Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

17-16 ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑ....ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.

Δεν το περίμενα - για να είμαι ειλικρινής -  όταν αποχωρούσα εχτές, ότι θα κατάφερναν στο δημοτικό συμβούλιο του Χαλά Ντερέ να  φτάσουν στα άκρα την κομματικοπαραταξιακή αντιπαράθεση και να μη βγάλουν ένα ομόφωνο ψήφισμα ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και στους συλληφθέντες, που θα δικαστούν και περίμεναν από το δικό μας συμβούλιο, που είναι και αριστερό να πούμε (μπαίνοντας) να εκφραστεί η λαϊκή υποστήριξη στον αγώνα τους για να αθωωθούν, οι έρμοι, οι αγωνιστές.

Αλλά με την αντιπαράθεση μεταξύ των πρώην συντρόφων της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ της Συμεωνικής Καργαριστεράς και των συμμάχων της από τη μια και της Καλομοιρικής Καργαριστεράς και των δικών της συμμάχων από την άλλη (πλέον μπορούμε να τους αποδώσουμε και επίσημα τα εύσημα για την επικράτησή τους επί της πλευράς Συμεων στον διαγκωνισμό τους για το ποιοι δικαιούνται περισσότερο τον τίτλο της ΚΟΥΡΑΣΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Νίκησαν και μάλιστα αναβαθμίστηκαν σε ΑΝΔΡΕΑΣΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ποτέ δεν είσαι σίγουρος, ποτέ δεν πλήτττεις.

Σε ένα θέμα που υπήρχε ομοφωνία του δημοτικού συμβουλίου κατά το παρελθόν και ΟΜΟΦΩΝΑ εκφραζόμαστε ενάντια στους πλειστηριασμούς εχθές έγινε ματσάκι με σκορ 17 - 16.

Δηλαδή αν δεν είχα αποχωρήσει πάλι από την ψήφο μου θα κρινόταν ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ  "ΟΧΙ" θα λέγαμε στους πλειστηριασμούς.
Συμεωνικό ή Κουρασοκαρατζοκαλομοιρικό με Κιναλ υποστήριξη.
Και αν ψήφιζα το Συμεωνικό θα πέρναγε ψήφισμα ενάντια στους πλειστηριασμούς με την ψήφο της προέδρου!

Δηλαδή τέτοια στήριξη στους συλληφθέντες.
Καλύτερα να τους έλειπε.

ΣΚΕΨΟΥ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΡΑ;

Θα πήγαινε ο δικαιόρος τους στο δικαστήριο και θα έλεγε:
Υπεράσπιση: Κε πρόεδρα, να, τους στηρίζει σύσσωμη η κοινωνία, να και το δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου.
Πολιτική αγωγή (με πονηρό χαμόγελο) : "Συγνώμη κε συνάδελφε αλλά τους στηρίζει ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο; Μπορείτε να μας διαβάσετε την πλειοψηφία έγκρισης του ψηφίσματος"
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ:  "Να ξέρετε, εγκρίθηκε με 17 υπέρ -17 εναντίον και την ψήφο της προέδρου. Αλλά και οι άλλοι  17 ψήφισαν ....
Πολιτική αγωγή: Ευχαριστώ κε συνάδελφε, αφήστε το δεν μας ενδιαφέρουν τα εσωτερικά του συμβουλίου του Χαλανδρίου εδώ, η  απόφαση μας νιάζει, 17 - 17 λοιπόν, ΤΟ ΜΙΣΟ δημοτικό συμβούλιο δεν συμφώνησε.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ: Μα κα πρόεδρε, να σας εξηγήσω ....
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ:  Κε συνάδελφε είστε εκτός θέματος, δεν μας ενδιαφέρει τι λέγανε οι άλλοι, Κε πρόεδρα προστατέψτε την διαδικασία από τα άσχετα θέματα που βάζει ο κος συνάδελφος ....

ΠΑΡΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, που περιμένουν να στηριχτούν στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του αριστερού δήμου.

Τέτοια στήριξη ....
ΠΙΣΩΣΤΗΡΙΞΗ!

Διάβασε το καλό ρεπορτάζ του συναδέλφου Σταθόπουλου του enypografa.gr που έμεινε και περίμενε. Η ΠΛΑΤΕΙΑ θα αναρτήσει και τα δύο ψηφίσματα για να δεις  πόσο διαφορετικά είναι.

Το ρεπορτάζ του ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ .... έχει πλάκα.
Για την ακρίβεια ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ έχει ενίοτε πλάκα.

Όλοι εναντίον των πλειστηριασμών, αλλά από διαφορετικούς… δρόμους στο Δ.Σ. Χαλανδρίου

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου