Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Φαίνεται ότι και τα τελευταία ΣΟΒΑΡΑ ερωτήματα - επιφυλάξεις, σχετικά με την απόφαση που πρέπει να ληφθεί την Δευτέρα για την μελέτη επικαιροποίησης του Δημαρχείου στο Χαλάνδρι που είχαν τεθεί από τον πολύ έμπειρο σε θέματα δημοσίων έργων Γ. Θωμά, απαντήθηκαν με θετικό τρόπο από τον Συμεών.

Ο Ρούσσος κατανόησε ότι με την συμπεριφορά Σουλτάνου δεν μπορεί να προχωρήσει και θα γίνει ζημιά ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ενημέρωσε και διαλέχτηκε με όλες τις δημοτικές παρατάξεις - όπως θα έπρεπε να κάνει από την πρώτη μέρα της θητείας του αν είχε περάσει υπό άλλες συνθήκες τις παιδικές αρρώστιες της εξουσίας, τηn ιλαρά του καλαμοκαβαλαρισμού - και πλέον η ΠΛΑΤΕΙΑ μπορεί να σε ενημερώσει ότι το πιθανότερο σενάριο για την Δευτέρα είναι ότι Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ.

Συμεών, Κουράσης, Λαδόπουλος, Καρατζά, Ακατανόμαστος έχουν τοποθετηθεί ήδη από την σύσκεψη του Αυγούστου.

Ο Στάθης - μου είπε το πουλάκι - ότι μάλλον (αν δεν κάνει λάθος το πουλάκι) κατέθεσε την συναίνεσή του στον Συμεών σε επαφή των δύο, ενώ σε χθεσινοβραδινή συνάντηση του Σουλτάνου (που ρίχνει νερό στην .... ρακή του πλέον) με τον Γιώργο Θωμά - ο οποίος του έθετε ΣΟΒΑΡΕΣ διαδικαστικές επιφυλάξεις γίνανε αναγκαίες διευκρινίσεις και κάποιες χρήσιμες διορθώσεις και αλλαγές στους σχεδιασμούς ΟΠΟΤΕ  - όπως μας ενημέρωσε ο επικεφαλής της παράταξης ΧΑΛΑΝΔΡΙ η ΠΟΛΗ μας, Γιώργος Θωμάς - ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!

ΜΕ΅ΤΩΠΟ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ,, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ!

Δεν έχουμε πληροφόρηση μόνο για το πώς θα κινηθεί η πλευρά των ανταρτών της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. αλλά - παρά το ότι είναι αριστεροί (σαν εμάς), για μαλάκες (σαν εμάς) δεν τους έχουμε, να μείνουν μόνοι τους σε μια άρνηση που ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ πολιτικά ΑΚΡΙΒΑ, στο μέλλον, αφού το συμφέρον του δήμου είναι προφανές, σπεύδοντας να επιβεβαιώσουν την πιο ακραία τζημερική, νεοφιλελέ κριτική ότι η αριστερά "ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ" και είναι η πολιτική δύναμη της στείρας άρνησης.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ;

Απίστευτο και όμως μπορεί να γίνει αληθινό!

Μετά την συνεδρίαση της Δευτέρας θα σας πούμε περισσότερα και ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου