Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ - ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΤΟ 33ο ΘΕΜΑ

1. Έγκριση των υπ΄αριθμ. 1 και 2 αποφάσεων Δημάρχου, που αφορούν στην πληρωμή της μισθοδοσίας των συμβασιούχων για το μήνα Ιούνιο 2017, με ‘ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ’.

2. 4η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Ο.Ε. 2017.

3. Έγκριση του πρακτικού της επιτροπής αξιολόγησης αιτήσεων εγγραφής βρεφών και νηπίων στα τμήματα προσχολικής αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου, για το σχολικό έτος 2017 – 2018.

4. Ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα.

5. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.

6. Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.

7. Επιστροφή επιχορήγησης στο Δήμο Χαλανδρίου από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, λόγω ματαίωσης της προγραμματισμένης εκδήλωσής τους.

8. Έγκριση σκοπιμότητας της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Εξοπλισμού Αθλητικών Εγκαταστάσεων (Ομάδα Α), Υποστηρικτικού Αθλητικού Υλικού για τα Δημοτικά Αθλητικά Προγράμματα (Ομάδα Β), προμήθεια πάγκων αποδυτηρίων και πάγκων αθλητών εξωτερικού χώρου (Ομάδα Γ) και προμήθεια και τοποθέτηση σταθερών οργάνων γυμναστικής σε ανοικτούς κοινόχρηστους και αθλητικούς χώρους (Ομάδα Δ).

9. Οριστική απόρριψη ολόκληρης της συμβατικής ποσότητας παραδοθέντων μηχανημάτων.

10. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Χαλανδρίου στην πρόσκληση του Συμφώνου των Δημάρχων για Σύμφωνο Συνεργασίας (Αδελφοποιήσεις Πόλεων) “Twinning Programme – 2017/2018 Call for municipalities”.

11. Λύση της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Χαλανδρίου και του κ. Γεώργιου Χατζητριανταφύλλου.

12. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών από τους υπ. αρ. 778 & 779 & 780 & 781 /2017 χρηματικούς καταλόγους.

13. Επιβολή προστίμου για τη μία (1) επιγραφή που είναι τοποθετημένη κάθετα σε σχέση με τον άξονα της οδού στο προκήπιο του κτιρίου επί της λεωφόρου Μεσογείων 297.

14. Επιβολή προστίμου για τη μία (1) επιγραφή που είναι τοποθετημένη κάθετα ως προς την όψη του κτιρίου και σε σχέση με τον άξονα της οδού επί της λεωφόρου Μεσογείων 329.

15. Επιβολή προστίμου για τις δύο (2) επιγραφές που είναι τοποθετημένες κάθετα σε σχέση με τον άξονα της οδού στο προκήπιο του κτιρίου επί της λεωφόρου Μεσογείων 345.

16. Επιβολή προστίμου για τις δύο (2) επιγραφές που είναι τοποθετημένες κάθετα σε σχέση με τον άξονα της οδού στο προκήπιο του κτιρίου επί της λεωφόρου Μεσογείων 365.

17. Επιβολή προστίμου για τις πέντε (5) επιγραφές που είναι τοποθετημένες κάθετα σε σχέση με τον άξονα της οδού στο προκήπιο του κτιρίου επί της λεωφόρου Μεσογείων 365.

18. Επιβολή προστίμου για τις τρείς (3) επιγραφές (σημαίες) που είναι τοποθετημένες κάθετα σε σχέση με τον άξονα της οδού στο προκήπιο του κτιρίου επί της λεωφόρου Μεσογείων 321.

19. Επιβολή προστίμου για τις δύο (2) επιγραφές που είναι τοποθετημένες κάθετα σε σχέση με τον άξονα της οδού στο προκήπιο του κτιρίου επί της λεωφόρου Μεσογείων 377.

20. Επιβολή προστίμου για τη μία (1) επιγραφή που είναι τοποθετημένη κάθετα προς την όψη του κτιρίου και σε σχέση με τον άξονα της οδού επί της λεωφόρου Μεσογείων 339.

21. Επιβολή προστίμου για τη μία (1) επιγραφή που είναι τοποθετημένη κάθετα σε σχέση με τον άξονα της οδού στο προκήπιο του κτιρίου επί της λεωφόρου Μεσογείων 267.

22. Επιβολή προστίμου για τις δύο (2) επιγραφές που είναι τοποθετημένες κάθετα σε σχέση με τον άξονα της οδού στο προκήπιο του κτιρίου επί της λεωφόρου Μεσογείων 337.

23. Επιβολή προστίμου για τη μία (1) επιγραφή που είναι τοποθετημένη κάθετα προς την όψη του κτιρίου και σε σχέση με τον άξονα της οδού επί της λεωφόρου Μεσογείων 279.

24. Άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης και τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 496Α στην περιοχή Τούφα του Δήμου Χαλανδρίου σε ιδιοκτησία των κ.κ. Ζωή Ζάχαρη και Κ. Έξαρχου σε συμμόρφωση προς την 7456/2006 απόφαση του 28ου Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

25. Έγκριση και οριστική παραλαβή της μελέτης με τίτλο ‘Γεωλογική Μελέτη Πέριξ Νεκροταφείου’ του Δήμου Χαλανδρίου.

26. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης «Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 204-162 υδραυλικής μελέτης της ΕΥΔΑΠ του έτους 1968 για έργο κατασκευής αγωγών ομβρίων στην περιοχή Πολυδρόσου του Δήμου Χαλανδρίου».

27. Λήψη απόφασης για την παράταση της σύμβασης «Προμήθεια υλικών σήμανσης».

28. Λήψη απόφασης για την παράταση της σύμβασης «Τοποθέτηση πινακίδων ΚΟΚ και ονοματοθεσιών στο Πάτημα Χαλανδρίου» με Α.Μ. 42/2016.

29. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: «Συντήρηση υπαίθριων αθλητικών χώρων σε Κ.Χ.» (Α.Μ. 4/2016).

30. Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (3ου Α.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση και συντήρηση διαφόρων παιδικών χαρών και κοινοχρήστων χώρων» (Α.Μ. 11/2015).

31. Έγκριση παραχώρησης χρήσης κοινοχρήστου χώρου για την τοποθέτηση εμπορευμάτων της επιχείρησης χρωματοπωλείου με την επωνυμία «ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.»

32. Έγκριση παραχώρησης χρήσης κοινοχρήστου χώρου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων της επιχείρησης με την επωνυμία «TOSKA LEART».

33. Συζήτηση για τη συγκρότηση ομάδας εργασίας για τη λειτουργία του Ανοιχτού Δημοτικού Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου