Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

TO 2017 Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;

"Δεν ξέραμε τι έχει κάνει ο δήμος για την υπόθεση Ανδροβιτσανέα" είπε εχθές στο δημοτικό συμβούλιο η προεδράρα για να ξεκαρφωθεί, που ΤΟΛΜΗΣΕ να ζητήσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ να βρεθεί χώρος για ανέγερση λυκείου στο Πάτημα.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ!

Λίγο πριν ο Συμεών είπε ..... (ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, αξίζει τον κόπο να το ακούσεις με τα αυτιά σου): "Εμείς δεν θέμε αλλά αν θέλει ΟΜΟΦΩΝΑ το ΔΣ θα προτείνουμε άλλο ακίνητο για ανέγερση λυκείου στο ΠΑΤΗΜΑ. Μόνο ομόφωνα όμως ...." είπε ο δήμαρχος.

(Μπα! ΟΜΟΦΩΝΑ σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Μέχρι 40 πάει το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της υπόθεσης Τρίτση και Κάδμου, 41 δεν έχει με άλλοθι να γίνει γρηγορότερα το σχολείο! 
Εμείς έχουμε ιστορία στην μάχη για τις υποδομές της πόλης - δεν την ξεπουλάμε για την φιλία της ΣΑΤΥΡΟΥΛΑΣ και του Αεικίνητου. Να είστε ΟΛΟΙΜΑΖΙ ΕΣΕΙΣ τα κολλητάρια (και πουλητάρια))

Τι προηγήθηκε το 2017;;; 

Δεν ήξερε η πρόεδρος του .... γονεϊκού κινήματος που εχθές ήρθε με "προστασία " όλου του τοπικού κατεστημένου στο συμβούλιο να μιλήσει "σε αυτούς που έπιασαν μια καρέκλα" και τολμάνε να μην κάνουν ότι τους υποδεικνύει η προεδράρα και ο Σταύρος ο "επίτιμος του 3ου";

Ας θυμηθούμε από την ΠΛΑΤΕΙΑ τι έγινε το 2017:

ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ - ΤΡΙΤΣΗ / ΚΑΔΜΟΥ/ ΤΗΝΟΥ - ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ


Οι "καλοί" αποκαλούν τον συγκεκριμένο αδόμητο χώρο ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΝΔΡΟΒΙΤΣΑΝΕΑ.

ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!
Διότι ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!
ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΟΥΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ (τον νυν ή τον πρώην).
Ούτε με το ΤΑΙΠΕΔ.
ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Και όταν ο ΔΗΜΟΣ πάει στα δικαστήρια και με αποφάσεις συλλογικών του οργάνων λέει ότι το ακίνητο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ - όποιου ιδιώτη - αλλά είναι ΔΗΜΟΣΙΟ η αρχή για να χάσει την υπόθεση ο δήμος είναι να το αποκαλεί "οικόπεδο ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ" (λέμε εμείς).

Στην υπόθεση έχουμε αναφερθεί από το 2013, βεβαίως, όταν η αρνητική κατάληξη για τον δήμο ήταν βέβαιη με όσα γίνονταν στον δήμο, αλλά μη αποδείξιμη βεβαίως.

Αφού είχαν αναλάβει οι δικαιόροι να το σώσουν - σου λέει.
Η τότε αντιδήμαρχος κα Τσικίνη.

Βοούσε η υπηρεσία για το τι παιζόταν αλλά αν τα γράφαμε ή τα γράψουμε θα κερδίσουμε άλλα δέκα χρόνια δικαστήρια.

Λίγα γράψαμε! Κεραία - βεβαίως - δεν διαψεύστηκε! Σιγά που θα διέψευδε κανείς .....


ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, που ούτε αυτή είχε διαβάσει - προφανώς - η προεδράρα του γονεϊκού κινήματος και ..... δεν ήξερε.

Κρατούσε το σωληνάκι που είχε τρυπήσει.

ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ που είχε ανοίξει για να χαθεί χώρος ανέγερσης σχολείου, εχτές την έμαθε η προεδράρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου