Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

25 ΜΑΗ - Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΗΣΕ Ο ΓΡΗΡΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣΠέντε μέρες πριν, στις 22 Μάη,στις 8 το βράδυ το ρόπαλο του παρακρατικού, και ποινικού Εμμανουηλίδη πέφτει με δύναμη στο κεφάλι του βουλευτή της ΕΔΑ και συντρίβει το κρανίο του.

Το τρίκυκλο, στην καρότσα του οποίου επέβαινε ο Εμμανουηλίδης οδηγούσε ο γνωστός παρακρατικός Γκοτζαμάνης

Στην σύγχρονη version της ιστορίας ο χτυπημένος (κάπως ελαφρύτερα βέβαια) πήρε το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Γιατί η ιστορία μόνο ως ανέκδοτο επαναλαμβάνεται.

Αλλά και οι άλλοι; Που προτείνουν να .... ξεχάσουμε;

Η απόπειρα εκμετάλλευσης της ιστορίας για εκλογικούς λόγους είναι ό,τι πιο χυδαίο, προκλητικό και τελικά ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ μπορεί να γίνει για να παρασύρει μπαμπουίνους στην κάλπη.
Όπως και η παραχάραξή της.

Αν θέλουν οι δεξιοί να ξεπλύνουν την ντροπή για όσα έχει διαπράξει η παράταξή τους, καλύτερα να δείξουν σιωπηλό σεβασμό, να αναγνωρίσουν την συμβολή και των άλλων όταν γράφουν βιβλία και να μην επιχειρούν να περιφέρουν τον σεβασμό τους στον Λαμπράκη ή στους άλλους διλοφονημένους ή και διωγμένους από την παράταξή τους, μόνο προεκλογικά για να τον εξαργυρώσουν δια την επανακατάκτηση της Βαστίλης της εξουσίας.

(Ελπίζω να έγινα κατανοητός χωρίς ονόματα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με αφορμή (μια ακόμη) Πενταμερή για την “επίλυσή” του Κυπριακού

 Οποιαδήποτε «Συμφωνία» στη Βάση της «Διζωνικής-Δικοινοτικής», οποιαδήποτε απομάκρυνση από την ουσία του προβλήματος, ότι το Κυπριακό είνα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις