Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

2 ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ - 4 ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ ΑΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

 

Ο Καραγκιόζ Μπερντές που στήθηκε εχθές στο δημοτικό συμβούλιο είχε έναν ανομολόγητο στόχο:

Να μην τοποθετηθούν οι παρατάξεις της ψευτοαντιπολίτευσης, οι δυνάμεις του "καθεστωτικού τοπικού συστήματος" που στήθηκε το 2000 στο όνομα της Αριστεράς, κέρδισε την μάχη το 2010 με την εκλογή του "αναπληρωματικού" τους Αεικίνητου - αφού ο καλός είχε αποδημήσει εις Κύριον - και που τώρα είναι μπουρδουκλωμένο πολιτικά τα μάλα - για ό,τι θα παιζόταν εχθές στο δημοτικό συμβούλιο για δύο θέματα:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, το τρίτο θέμα της χθεσινής ΗΔ και την έκφραση πρόθεσς της διοίκησης να ΜΙΣΘΩΣΕΙ και όχι ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ (ή να ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ακίνητο) για να στεγάσει την υπηρεσία καθαριότητας.
Σε αυτό θα επανέλθουμε συντόμως.
Πάντως αν υποψιαστώ ότι η διοίκηση θα ΜΙΣΘΩΣΕΙ ακίνητο ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ του νεκροταφείου για να στεγάσει την υπηρεσία της καθαριότητας ..... θα γελάω τρία τέρμηνα.
Επίσης αν δια της ατόπου πάμε να κάνουμε στο Μαμόπουλου χώρο καθαριότητας, αφού δεν θα βρούμε άλλο να νοικιάσουμε θα γελάω πέντε τέρμηνα.
Και βέβαια εμείς ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ, έτσι;
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ!
Δεν μιλάμε στον αέρα.

"ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΊΤΕ" μου είπε ο Ρούσσος όταν ζήτησα να μην πάει ο δήμος σε μίσθωση και να πάει σε αγορά ακινήτου.
 Υπονοώντας ότι εκεί θέλει να οδηγήσει τα πράγματα - στην αγορά.
Η απάντησή μου ήταν "ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ για το καλό της πόλης και των επόμενων γενεών Χαλανδραίων - αγοράστε, έστω, άλλον χώρο".
Θα επανέλθω σε αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ, ένα από τα δέκα σημεία για τα οποία ξαναβγήκα στο κουρμπέτι άλλωστε - αντί να κάτσω στην ησυχία μου, που κάθομαι και ασχολούμαι με τον ΚΟΥΡΑΣΗ και την ΚΟΥΚΑ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ - ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ  - ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ - δεν υποκρίνομαι, ούτε θα γίνω ίδιος με τους υποκριτές ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, 110 κιλά βαρέλι.

Είναι μεγάλο αφού ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ να το αποδεχτούν και να αποκαταστήσουν, ΑΝ ΗΤΑΝ απλά ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ.

Αν δεν ήταν παραπλανημένοι και έστησαν όλο αυτό το πανηγύρι εναντίον του πολιτικού τους αντιπάλου ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ ακριβώς  ίδιοι με τους φερόμενους ως αντιπάλοί τους.
Εκείνους που τους ήξερα και τους πολέμησα με όσες δυνάμεις είχα.
Και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω με όσους είναι ή θέλουν να γίνουν ΙΔΙΟΙ.

Το 5ο θέμα στο ΔΣ λοιπόν ήταν η αναδιάρθρωση στο ΔΣ της ΦΛΥΑ ΑΕ.
Δεν έκατσα στην συζήτησή του.

"ΕΔΩ ΗΡΘΑΜΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ" που λέγαμε στα σινεμά;
Ε ΑΥΤΟ!
Αφού δεν είχαν εισηγηθεί συνολική αναδιάταξη του ΔΣ της ΦΛΥΑ κάθε συζήτηση για εμένα περίσσευε και βέβαια δεν θα τη νομιμοποιούσα (ηθικά) με την παρουσία μου.

Από το ΔΣ της ΦΛΥΑ παραιτήθηκαν δύο μέλη: Η Κουδούνη και ο νεολαίος Στέλιος Φωτεινόπουλος.

Δύο μέλη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Στο ΔΣ παρέμεινε - βεβαίως - ο έμμισθος σύμβουλος του δημάρχου και ο "εκπρόσωπος της Αντιπολίτευσης" (ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ), ο πανταχού απών και τα πάντα δια τον δήμο αγνοών αρκεί να είναι στην ΦΛΥΑ αντί του ιδρυτή της, Στάθης Ανδρεόποουλος

Το ΔΣ της ΦΛΥΑ ήταν πάντα ενδεκαμελές πριν την ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ.
Η ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ το έκανε εννεαμελές αρχικά για να κάνει ..... οικονομία.

Τους είχα πει από την αρχή να το κρατήσουν ΕΝΔΕΚΑΜΕΛΕΣ για να χωράνε και άλλοι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης αλλά ήταν .... οικονόμοι (στην αντιπολίτευση).

Παραιτήθηκαν λοιπόν  δύο μέλη από το εννεαμελές ΔΣ.

Και χθες μπήκαν στην θέση του ΤΈΣΣΕΡΙΣ!

Όλοι από την παράταξη της διοίκησης.

Δηλαδή ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ το ενδεκαμελές ΔΣ της εταιρίας είναι ΔΕΚΑ μέλη της διοίκησης και ένας - και αυτός πάντα ΑΠΩΝ -  από την αντιπολίτευση.

Και επειδή αν μένανε οι της αντιπολίτευσης κάτι θα έπρεπε να πουν γι' αυτό,  είπαν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια εκμεταλλευόμενοι μάλιστα την επιστολή Θωμά.

Μπλιάχ!
ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ!
Αυτοί μας λένε εμάς ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ.
Επειδή τα λέμε κουβέρτα και δεν βάζουμε σάλτσες.
ΞΑΝΑΜΠΛΙΑΧ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου