Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΦΕΡΕΛΠIΣ ΝΕΟΣ ! ΜΙΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΕΡΧΟΦΣΤΑNT ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Φερχόφστατ σε Τσίπρα: Να μην εκδοθούν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί

Να μην εκδοθούν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί ζητεί o πρόεδρος της πολιτικής ομάδας των Φιλελεύθερων στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο Γκι Φερχόφστατ με επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Δεδομένου ότι η υπόθεση εξετάζεται την Τρίτη στον Άρειο Πάγο ο κ. Φερχόφσταντ υπενθυμίζει τη θεμελιώδη σημασία που έχει ο σεβασμός των βασικών αρχών της ΕΕ οι οποίες υποχρεώνουν τα κράτη-μέλη της να μην εκδίδουν ανθρώπους, ανεξαρτήτως της ενοχής τους, σε χώρες όπου θα βρεθούν εκτεθειμένοι σε κινδύνους βασανισμών ή άλλων απάνθρωπων μεταχειρίσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΣΧΟΛΙΟ: Συμφωνούμε - βεβαίως - ότι δεν πρέπει να εκδοθούν οι 8, όπως δεν έπρεπε να είχε δώσει ο "Μεγάλος Τραγουδιστής" (που γράφεται ότι τώρα θα κάνει δεύτερες στον Κυριάκο) τον Αμπντουλαχ Οτσαλάν.
Όταν όμως ο φέρελπις νέος του ευρωπαϊκού φιλελευθερισμού κάνει υποδείξεις με καλοδεχούμενη επιστολή του να μην αφήνει την επιστολή του μισή.
Να το ολοκληρώνει: 
"ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ οι Έλληνες, ΤΙΣ ΚΟΙNΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, όπως κάνατε πάντα,  ΄ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ  ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ γιατί τα ανατολικά σας σύνορα, στο Αιγαίο είναι ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΥΝΟΡΑ και δεν απειλούνται. Και αν σας έρθουν καμιά χιλιάδα καραβιές πρόσφυγες θa τους μοιραστούμε όλοι μας οι Ευρωπαίοι, που μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές του ανθρωπισμού".
Έτσι θα ήταν ΟΛΟΚΛΗΡΗ η επιστολή Γκυ Φερχόφτατ.
Τώρα είναι μισή.
Και έτσι μισή είναι  για τον ..... άντε μη πω για ποιον είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου