Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

HIGHLIGHT ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - Η ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ


Όταν στραβώνει η τακτική της Λουλάρας, και των "φιλικών" τα "μεγάλα" τακτικά, συνδικαλιστικά σχέδια που κάνει και στα οποία εντάσσει το σύνολο των δυνάμεων του
ΓΑΛΑΖΟΠΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ κατεστημένου, σε λαϊκές κινητοποιήσεις της πορδής για να αναδείξει την κοινή τους δράση απέναντι στα μεγάλα προβλήματα της πόλης και να δικαιολογήσει την συμπόρευση με τη παράταξη Κουράση (ελέω Ιωνά) - όπως ας πούμε έκανε με την Ένωση Γονέων και την Σατυρούλα, που την κάλυψε η Λαϊκή Συσπείρωση όταν βρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο για να ξεπλύνει την υπόθεση Ανδροβιτσανέα, μια υπόθεση απόπειρας καταπάτησης δημόσιας γης (που ακόμα δεν έχουμε βγάλει, όπως της πρέπει για να δεις ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ και ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ) - τότε ακόμα και η αλήθεια και η πραγματικότητα υποχωρεί.

Διότι ΚΑΜΊΑ πραγματικότητα δεν είναι ικανή να αλλάξει το σχέδιο της Λούλας και των φιλικών.

Είναι .... θεόσταλτα.

Οι μπαμπουίνοι την πιστεύουν γιατί είναι έχει βαρύ αριστερόσημο και επειδή ξαμολιούνται οι φιλικοί - καμία τριανταρέα - και λένε όλοιμαζί το ίδιο παραμύθι.

Και ο μπαμπουίνος δεν έχει κρίση δική του. Δεν σκέφτεται. Καταναλώνει ό,τι μαλακία του λένε οι συστεμικοί αμάσητο.

Προχτές λοιπόν - κατά την συζήτηση του Κλεισθένη, είπε η Λούλα προς την πλειοψηφία:
"Δεν φταίτε εσείς, φταίνε τούτοι δω - δείχνοντας τους Κουρασικούς - που σας ψηφίζουν τον προϋπολολογισμό και μπορείτε να λειτουργείτε τον δήμο".

Και γυρίζει προς τον Ακατανόμαστο:" Έτσι δεν είναι;" του λέει,
Πήρε γείωση, σιγά μην τσίμπαγε.

Παρόντες από τους Κουρασικούς ήταν ο Αγγελής, ο Κόσσυβας και η Νιώτη. ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΛΟΤΣΑΡΗ.

¨Εχει ψηφίσει κανένας εκ των τριών προϋπολογισμό;;;

Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ έχει ψηφίσει προϋπολογισμό;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Η Λοτσάρη μόνο ψήφισε, που έχει διαφοροποιηθεί και σε άλλα θέματα από την παράταξή της.

ΓΙΑΤΙ Η ΛΟΥΛΑΡΑ θέλει να εμφανίζει προς τον μπαπουίνο - άραγε, ότι αυτό το έκανε η παράταξη Κουράση στο σύνολο; Γιατί ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Επειδή δεν την διέγραψαν τη Μαρία;

Της πέρασε από το μυαλό ότι ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ, και έκαναν την ανάγκη φιλοτιμία;

Και αφού δεν μπορούν να την διαγράψουν παριστάνουν ότι η διαφοροποίηση γίνεται με την συναίνεση Κουράση για να μην γίνεται ρόμπα ο αρχηγός του ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ κατεστημένου;

ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ και η παράταξή του τον προϋπολογισμό;;;;

Την θέση της παράταξης ο αρχηγός και η πλειοψηφία δεν την εκφράζει;

Όχι μόνο δεν ψήφισαν αλλά έκανε προτάσεις - 13 τον αριθμό - για να "συμβάλλουν" στην διαμόρφωση του προϋπολογισμού και να ψηφίσουν, όπως είπε ο στην διαπαραταξιακή ο Κουράσης.

Έγιναν αυτές δεκτές ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

Το "πλυντήριο" Λούλα το ξέρει αυτό αλλά δεν την βολεύει τώρα την τακτική της οπότε αποφάσισε ότι η Λοτσάρη ΔΕΝ διαφοροποιήθηκε από μόνη της αλλά είναι ενεργούμενο του Κουράση.

Γιατί το κάνει αυτό η Λουλάρα; Γιατί ασχολείται τόσο πολύ με τα της δεξιάς; και με τόσο άγχος να υπερασπιστεί τον Κουράση και την ηγετική του ομάδα ως .... σοβαρούς;

ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ:

Για να κρατήσει όρθιο το ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ κατεστημένο,  να δικαιολογεί τον ΣΥΜΕΩΝ, και να τον οδηγήσουν ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΑ που προτείνουν.

ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΤΩΡΑ! Τι θα κάνουν με τον Ιωνά και τα χρωστούμενα.

Αλλά και να αποσυμπιέσουν πολιτικά τον Συμεών που ακόμα και τώρα, μετά τα αποκαλυπτήρια των γραμμάτιων Ιωνά, εξακολουθεί να μην αποσύρει την εμπιστοσύνη του από τον Κουράση να εκπροσωπεί τον δήμο, τους Χαλανδραίους στον ΣΠΑΠ με την ψήφο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ολόκληρης) και να "σώνει" τον κόσμο από την ακτινοβολία των κεραιών κινητής, με την οποία δεν ασχολείται ο Πατούλης και η ΚΕΔΕ.

Η στήριξη στον Κουράση είναι προφανώς ..... ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ, δέσμευση των φιλικών, άσχετα με τις συνθήκες και τις αποκαλύψεις.

Και η Λούλα ψάχνει να βρει τον τρόπο, το άλλοθι.
Το χρειάζονται και οι ΕΝΝΙΑ άλλωστε το άλλοθι.


ΑΣΤΕΙΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου