία για την σύγκληση του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου αφού αυτή στάλθηκε μόνο διαδικτυακά.

Ενημερώθηκε ότι εχθές συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο από τον δήμαρχο και τον Κουράση που παρευρέθηκαν σε εγκαίνια δημοτικού αναψυκτηρίου την Τρίτη το απόγευμα. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ καν ότι συνεδριάζει το ΔΣ.

Αν δεν είσαι κάλος να πιστεύεις ότι όλοι λένε ψέμματα εξ  ορισμού,  οφείλεις να δώσεις δίκιο στον Θωμά. Η παράταξή του δεν ενημερώθηκε για το δημοτικό συμβούλιο και έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται.
Και η πρόεδρος (του προέδρου) οφείλει να λάβει υπόψη της την διαμαρτυρία και να φροντίζει να εξασφαλίζει ότι ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις θα έχουν ενημερωθεί ΕΓΚΑΙΡΩΣ και ΑΣΦΑΛΩΣ για την σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου και τα θέματα.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

Αλλά και ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ (της παρατάξεως του Κουράση) και η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (της παρατάξεως του Ανδρεόπουλου, που παίρνει καρέκλες απλώς για να τις αδρανοποιεί αφού ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΣ, ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ!
Και αν παίζει παιχνίδια αυτά τα παιχνίδια παίζονται ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ σε ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ όργανα.

Ο ισχυρισμός του Θωμά πάντως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ άρα είναι αποδεκτός ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ, όπως πρέπει να συνομιλούμε - αν δεν υπάρχει βάση αμφισβήτησης επαναλαμβάνω. (Γιατί όταν υπάρχει .....)

Πάμε τώρα στον Κουράση.

Ανέβηκε εχθές στην αίθουσα συνεδριάσεων - κρατώντας τον φάκελο με τα ΤΥΠΩΜΕΝΑ θέματα του ΔΣ - να παραστήσει τον αρχηγό της ενιαίας αντιπολίτευσης - αυτός που το μόνο του μέλημα στην πραγματικότητα είναι η ....... Κούκα και το συστηματάκι του/της - βέβαια (και δυστυχώς) υποστηριζόμενος από την Λούλα Καρατζά και δια της απουσίας τους τον Ανδρεόπουλο (δηλαδή όλο το παλιό εκείνο πολιτικό συστηματάκι που πρωτοσυναντήθηκε τότενες, παλιά στο σπίτι του Νίκου Π. και αντί τον Αεικίνητο - τότε - διάλεξε για αρχηγό τον συχωρεμένο και που στα στερνά κατέληξε  να εκθρέφει και να προστατεύει πλαστογραφίες) και τι είπε στην πρόεδρο (του προέδρου);

"Έχει δίκιο ο Θωμάς, εμείς θα φύγουμε για να του συμπαρασταθούμε". (μην δει διαμαρτυρόμενο, να πάει μάρτυρας αμέσως).

Θα δεις σε λίγο γιατί το έκανε, δεν τον έπιασε βέβαια  η "πολιτική ευαισθησία" τον Κουράση, συμμάχους στα - πολιτικά - κέρατά του ψάχνει.

Και τι αποκαλύφθηκε από την συζήτηση που είχε με την διοίκηση του δήμου και την οποία παρακολουθούσα αλλά και όσα ΕΠΙΣΗΜΑ είπε ο Ρούσσος μετά, κατά την συνεδρίαση του ΔΣ;

Ότι ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, στην συνεδρίαση της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - όπου συμμετέχουν από την αντιπολίτευση ο Κουράσης και η Καρατζά (απών ο Μύρωνας) το θέμα της αποστολής των προσκλήσεων είχε συζητηθεί και ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ για όσους έχουν πρόβλημα με την αποκλειστική ηλεκτρονική αποστολή των θεμάτων: ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ από την Δευτέρα (προχθές).

Και την ΔΕΥΤΕΡΑ οι φάκελοι για όσους τους θέλανε (εμείς της "ψηφιακής" εποχής δεν τραβάμε ζόρι) ήταν στο δημαρχείο.
Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ πήγε και τον πήρε μάλιστα, τον είχε και μαζί του τον φάκελο εχθές.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ (ολόκληρης) ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ δεν ενημέρωσαν - φαίνεται - τον Θωμά (και βέβαια και τον ακατονόμαστο, αλλά αυτό δεν μετράει, αυτός είναι "ισχνή" παράταξη) για όσα συμφωνήθηκαν στην οικονομική επιτροπή.

Και πες ότι αυτό θα ήταν δικαιολογημένη αμέλεια. (Δεν είναι αλλά ας μην είμαι αυστηρός).

Αλλά να στήνουν μετά και μηχανή ΕΝΩ ΗΞΕΡΑΝ;

Και να θέλουν να διαλύσουν ένα δημοτικό συμβούλιο που θα αποφάσιζε για σαραντατόσα θέματα της πόλης;

Να μην καταθέσουν την άποψή τους και να κρυφτούν από το να τοποθετηθούν.

ΠΟΣΟ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΕ ΑΕΙΚΙΝΗΤΕ;;;

Και εσύ ρε Λούλα;  Εεεεεε!

Ε!
ΦΑΟΥΛ!
Άστο! Δεν τραβάει αυτό που κάνεις, δεν το βλέπεις;

Αλλά δεν τελειώσαμε .....
Γιατί αυτά ΟΟΟΟΟΛΑ είναι ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕΣ!

Στο επόμενο .... η παράσταση Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ Η ΦΛΥΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου