Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΤΟ ΝΤΗΛ ΚΟΥΡΑΣΗ - ΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ! ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίουτ ης Τετάρτης ο Ακατανόμαστος δεν ήταν εκεί, ήταν στη Νέα Ιωνία για την εκδήλωση της Πρωτοβουλίας.

Δεν είχε και κόσμο - όπως ο ίδιος λέει - και είπε ο πρώην (και επίδοξος μέλλων) δήμαρχος Χαλανδρίου Γ. Κουράσης να βγάλει την υποχρέωση που είχε στον Συμεών και να ενημερώσει το συμβούλιο δια όσα όλοι γνωρίζαμε (μαζί με πολλά ακόμα) αλλά κρατάγαμε για ... την τελευταία κατοικία μας.
(Ξέρει ο Κουράσης πόσα περισσότερα από όσα ειπώθηκαν γνωρίζει ο Ακατανόμαστος για την υπόθεση αλλά είναι off the record δημοσιογραφικές ενημερώσεις άρα πάνε για .... τάφο, διότι ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ, Δεν είμαστε Κουράσηδες).

Ξεχωρήσαμε από τα ηχητικά πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τις δύο πρώτες ομιλίες - πρώτα του πρώην Δημάρχου Γ.  Κουράση και στη συνέχεια του νυν Δημάρχου Σίμου Ρούσσου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ..... "ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ"

Η "ΟΜΟΛΟΓΙΑ" ΚΟΥΡΑΣΗ:



Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΟΥΣΣΟΥ



ΑΠΑΝΤΗΣΗΚΟΥΡΑΣΗ (Παραδοχή όσων είπε ο Ρούσσος) ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ - ΘΩΜΑΣ - ΚΑΡΑΤΖΑ - ΡΟΥΣΣΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου