Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΞΕΦΤΙΛΗΣΤΗΚΑΝ ΣΥΜΕΩΝ - ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ - ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ



Τα ηχητικά από το χθεσινό συμβούλιο θα ανέβουν- ίσως με μικρή καθυστέρηση αν δεν προλάβουμε σήμερα - γιατί αυτά που ειπώθηκαν εχιθές πρέπει να τα ακούσει, όποιος ακόμα στηρίζει αυτή την ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ διοίκηση της ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ. της ΙΔΕΟΛΗΨΙΑΣ, της ΨΕΥΤΙΑΣ  και της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.

Η Λούλα Καρατζά, πιεζόμενη από την παρουσία των εργαζομέων της ΔΑΣ ΟΤΑ, της βρεφοκόμου η οποία εξαναγκάστηκε να πλένει τα ρούχα των προσφύγων στον παιδικό σταθμό του Κάτω Χαλανδρίου, το μέλος του ΔΣ του συλλόγου κ. Λύτινα και άλλων, έθεσε με πολύ χαμηλούς τόνους και ... με "στρογγυλές κουβέντες" (όπως η ίδια το είπε) το θέμα του καβγά με τους εργαζόμενους και ζήτησε από τον Συμεών να ενημερώσει το συμβούλιο.
Αρψικά η τοποθέτηση Ρούσσου είχε αυτοκριτικά στοιχεία, είπε  ότι συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και δόθηκαν εξηγήσεις και  φάνηκε ότι το θέμα θα έκλεινε.
Κλείνοντας όμως ο Συμεών - που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ο κομπλέξας ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ, ξέφυγε και το γύρισε:

- Είπε ότι είχε 100% δίκιο. είπε ότι δεν αποκάλεσε την νηπιαγωγό ρατσίστρια, φίδι κολοβό κλπ (λες και δεν είναι όλα αναρτημένα στο fb και ότι αυτά ήταν ψέμματα και έκλεισε με την φράση "ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΘΑ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ"

Μέλη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - Ευσταθίου και Μάζη - ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ βάζοντας φωτιά στην αίθουσα.

Η κα Μάζη η οποία ήταν στην ομάδα των αλληλέγγυων  κατηγόρησε Συμεών και Χριστούλη για κακοδιαχείριση πόρων και εκμετάλλευση των προσφύγων:  "δεν μπορούσατε τόσο καιρό να πάρετε ένα πληντύριο;" αναρωτήθηκε για να δεχτεί την ακραία απάντηση της Χριστούλη:

"ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ, ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΘΑ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ" .

"ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" είπαν ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΙ!

Η διάψευσή τους ήρθε από τους ίδιους τους παρευρισκόμενους  εργαζόμενους, - την συνδικαλίστρια της ΔΑΣ κ. Λύτινα και την βρεφονηπιοκόμο του σταθμού, επίσης μέλους της ΔΑΣ, όταν τους δόθηκε ο λόγος μετά από πιέσεις και αρκετές αρνήσεις της προέδρου του ΔΣ να τους δώσει τον λόγο.

"Να έρθει το ΔΣ του Συλλόγου να τοποθετηθεί, εσείς είστε μέλος του ΔΣ και δεν θα σας δώσω τον λόγο για να προστατευθεί η συλλογική έκφραση των εργαζομένων" είπε αρχικά η κ. Γαλάνη (Όπερ έστι μεθερμηνευμενο: Να έρθει ο άντρας μου να μιλήσει που τα βρίσκουμε, όχι εσείς).

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ αναγκάστηκε να υπαναχωρήσει και έτσι ακούστηκε στο ΔΣ και ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

HIGHLIGHT  η τοποθέτηση του ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ, του επαγγελματία συνδικαλιστή, που πήρε τον λόγο ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, και έκανε κριτική στο ΔΣ του σωματείου εργαζομένων .

Η τοποθέτησή του μνημείο θα γίνει CD και θα σταλεί στο προεδρείο του επικείμενου συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ και την ΠΟΕ ΟΤΑ για να ξέτουν οι σύνεδροι την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του εκπροσώπου τους όταν θα τον ψηφίζουν.

Και θα αναρτηθεί για να ξέρουν όσων τα γραφεία καταλαμβάνει ο μεγάλος αυτός αγωνιστής "υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των εργαζομένων" ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ, όταν είναι ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Καβγάς Νταβία Χριστούλη!
"Γράφει ψέμματα, δεν πλέονονται σωνρακοφανέλες, πλένονται σεντόινια"
(ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ! Φοβερή!)

 
ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ: ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!!!"
Μέχρι τότε επί της ουσίας δεν είχε πει ΚΙΧ
ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου