Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Και οι συνδικαλιστάδες θέλουν τον........Νταβία τους


Οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές που οι περισσότεροι έχουν ελάχιστες ώρες πραγματικής εργασίας αλλά περισσό θράσος, συνεπικουρούμενοι από μια περίεργη συμμαχία στο δημοτικό συμβούλιο Κκε-Ν. Δημοκρατίας - ανεξάρτητων Αριστερών και πελαγωμένων Πασόκων που εκπροσωπούν το εαυτό τους ταλαιπώρησαν το Συμβούλιο εννέα ώρες για την ανανέωση μιας πεντάμηνης σύμβασης εργαζόμενου που αρνιόταν να κάνει την δουλειά για την οποία προσλήφθηκε. 
Είναι λυπηρό να χάνει κάποιος τη δουλειά του, αλλά εξίσου απαράδεκτο είναι εργαζόμενος στο δημόσιο να μην ανταποκρίνεται σε αυτό για το οποίο προσλήφτηκε. 

Η πρόταση της διοίκησης ήταν κάπου στην μέση να προσληφτεί και πάλι για τρεις μήνες και αν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του να συνεχιστεί η απασχόληση του για όλη την διάρκεια του προγράμματος.

Η παράταξη η δική μας Λαδόπουλος - Πανταζής - Ανδριανάκης στήριξε από την αρχή την πρόταση της διοίκησης αν και το σωστό θα ήταν να μην ανανεωθεί η σύμβαση αφού ήδη ο εργαζόμενος δεν ανταποκρινόταν στην δουλειά του.

Η σύμπραξη των δημοτικών συμβούλων είχε την πλειοψηφία μέχρι την στιγμή της προσέλευσης της κ. Λοτσάρη και του Νταβία. 

Δεν συνηθίζω να αναφέρομαι σε συναδέλφους προσωπικά, αλλά σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση για δύο διαμετρικά αντίθετους χαρακτήρες αλλά εξίσου άξιους και με πολιτική σκέψη και δράση.

 Η ήπια Λοτσάρη διαφοροποιήθηκε από την παράταξη της και στήριξε την πρόταση της διοίκησης.

Ο δε Νταβίας μίλησε στους συνδικαλιστάδες με την δική τους γλώσσα και τους εξαφάνισε τους έκανε να σιωπήσουν .

Λυπάμαι που ο καθωσπρεπισμός ο δικός μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσω και εγώ έτσι, αλλά είναι η πρώτη φορά που χάρηκα γιατί ο Νταβίας είπε αυτά που ήθελα και εγώ να πω και με τρόπο που τους ταιριάζει. 

Δεν βάζω στην ίδια θέση όλους τους συνδικαλιστές και οφείλω να ξεχωρίσω τον κ. Καλομοίρη που ως εκπαιδευτικός τον γνωρίζω και τον εκτιμώ, αλλά είναι απορίας άξιο πως οι εργαζόμενοι ανέχονται να εκπροσωπούνται από πρόσωπα με μοναδικά προσόντα το θράσος και την γλώσσα.

ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.: 
Είμαι κόρη ναυάρχου και με θίγεις που υπονοείς ότι δεν είμαι "καθωσπρέπει". 
Δεν με γράφει και "κύριο" δηλαδή και με πληγώνεις βαθιά.
Άκου με "κ" , η ΚΥΡΙΑ Λοτσάρη και ο .... Νταβίας σκέτος. 
Ντάξει είσαι ιππότης στην κυρία Μαρία, καλά κάνεις δεν λέω.
Αλλά ούτε ένα κ δηλαδή δεν αξίζω δηλαδή;;
Τες πάντων δεν παρεξηγιέμαι, θα ζήσω,

"ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ";;;; 
ΕΓΡΑΨΕΣ! ΤΟ 'ΚΛΕΨΑ!

Όμως να σου κάνω και μια ερώτηση μήπως ξέρεις εσύ που είσαι και της αστικής ευγενείας, του καθωσπρεπεισμού και του ιπποτισμού φίλε Νίκο:
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ και ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ τελαυταία φορά, που τον εξαιρείς από τους άλλους επαγγελματίες συνδικαλιστές επειδή είναι εκπαιδευτικός;;;;
Ή εξαιρείται λόγω καλών προσωπικών σχέσεων μαζί σου;;;
Αν είναι έτσι πάσο!
Τότε και εγώ εκτιμώ τον κ. (και με κ και το εννοώ)  Γκιτάκο άρα τον εξαιρώ και εγώ, αυτόν προσωπικά, από το γενικό πολιτικό [ συνδικαλιστικό θέμα που κουβεντιάζουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟ!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου