Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΑΣΠΟΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕΑπό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Χαλανδρίου - φίλη την οποία εκτιμώ προσωπικά  - δεχτήκαμε ένα - αρχικά - οργισμένο τηλέφωνο ... διαμαρτυρίας για την αναρτησή μας που αναφερόταν στο νεοδημοκρατικό κοπητηπίττα.
Την διέκοψα, της είπα "είμαι κόρη ναυάρχου και είμαι μαθημένη να μου μιλάνε αλλιώς, και  ότι την παρακαλώ να μου μιλάει στον πληθυντικό - θα με υποχρεώσει."

Στη συνέχεια - και μετα την προειδοποίηση ότι θα κλείσει το τηλέφωνο - ο τόνος χαλάρωσε και τα είπαμε λιγάκι σαν συνδημότες με φιλικά αισθήματα μεταξύ μας.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: Γιατί έκανες την ανάρτηση για την κοπή της πίττας μας, χωρίς να πάρεις ένα τηλέφωνο να μας ρωτήσεις αν έγινε έτσι;

ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Συγνώμη εκπρόσωπε αλλά η ανάρτηση είναι αναδημοσίευση - κόπυ, πάστε, που λέμε εμείς που δεν είμαστε άριστοι, αγγλομαθείς - από τη ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, το γράφει κιόλας,  δεν είναι δικό μας ρεπορτάζ. 
Άρα τι να σε έπαιρνα τηλέφωνο; Για να αναδείξω αυτά που λέει η εφημερίδα; 
Να σε ρωτήσω αν θες να διαψεύσει η ΠΛΑΤΕΙΑ τη ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ για λογαριασμό σας; 
Ή να πάρω την άδειά σας για την αναδημοσίευση;
ΒΓΑΛΤΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ λοιπόν στη ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, στείλτε την ΠΡΩΤΑ στον Λιβάνη και μετά κοινοπιήστε την και στην ΠΛΑΤΕΙΑ να την αναρτήσεω 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: Ναι αλλά εμείς δεν ξέορυμε καμιά ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, την ΠΛΑΤΕΙΑ διαβάζει το Χαλάνδρι. 
Κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι και μόλις το έγραψε η ΠΛΑΤΕΙΑ με παίρνουν όλοι τηλέφωνο και μου λένε ότι ο Νταβίας έγραψε ότι ο Αυγενάκης πέταξε έξω τον τριαντάχρονο.

ΠΛΑΤΕΙΑΣ: ΣΥ ΕΙΠΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, συγνώμη που μας διαβάζουν παρά τις άοκνες προσπάθειες του κομματικού κατεστημένου να μας φιμώσει. 
Όλοι ξέρετε την αλήθεια: Η ΠΛΑΤΕΙΑ είναι το πρώτο ενημερωτικό μέσο στην πόλη.

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ: 
ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ;;; 
Η ανάρτησή μας δεν έχει ονόματα! Ούτε η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ λέει όνομα!

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: Καλά Άγγελε καλημέρα.

ΠΛΑΤΕΙΑΣ: ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!

Οπότε βγήκε το λαυράκι κατά λάθος: 
Τον 30χρονο τον πέταξε έξω από το ΚΟΠΗΤΗΠΙΤΤΑ ο Αυγενάκης.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: 
Μην παράγετε περισσότερες διαψεύσεις και περισσότερη λάσπη κατά της ΠΛΑΤΕΙΑΣ από όσες μπορείτε να καταναλώσετε και να διαχειριστείτε.
Αντί να πλήξετε εμάς πλέον, πλήττετε τόσο πολύ την αξιοπιστία σας που αυτοαναιρείστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου