Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

25 ΜΑΗ - Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΗΣΕ Ο ΓΡΗΡΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣΠέντε μέρες πριν, στις 22 Μάη,στις 8 το βράδυ το ρόπαλο του παρακρατικού, και ποινικού Εμμανουηλίδη πέφτει με δύναμη στο κεφάλι του βουλευτή της ΕΔΑ και συντρίβει το κρανίο του.

Το τρίκυκλο, στην καρότσα του οποίου επέβαινε ο Εμμανουηλίδης οδηγούσε ο γνωστός παρακρατικός Γκοτζαμάνης

Στην σύγχρονη version της ιστορίας ο χτυπημένος (κάπως ελαφρύτερα βέβαια) πήρε το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Γιατί η ιστορία μόνο ως ανέκδοτο επαναλαμβάνεται.

Αλλά και οι άλλοι; Που προτείνουν να .... ξεχάσουμε;

Η απόπειρα εκμετάλλευσης της ιστορίας για εκλογικούς λόγους είναι ό,τι πιο χυδαίο, προκλητικό και τελικά ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ μπορεί να γίνει για να παρασύρει μπαμπουίνους στην κάλπη.
Όπως και η παραχάραξή της.

Αν θέλουν οι δεξιοί να ξεπλύνουν την ντροπή για όσα έχει διαπράξει η παράταξή τους, καλύτερα να δείξουν σιωπηλό σεβασμό, να αναγνωρίσουν την συμβολή και των άλλων όταν γράφουν βιβλία και να μην επιχειρούν να περιφέρουν τον σεβασμό τους στον Λαμπράκη ή στους άλλους διλοφονημένους ή και διωγμένους από την παράταξή τους, μόνο προεκλογικά για να τον εξαργυρώσουν δια την επανακατάκτηση της Βαστίλης της εξουσίας.

(Ελπίζω να έγινα κατανοητός χωρίς ονόματα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Λιβύη: Η κατάσταση στη χώρα 100 ημέρες πριν τις προγραμματισμένες εκλογές

του Γ. Παπαγιαννόπουλου Εκατό ημέρες πριν από τις κοινοβουλευτικές και προεδρικές εκλογές στη Λιβύη, που έχουν προγραμματιστεί για τις 24 ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις