Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΑΚΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΧΡΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ζούμε στη χώρα του φασισμού της γραφειοκρατίας και των ανεπαρκών και απρόθυμων να της βάλουν φρένο αιρετών.

Στη χώρα όπου η στείρα συντεχνιακή αντίληψη ονομάζεται συνδικαλισμός και η συνεργασία  των διοικήσεων - αιρετών, με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους που μετέχουν στη λήψη των αποφάσεων ή εκβιάζουν με την υπογραφή τους στο ελληνικό δημόσιο, έχει μοναδικό αντικείμενο τα δικαιώματα των εργαζομένων αντί τα δικαιώματα των πολιτών που (υποτίθεται) ότι εξυπηρετούν.

Προχτές ο Ακατανόμαστος έγραψε αυτά.

ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΔΙΧΡΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Τον πήρε τηλέφωνο λοιπόν κάποιο πουλάκι και του είπε:

Δεν τα ξέρεις όλα για το θέμα, θα στα πως εγώ που τα ξέρω:
(προφανώς δεν τα ξέρει όλα ο Ακατονόμαστος, τον κακό του τον καιρό ξέρει)

Τι του είπε λοιπόν; (Με κόκκινο σχόλιά μας)

1Κατ΄ αρχήν δήμοι της Αττικής - λέει - δεν εντάχθηκαν στο πρόγραμμα.
(Μπούρδες . Δήμοι της Αττικής - που έχουν την προστασία της καργαριστεράς -  είτε γιατί είναι διοίκηση, είτε γιατί έχουν πρόεδρο των εργαζομένων τον Γκιτάκο ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: (πχ Χαϊδάρι, Ν. Φιλαδέλφεια, Πειραιάς κ.ά)

2. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ!

Ο αντιδήμαρχος Θύμιος Κουράσης - που είπε ότι οι θέσεις που έχουμε στα νηπιαγωγεία Χαλανδρίου είναι 770 βασίστηκε στα στοιχεία του δήμου ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ.

Αυτά του έχουν δηλώσει οι νηπιαγωγοί. 

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ....
 .... οι θέσεις στα νηπιαγωγεία είναι - λένε οι νηπιαγωγοί επίσημα -  580 άρα δεν φτάνουν να καλύψουν τα παιδιά που είναι φέτος, συν τα περίπου 100 που θα έρχονταν από τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - μου είπε - χρειάζονται 14 νέες αίθουσες νηπιαγωγείων ακόμα - λένε οι νηπιαγωγοί και η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης!!!!

Και τώρα ΠΛΑΤΕΙΑ speaking:
1. Οι νηπιαγωγοί λοιπόν που παίρνουν τις επιχορηγήσεις για λειτουργικά ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, δηλαδή τον λαό του Χαλανδρίου και παίρνουν επιχορήγηση που αντιστοιχεί στα λειτουργικά 770 παιδιών ενώ καλύπτουν 580;;;

Όταν είναι να πάρουν λεφτά λοιπόν τα νηπιαγωγεία έχουν 770 παιδιά και όταν είναι να πάρουν τα παιδία έχουν θέσεις για 580 για να μη πιεστούν στη δουλειά παραπάνω;

Οι νηπιαγωγοί  πρέπει να μας πουν πότε λένε ψέμματα: 
Γιατί είτε 580 παιδιά  έχουν άρα πρέπει να περικοπούν επιχορηγήσεις και να γυρίσουν στο ταμείο του δήμου τα παραπάνω λεφτά που πήραν με ψευδή στοιχεία, είτε να δεχτούν ότι καλύπτουν, άρα θα καλύπτουν και του χρόνου 770 παιδιά, ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΊ Η ΔΙΧΡΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ και δεν χρειάζονται 14 παραπάνω αίθουσες - αν είναι δυνατόν με τέτοιο δημογραφικό να και με τόσα νέα ζευγάρια να μεταναστεύουν να μετράμε ΑΥΞΗΣΕΙΣ στα νηπιαγωγεία τα επόμενα χρόνια για να έχουν να λένε οι συνδικαλισταράδες κάτι .

Και βέβαια δεν χρειάζεται ο δήμος να πληρώσει σε εργολάβους κατασκευές 14 αιθουσών παρά - άντε  μία ή δύο αίθουσες κυρίως και επειγόντως στο ΠΑΤΗΜΑ,  στην Τούφα (που ο παιδικός σταθμός της έγινε πολυκατοικία για τα γαλαζοφαιοπρασινολουλακί δημοτικό κατεστημένο, άντε μία ακόμα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ. 

Αλλά και χωρίς αυτές προσωρινές λύσεις βρίσκονταν εύκολα.

Αυτά λοιπόν βγήκε η Ένωση της Σατυρούλας, της μικροπολιτικής και της ξεφτίλας να υπερασπιστεί στο δημοτικό συμβούλιο,  όταν είπε ότι δεν επαρκούν οι αίθουσες των νηπιαγωγείων και να μην εφαρμοστεί το πρόγραμμα, σε αυτά υπέκυψε ο Ρούσσος αντί - μόλις είπαν ότι δεν έχουν 770 παιδιά αλλά 580 ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που είχαν πάρει παραπάνω για να μάθουν.

ΥΓ 1: Προφανώς οι νηπιαγωγοί δεν ήθελαν να έχουν πρόσθετη δουλειά και οι συνδικαλισταράδες - δημοτικοί σύμβουλοι έχουν το τρόπο να κάνουν μικροπολιτική.
 Έρχεται και συνέδριο της ΑΔΕΔΥ του χρόνου και πρέπει να εξασφαλίσουν την αργομισθία τους.
Μαζεύουν κουκιά και τα πληρώνεις εσύ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ!
Και τα παιδάκια σου.

ΥΓ2: Είδες όμως άμα είναι ΚΚΕ ή καργαριστερός ο δήμαρχος που έχει θέσεις και μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα ή αν τα έχει καλά με τον Γκιτάκο  πώς βρίσκονται οι λύσει για να εφαρμοστεί η δίχρονη, υποχρεωτική προσχολική; 
Βέεεεεβαια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου