Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΜΕΙ Η ΕΡΓΑΤΙΑ!

Το παλιό αυτό σύνθημα δικαιώνεται στην Γερμανία ρε φίλε!

Διαβάζω στο ΤΡΕΛΟ ΚΟΥΝΕΛΙ:

Πολύ μπροστά στην Γερμανία – Θα πληρώνει το κράτος το σεξ με πόρνες για τους φτωχούς:


Τι προτείνει; Το σ3ξ με πόpνες να χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση για όσους είναι πολύ φτωχοί και θεωρείται ότι χρειάζονται «σ3ξουαλική βοήθεια». Προς την κατεύθυνση αυτή, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Elisabeth Scharfenberg, δήλωσε ότι οι γιατροί θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να «συνταγογραφούν» για τους ασθενείς τους το να πηγαίνουν με «κυρίες της νύχτας». Η ποpνεία είναι νόμιμη στη Γερμανία και δεν έχει τα ταμπού που υπάρχουν σε πολλές άλλες χώρες.

Οίκοι ανοχής υπάρχουν σχεδόν σε κάθε πόλη και μια τάση ξεκίνησε πρόσφατα, με τα κορίτσια που εργάζονται εκεί να προσφέρουν «σ3ξουαλική βοήθεια» σε πάσχοντες από άνοια, σε άτομα με αναπηρία και σε ανθρώπους που ζουν σε ιδρύματα κοινωνικής μέριμνας.

Ανάλογα με τον οίκο ανοχής, οι υπηρεσίες κυμαίνονται από ένα «στοργικό άγγιγμα», μέχρι φετίχ και φουλ σ3ξ. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας νόμος που να επιτρέπει στον πελάτη να διεκδικήσει τα έξοδά του ή την επίσκεψή του ως ιατρική δαπάνη.


Οι Πράσινοι της Γερμανίας, όμως, θέλουν να αλλάξει αυτό, με βάση έναν νόμο που τέθηκε σε εφαρμογή στη γειτονική Ολλανδία για κάποιο χρονικό διάστημα. «Μπορώ να φανταστώ μια δημόσια χρηματοδότηση της σ3ξουαλικής βοήθειας», είπε η Scharfenberg στην εφημερίδα Welt am Sonntag.

Η πρόταση των Πρασίνων θα αφορά άτομα με ιατρικό πιστοποιητικό το οποίο θα αποδεικνύει ότι «είναι ανήμπορα να φτάσουν στη σ3ξουαλική ικανοποίηση με άλλους τρόπους», ενώ επιπλέον οι ίδιοι άνθρωποι θα πρέπει να αποδεικνύουν με χαρτιά ότι «δεν μπορούν να πληρώσουν πόpνες από μόνοι τους».

Οπως είναι λογικό, αυτή η πρόταση έχει ήδη ξεσηκώσει θύελλα συζητήσεων, με τους υπέρμαχους αλλά και τους πολέμιους της ιδέας να είναι αρκετοί και να παραθέτουν τα δικά τους επιχειρήματα προς τη μία ή την άλλη πλευρά.

Να σημειώσουμε, βέβαια, πως η εν λόγω πρόταση έχει προεκλογική χροιά, καθώς το ερχόμενο φθινόπωρο διεξάγονται οι εκλογές για την καγκελαρία στη Γερμανία…

Πηγή: iefimerida.gr



Γερμανική Ευρωπαϊκή Ενωποίηση ρε φίλε!

Εδώ σου λένε να κάνεις περικοπές από την συνταγογράφηση φαρμάκων και ιατρικών εξετάσεων, τις συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων, θα πετάξεις τους "ευρωπαίους" πολίτες στον δρόμο γιατί πρέπει να κάνεις αποκρατικοποιήσεις γιατί έχεις μεγάλο κράτος.

Στην Γερμανία θα γ@μ@ς όμως τσάμπα με συνταγή γιατρού!

Τέτοιο "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ"

DEUTCHLAND, DEUTCHLAND UBER ALLES IN DER WELT!

Δεν υπάρχει ρε σεις αυτό που ζούμε ΄στην "ενωποιημένη" Ευρώπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου