Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΚΟΥΡΑΣΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ
 

Μιλάνε όλοι για την αναξιοπιστία της κυβέρνησης.

Η καμήλα όμως την καμπούρα της δεν την βλέπει. Μόνο της μπροστινής κοιτάει και δείχνει.

Αυτό που έγινε εχτές στο δημοτικό συμβούλιο του Χαλανδρίου το αποδεικνύει άλλη μια φορά την υποκρισία, τον πολιτικό αμοραλισμό και την αναξιοπιστία μιας παράταξης που ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ κατ' απόλυτο τρόπο το κομματικό, παραταξιακό συμφέρον, μιας δράκας ιδιοτελών κομπογιαννιτών που έχουν γίνει νοματαίοι ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ την κοινωνία.

Μιας παράταξης ΠΑΡΤΑΚΗΔΩΝ που ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΩΝ.

Γιατί τι άλλο είναι ο αιρετός εκείνος που πριν μια βδομάδα ψήφισε το ψήφισμα που ακολουθεί για να "τους κοροϊδέψει τους χωριαταρέους" τους εργαζόμενους ότι είναι μαζί τους και μοιράζετε τις ίδιες αγωνίες με αυτούς και μια βδομάδα μετά κρύβονται ΟΛΟΙ πίσω από το δάκτυλό τους και δεν έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο να ψηφίσουν να παραμείνουν στις θέσεις τους οι συμβασιούχοι;

Τι πολιτικκοί αντιμετώπιση αξίζουν εκείνοι οι οποίοι ΔΙΟΡΙΣΑΝ τους συμβασιούχους, τυς πούλησαν προστασία (ως κανικοί ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ) όσο ήταν διοίκηση και τώρα που την εργασία τους εξασφαλίζει το .... άλλο κόμμα δεν πάνε να ψηφίσουν;;;

 ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

 Δες μπαμπουϊνε  που τους ψηφίζεις ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ:

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ:

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου που οδηγεί σε χιλιάδες απολύσεις και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους δήμους, το δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου, εκφράζει την συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων για μετατροπή σε αορίστου, των συμβάσεων ορισμένου χρόνου που έχουν παραταθεί με διαδοχικές κυβερνητικές αποφάσεις μέχρι το τέλος του 2017.

Οι συμβάσεις αυτές μας καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, καλύπτονται από τα ανταποδοτικά τέλη και είναι απαραίτητες προκειμένου να λειτουργήσει αποτελεσματικά η καθαριότητα, ιδιαίτερα εφόσον ισχύει το απαράδεκτο καθεστώς της ουσιαστικής απαγόρευσης προσλήψεων στους ΟΤΑ.

Στηρίζει το αίτημα για καταβολή των δεδουλευμένων καθώς και την κατάργηση κάθε μορφής ελαστικής εργασίας αλλά και της απαγόρευσης προσλήψεων, ιδιαίτερα στους τομείς της καθαριότητας και των κοινωνικών υπηρεσιών.

Υπερασπίζεται την κατάργηση του καθεστώτος της εργασιακής ανασφάλειας, της ομηρίας και αντιστέκεται σε κάθε μεθόδευση που οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των δήμων μέσω των απολύσεων και της συνεχιζόμενης απαξίωσης της εργασίας των εργαζομένων των ΟΤΑ.

Καλεί την κυβέρνηση να πάρει κάθε νομοθετική πρωτοβουλία στην παραπάνω κατεύθυνση και να καταργήσει το άρθρο 61 του Ν.3979/2011 που δίνει το δικαίωμα στις Δημοτικές Αρχές να εκχωρούν την αρμοδιότητα της Υπηρεσίας Καθαριότητας στους ιδιώτες.

http://www.stinplatia.gr/2017/06/blog-post_37.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου