Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΓΩΤΣΗ

 

Έφυγε εχθές ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ο Βαγγέλης Παγώτσης.

Ο Βαγγέλης ήταν γνωστός σαν ένας εκ των γκουρού του αμυντικού ρεπορτάζ αφού εργάστηε σε πολλά  περιοδικά του τομέα της άμυνας και ήταν ο ίδιος εκδότης του περιοδικού Ελληνική Άμυνα και Τεχνολογία.

Ο Βαγγέλης, δεν ήταν οποιοσδήποτε δημοσιογράφος δεν ήταν οποιοσδήποτε -βαθύς- γνώστης των θεμάτων του τομέα "Διπλωματίας -Άμυνας και τεχνολογίας" ούτε ήταν οποιοσδήποτε μορφωμένος άνθρωπος.

Διέθετε ειδικό βάρος και άφηνε ιδιαίτερο στίγμα σε όλους τους χώρους που δραστηριοποιήθηκε, απόρροια όχι μόνο της ιδιαίτερης κατάρτισης και γνώσης αλλά της γενικότερης ικανότητας και της φιλοσοφικής του συγκρότησης. 

Είχα την τύχη να τον γνωρίσω σε χρόνο ανιδιοτελούς προσφοράς και αθωότητας, στην ΠΑΜΚ και στο Γραφείο Μαθητικού της Επιτροπής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.


Ήταν μάλιστα εκείνος που με ενθάρρυνε να ξεκινήσω να δημοσιο - γράφω αφού με πίεσε ιδιαίτερα να γράψω το ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ που δημοσιεύτηκε - τότε - στον ΑΓΩΝΙΣΤΗ και όταν το είδε μου είπε  "Γράφεις περίεργα και παραστατικά. Μου αρέσει" το στυλάκι, Μην σταματήσεις."

Έζησε και μεγάλωσε στη Δραπετσώνα και στις γειτονιές του Πειραιά.
Είναι βαριά η θλίψη της απώλειας, για πολλές εκατοντάδες ανθρώπων, παλιών συντρόφων, συνεργατών και φίλων για τον ξεχωριστό Βαγγέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου