iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

90 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ SKAΤΕPΑΡΚ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ή ΟΤΑΝ Ο ΣΥΜΕΩΝ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ

Το SKATEPARK ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ

Μια ακόμα διθυραμβική ανάρτηση του Συμεών στο φατσομπούκι μας πληροφορεί για τη νέα παρέμβασή του στο Κάτω Χαλάνδρι: Την δημιουργία SCATEPARK μέσα στον χώρο του Αθλητικού Κέντροθ ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.

Θα αποφύγω τον πειρασμό να θέσω θέματα από αυτά που αρέσουν στον Συμεών περί αδειοδοτήσεων, γραφειοκρατίας κλπ αλλά και "αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών" με την γειτονιά για την επιλογή.

Θα μείνω μόνο στο παρακάτω εντυπωσιακό γεγονός που αναδείχτηκε στο ποστ του Στμεών στο φατσομπούκι.

Έγραψε λοιπόν ο Συμεών (καί με την βίντεο από το τσιμεντάρισμα του χώρου)

Με την σκυροδέτηση και την προετοιμασία του υποστρώματος ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του πρώτου δημόσιου skate park στο Χαλάνδρι.Το skatepark κόστους 70.770.ευρώ πλέον ΦΠΑ,κατασκευάζεται σε έκταση περίπου 400 τμ στον χώρο του Γυμναστηρίου Μ.Παπαδάκης στο Κάτω Χαλάνδρι από την εταιρία Πιτταράς Ιωάννης κ ΣΙΑ ΕΕ,η οποία αναδείχθηκε μετά από ηλεκτρονικό διαγωνισμό,σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4412/2016 περί δημοσίων συμβάσεων.

Ο διάλογος πoυ ακολούθησε με τα σχόλια για το θέμα ήταν .... εκτός θέματος.
Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή.

Μέχρι που ένας συνδημότης μας που ξέρει από SKATING έκανε το ακόλουθο ποστ - σχόλιο:

Ονομάζομαι Π ...... Θ...... , είμαι δημότης Χαλανδρίου και διακεκριμένος skater του εξωτερικού (ασχολούμαι με το άθλημα 15 χρόνια). Επίσης είμαι ένας από τους βασικούς κατασκευαστές του skatepark στο Άλσος Βεΐκου και έχω συμμετάσχει στον σχεδιασμό και την επίβλεψη του skatepark του Αμαρουσίου.
Ανέφερα αυτά τα δύο πάρκα διότι πρόκειται για δύο απόλυτα επιτυχημένα projects, κάτι που όμως δεν ισχύει για το skatepark της Ραφήνας, του Γέρακα, του Αιγάλεω, του Γουδίου και πολλών άλλων αντίστοιχων πλαστικών υποτιθέμενων skateparks. Τα skateparks του Αμαρουσίου και του Γαλατσίου πρόκειται για πάρκα άρτια σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από ειδικούς και τα οποία σήμερα προσφέρουν ατελείωτη χαρά και ώρες δημιουργικού αθλητισμού. Πιστεύετε ότι το project σας θα καταφέρει να φτάσει αυτά τα επίπεδα προσφοράς στους δημότες του αλλά και σε πολλούς επισκέπτες ή θα γίνει μια μίζερη και παρατημένη γωνία όπως κατέληξαν τα αποτυχημένα πάρκα που προανέφερα;

Επίσης επειδή αναφερθήκατε σε νούμερα, να σας αναφέρω κι εγώ ότι το skatepark του Γαλατσίου το κοστολογούμε μέχρι σήμερα ότι έχει φτάσει το ύψος των 10.000€ (χωρίς την εργασία) και αποτελεί πλέον ένα μνημειακό μέρος το οποίο το επισκέπτονται τουλάχιστον 2 διακεκριμένα teams/μήνα από διάφορες γωνιές του πλανήτη και το οποίο έχει το διπλάσιο εμβαδόν από το δικό σας project.

 
Δυστυχώς έχετε κάθε δίκιο να θέσετε το ερώτημα ποιος είμαι και από πού κι ως που αμφισβητώ το έργο σας.

Να σας πληροφορήσω ότι είμαι πλέον ένας opinion leader του skateboarding χώρου με βαθιές γνώσεις πάνω στο άθλημα σε πολλά επίπεδα, που όμως για κακή του τύχη μαθαίνει για αυτό το εν λόγω project λίγο πριν καταφέρει να ολοκληρώσει ένα επίσημο σύλλογο με τον οποίο θα μπορεί να ασκήσει κριτική και ενδεχομένως έλεγχο σε μια πιο επίσημη βάση.

Έχοντας παραθέσει όλες αυτές τις πληροφορίες σε δημόσιο άρθρο θα ήθελα να κλείσω ενημερώνοντάς σας ότι διατίθεμαι να έρθω σε επικοινωνία μαζί σας αρχικά και σε δεύτερη φάση με την κατασκευαστική, ώστε να προτείνω μαζί με κάποιους ακόμα ειδικούς, ορισμένες πιθανές μικρές τροποποιήσεις (χωρίς περιττά έξοδα) στις κατασκευές του σχεδίου που πρόκειται να υλοποιήσετε.

Ελπίζω το αίτημα μου να βρει ανταπόκριση διότι δεσμεύομαι ότι αν καταφέρω να έρθω σε συνεννόηση μαζί σας, θα προσφέρουμε ένα πολύ ιδανικότερο πάρκο skateboarding στον δήμο μας.

Με υπευθυνότητα,
Π........ Α........

(Στέλνω από τον λογαριασμό οικείου ατόμου μου, διότι δεν διαθέτω λογαριασμό στo facebook)


Ένας ΕΙΔΙΚΟΣ λοιπόν - μας είπε ότι αυτό που στο Γαλάτσι έγινε με 10 χιλιάρικα στο Χαλάνδρι έχει δημοπρατηθεί με 70700 ευρώ πλέον ΦΠΑ δηλαδή κοντά στα 90 χιλιάρικα !!!!

Την ίδια ώρα  άλλος συνδημότης μας δηλώνει δημόσια ότι "ο στρατός που θα καταλάβει τον χώρο" για να κάνει μαθήματα στα παιδάκια είναι έτοιμος και περιμένει το σάλπισμα του αρχηγού.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΙ, ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΟΛΟΙΜΑΖΙΔΙΣΜΟΥ! 

 ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ !

 ΥΓ 1: Ξέρω από τώρα το ... πέσιμο που θα μας γίνει από την ομάδα λιβανιού του Συμεών.
 "Οι κακορίζικοι  δεν θέλουν το σκέιτμπορντ και δεν αγαπάνε τους νέους". 
Δεν θα ασχοληθούμε. 
Απευθυνόμαστε σε πολίτες με IQ μεγαλύτερο από αυτό που ο Συμεών έχει καθορίσει ως πήχη για τους οπαδούς του.

ΥΓ 2: Το όνομα του συνδημότη μας δεν αναγράφεται, αφού δεν έχουμε την συναίνεσή του οπότε οφείλουμε να ακολουθήσουμε ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ επιταγή του νόμου που θέλει την σελίδα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και τα όσα εκεί αναφέρονται ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ και ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ προστατευόμενα ως "προσωπικά δεδομένα".

ΓΕΛΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΣ θα λέγαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου