Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΝΤΑΒΙΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!



Μεγάλη μέρα σου λέει η χθεσινή για την πόλη μας. Ιστορική.

Ιστορική την χαρακτηρίζουν πανηγυρίζοντας κάποιοι σε δηλώσεις τους στο φατσομπούκι για να εξαργυρώσουν στο ανταλλακτήριο των διασταλμένων πολιτικών συνειδήσεών μας, την "επιτυχή" κατάληξη της εφαρμοσμένης πολιτικής τους που οδήγησε στον χθεσινό πανωλεθρίαμβο της αγοράς του ΧΕΥ 9, της δημόσιας Χαλανδρέικης γης, από τον πελάτη - δήμο Χαλανδρίου του ΤΑΙΠΕΔ, του ταμείου της εθνικής ξεφτίλας; και υποτέλειας.

Τέσσερις οι δημοτικές παρατάξεις των "προθύμων" που σήμερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ γιατί τους πούλησαν την γη των δημοτών τους.

Αρχηγός και εμπνευστής του σχεδίου αυτού ο Συμεών Ρούσσος της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ!

Ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό στο όνομα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και της αριστεράς.

Δεν πειράζει που μας πήραν οι δανειστές την δημόσια περιουσία, δεν πειράζει αν χάσουμε δύο τρία νησιά όπως ακούστηκε εχθές, αρκεί να έχουμε πλεόνασμα τόσο στην κεντρική διοίκηση όσο και στην αυτοδιοίκηση ξεσκίζονταν τον ιθαγενή στους φόρους, τα τέλη, τα πρόστιμα, τις κλήσεις, τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών, τις κατασχέσεις.

Έτσι θα μπορούμε να ξαναγοράζουμε την γη μας και τα νησιά μας από τους "κατακτητές" - είτε είναι οικονομικοί, είτε είναι ένοπλοι και να περνάμε εμείς οι της εξουσίας καλά.

Έτσι μας λένε τα κόμματα των οποίων οι εκπρόσωποι εχθές στο δημοτικό συμβούλιο ψήφισαν την ΑΠΟΦΑΣΗ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΛΑΕ, το Σχέδιο Β του Αλαβάνου που εκπροσωπούνται και στηρίζουν την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,

Οι ΑΝΕΛ και η ακροδεξιά που εκφράζονται από τον Ανδρεόπουλο που στήριξαν στις δημοτικές εκλογές και βέβαια οι παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις του παλαιού πολιτικού κατεστημένου της ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - όπως τους λένε κάποιοι που το παίζουν και καλά "μεταπολίτευση" - και παραμένουν συνεπείς μνημονιακές δυνάμεις.

Ειλικρινά αν δεν ήμασταν εντελώς μπαμπουίνοι τουρκόσποροι δεν θα ξανακούγαμε, πολύ περισσότερο δεν θα στήριζε κανείς μας κόμμα του οποίου ο εκπρόσωπος σε έναν θεσμό της πολιτείας μας, ψήφισε να αγοράσει το δημόσιο δημόσια γη από ξένους κατακτητές της, αν αυτό το κόμμα, αυτή η συλλογικότητα, ΣΗΜΕΡΑ κιόλας δεν έπαιρνε δημόσια αποστάσεις από αυτή την κορυφαία δοσιλογική συμπεριφορά.

Ποιος θα ακούσει άραγε πλέον τον Π. Λαφαζάνη να κάνει "αντιμνημονιακό και πατριωτικό αγώνα" όταν εχθές στελέχη του ψήφισαν να αγοραστεί η δημόσια γη από δανειστές;

Ποιος θα ακούσει τον Καμένο να το παίζει πατριώτης και στρατόκαβλος, ένστολος υπερασπιστής της ακεραιότητας της χώρας;

Σε λίγο θα μας πει λοιπόν ότι θα αγοράσουμε πίσω το Καστελόριζο από τους Τούρκους, όταν μας το πάρουν, δεν τρέχει μία;;;

Ποιος θα διαβάσει με τα ίδια μάτια την προχθεσινή δήλωση Αλαβάνου που είπε ότι “Καμία κυβέρνηση από την Ανεξαρτησία και μετά, περιλαμβανομένων και αυτών του Μεταξά και της χούντας, δεν προχώρησε σε τέτοιας έκτασης παράδοση της δημόσιας περιουσίας στην ξενοκρατία”, όταν ξέρει ότι το μέλος του κόμματός του κυρ Αλέκου ψήφισε στο δημοτικό συμβούλιο του Χαλανδρίου να πληρωθεί η "ξενοκρατία" για να χρησιμοποιήσει το δημόσιο την δημόσια γη για δημόσιο σκοπό

Ποιος θα συνεργαστεί μαζί τους και θα δικαιούται δια να ομιλεί για "αντιμνημονιακά και πατριωτικά μέτωπα" και "εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες" βασισμένους σε θυσίες του πολίτη, όταν οι ταγοί των πολιτών - στελέχη των κομμάτων τους για την βολή και το δικό τους συμφέρον είναι έτοιμοι να κάνουν τις μαϊμούδες του Φούχτελ;;;

Δηλαδή ΠΟΣΑ ακόμα είναι ανεκτά στο ευρύχωρο όνομα της "αριστεράς", της "αντίστασης" και μιας υποτιθέμενης ενότητας των ετερόκλητων και αντιφατικών δυνάμεών της, που παριστάνουν ότι αντιστέκονται στα λόγια αλλά είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν τα πιο διεστραμμένα γούστα των δανειστών, εκεί που έχουν την δύναμη της απόφασης;

Σε τι διαφέρουν δηλαδή από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και τους ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ της ΝΔ εκτός από την βέρμπα;

Είναι το "νέο";

ΠΟΙΟ ΝΕΟ;

Αμ έτσι κάνουν όλοι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ "σύντροφοι"! Εκ του ασφαλούς.

Ζητάνε από τους άλλους να κάνουν ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΘΥΣΙΕΣ για να τις ξεπουλάνε τις έννοιες πονηράτζες στο παζάρι της ξενοκρατίας εξασφαλίζοντας την εύνοιά της.

ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ!

ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ και μάλιστα ούτε καν όλοι με τα λεφτά του μπαμπά αλλά και με τα λεφτά από την σάρκα των συμπολιτών τους.

Το τίμημα - σου λέει - για το χωράφι είναι χαμηλό, όλα καλά.

Κατ' αρχήν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ αλλά καμία σημασία δεν έχει για εμάς, απλά αποκαθιστούμε την αλήθεια.

Διότι χαμηλό τίμημα ακινήτου που αγοράστηκε σήμερα, ΣΗΜΕΡΑ όχι πριν 20 χρόνια, στο Χαλάνδρι σε τιμή υψηλότερη της επίσημα εκτιμώμενης αξίας του και σχεδόν ίσης με την αντικειμενική, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ.

(https://www.scribd.com/document/328695723/%CE%98%CE%95%CE%9C%CE%91-2%CE%92#from_embed)

Οι εμπορικές αξίες των ακινήτων στο Χαλάνδρι έχουν πέσει στο 50% των αντικειμενικών, αν δεν τους το είπανε , εκεί στους REALESTATατζήδες που διοικούν τον δήμο.

ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ και με τα 510 χιλιάρικα που ήταν η επίσημη εκτίμηση για την αγορά του ακινήτου. Δεν είναι θέμα τιμής με την έννοια του οικονομικού τιμήματος!

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ! 
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ!

Ειλικρινά περιμένουμε με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις των κομμάτων και των δημοσιολογούντων επαναστατών, που καλούν σε εξέγερση, για την πολιτική των συντρόφων τους που ανοίγει τον δρόμο ακόμα και να δούμε το έργο να συμμετάσχει το δημόσιο σε τουρκικών συμφερόντων ηλεκτρονική δημοπρασία για την αγορά των Ιμίων από τους Τούρκους!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

Α,Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου