iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΙΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ


Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ Ρ΅ΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΓΕΙΤΟΝΕΣ!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! 
ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΆΞΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ .... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕ 5 Εκ. ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΌ ΟΤΑΝ Η ΝΕΑ ΙΩΝΊΑ ΚΑΝΕΙ YΠOΓΕΙΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΡΙΩΝ ΟΡΟΦΩΝ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΟΥΜΟ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΧΑΛΑΝΤΡΕΪΚΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.
ΞΗΓΗΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ .

ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ!

ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΡΗΞΙΜΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ!

ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΜΙΑ .... ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.
(Σαν αντίγραφα του φακέλου της ΕΔΕ ένα πράμα).

Να τι έγραψαν οι συνάδελφοι στον ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ:


Επιτέλους Αποκτούμε Δικό μας ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!


Στις 3 Αυγούστου 2018 δημοπρατείται το έργο ανέγερσης του Δημοτικού Μεγάρου Αγίας Παρασκευής προϋπολογισμού 21.080.000€ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.
Επί τρία χρόνια, οι πρώην δήμαρχοι, ο εκπρόσωπος της παράταξης που εκπροσωπεί στο δήμο μας το Κ.Κ.Ε και ορισμένοι «ανεξάρτητοι» σύμβουλοι, λοιδορούσαν το δήμαρχο, τη δημοτική αρχή και την κ. Δούρου, λέγοντας ότι η κατασκευή του Δημαρχείου ήταν «Λόγια του αέρα»… «Μαϊμουδιές της Δούρου» για να βοηθήσει την επανεκλογή του Σταθόπουλου… και «παραμύθια της Χαλιμάς» για ευκολόπιστους ψηφοφόρους.
Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, κ. Κουμουτσάκος και Σγουρός, όχι μόνον ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ την κατασκευή Δημαρχείου στην Αγία Παρασκευή, αλλά σε κάθε ευκαιρία πρόβαλαν ισχυρές αντιστάσεις για τη Μη πραγματοποίηση του, με αιτιολογία ότι υπήρχαν «άλλα» θέματα που είχαν προτεραιότητα σε άλλους Δήμους!
Οι «χρισμένοι» κομματικοί τέως δήμαρχοι, σε μια απέλπιδα προσπάθεια επιστροφής τους στην πολυπόθητη «καρέκλα», ασκούσαν κι ασκούν μια στείρα αντιπολιτευτική γραμμή του «Όχι σε όλα», βάζοντας το προσωπικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον της πόλης, μια τακτική που χαρακτήριζε το μοντέλο διοίκησης τους , ένα μοντέλο που οι πολίτες καταδίκασαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.
Έτσι λοιπόν σήμερα φθάσαμε στη διάψευση της κάθε λογής «Κασσάνδρας» κι
ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αποκτά επιτέλους το δικό του Δημαρχείο καθώς μετά την Δημοπράτηση υπολογίζεται ότι η έναρξη των εργασιών θ’ αρχίσει τους πρώτους μήνες του 2019.
Το οικόπεδο των 3.691 τμ στο οποίο θα ανεγερθεί το Δημαρχείο έχει πρόσοψη επί της οδού Αγίου Ιωάννου 7-9 και προορίζεται αποκλειστικά γι αυτό το σκοπό, όπως προκύπτει από την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου της Αγίας Παρασκευής σύμφωνα με το ΦΕΚ 27Δ/19.2.1970.
Για το σχεδιασμό του Δημαρχείου πραγματοποιήθηκε Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός που ολοκληρώθηκε το 2003. Στη συνέχεια εκπονήθηκαν όλες οι μελέτες εφαρμογής που ολοκληρώθηκαν σε τρία στάδια και έτυχαν όλων των απαραίτητων εγκρίσεων από τα εκάστοτε Δημοτικά Συμβούλια και της τελικής θεώρησης της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά δεν είχε προχωρήσει η κατασκευή λόγω έλλειψης «ίδιων πόρων» και ενδιαφέροντος από τους κατά καιρούς κομματικούς «αρμόδιους» που είχαν άλλους δήμους για «προτεραιότητα» τους…
Τελικά το έργο εντάχθηκε στις 22/11/2016 στα προς εκτέλεση έργα της Περιφέρειας Αττικής και ακολούθησαν οι διαδικασίες επικαιροποίησης των μελετών, υπογραφής Προγραμματικής Σύμβασης και προσυμβατικού ελέγχου.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος δήλωσε για το γεγονός: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση γιατί με ουσιαστική και συστηματική δουλειά και προετοιμασία ετών από το Δήμο και την Τεχνική Υπηρεσία, σε άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής μπαίνει στη φάση κατασκευής ένα πολύ σημαντικό αναπτυξιακό έργο για την Αγία Παρασκευή.
Τα οφέλη για την πόλη μας από το έργο είναι πολλαπλά, καθώς αφενός θα την προάγει πολιτιστικά και οικονομικά και αφετέρου με την ενοποίηση των διάσπαρτων σήμερα σε διάφορα ενοικιαζόμενα κτίρια Δημοτικών υπηρεσιών σε ένα κτίριο κατάλληλο και με σύγχρονες προδιαγραφές, θα βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πολιτών και θα εξοικονομήσει σημαντικούς πόρους για το Δήμο.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους διατελέσαντες Δημάρχους, την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου καθώς και τους αιρετούς και εργαζόμενους του Δήμου που διαχρονικά συνέβαλαν στο να φτάσουμε στην υλοποίηση αυτού του έργου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου