Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Γ. Καραμέρος: Το Let’s Do It Greece, οι πόλεις μας και το οπτικό μας νεύρο


Με τη συμμετοχή σχολείων, δήμων, εθελοντικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων, σωματείων, συλλόγων, πολιτών και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιούνται με επιτυχία στη βόρεια Αθήνα οι δράσεις εθελοντικής εκστρατείας «Let’s Do It Greece».

Ειδικότερα, υλοποιήθηκαν συντονισμένες παρεμβάσεις καθαρισμού και καλλωπισμού σε κοινόχρηστους χώρους, άλση, πλατείες, δρόμους και παραρεμμάτιες περιοχές, στέλνοντας το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς.

Για την υποστήριξη των δράσεων, που κορυφώνονται πανελλαδικά την Κυριακή 29/04/2018, ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, επισκέφτηκε περιοχές της βόρειας Αθήνας με το ειδικό λεωφορείο του «Let’s Do It Greece» και επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Με κεντρικό σύνθημα γίνε η αλλαγή που περιμένεις, για μια ακόμη χρονιά αναδείξαμε ένα αστικό περιβάλλον καθαριότητας, καλαισθησίας και δημιουργίας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που αγκαλιάσανε και τη φετινή προσπάθεια ώστε το οπτικό νεύρο όλων μας να μην συμβιβάζεται με τη ρύπανση και την εγκατάλειψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...