Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ; ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ. ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ


Να είστε νοικοκυραίοι ρε. 
Να έχετε την περιουσία σας, την ιδιοκτησία σας, το βιος σας.
Να είστε συνετοί ρε.
ΚΛΕΨΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΑΤΑΙΟΣ ΡΕ!
Αυτό είναι το υπόβαθρο πάνω στο οποίο φτιάξατε αυτό το κράτος που κατέρρευσε και τώρα παριστάνετε ότι σας φταίγανε οι μισθοί, η απόδειξη για την τυρόπιτα και το καταναλωτικό δάνειο των χιλίων ευρώ που έδιναν οι τράπεζες για να ξεπλύνουν το τεράστιο στοκ που είχαν από μαύρο χρήμα.
ΠΑΛΙΟΫΠΟΚΡΙΤEΣ!

Και να βρίζετε που σας  φορολογεί τώρα το κράτος την ακίνητη περιουσία σας που "με τόσο κόπο καταφέρατε να αποκτήσετε" με χρησικτησία, κλέβοντας την πατρίδα σας!
ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!

Και όσο πιο τσάμπα έχετε αποκτήσει εσείς ή οι πρόγονοί σας την περιουσία σας, τόσο πιο δυνατά να φωνάζετε που σας την φορολογούν και να απαιτείτε να μειωθεί η επιβαλλόμενη σε εσάς φορολογία ακινήτων και αντί αυτής να κοπεί και άλλο η σύνταξη του χαμηλοσυνταξιούχου, ο μισθός του εργαζόμενου που δεν φρόντισε, αυτός, ο πατέρας του, ο παππούς του ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΜΙΑ 15αριά - 20αριά στρέμματα δημόσιας γης, για να έχουν να πορεύονται ανέτως και να αντιμετωπίζουν νοικοκυρίσα τη ζωή.
Σαν και εσάς!

Αυτά ως .....μια  άσχετη ..... εισαγωγή. 

Η έρευνα που κάνουμε για την υπόθεση του προβλεπόμενου χώρου για την ανέγερση λυκείου και νηπιαγωγείου στο Πάτημα, που αφορά  το δημοτικό (????)  ακίνητο στην Τρίτση, Κάδμου και Τήνου, που είναι χαρακτηρισμένο από το ΓΠΣ για ανέγερση σχολείου (Λύκειο) βγάζει ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ στοιχεία στην επιφάνεια.

Θυμίζουμε, είναι εκείνο το ακίνητο για το οποίο οι ... "αγωνιστές" του ΔΣ της Ένωσης Γονέων μπήκαν μπροστά, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία ΣΥΓΚΆΛΥΨΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ για τα αφεντικά τους, "πιέζοντας" τις "αναίσθητες" δημοτικές παρατάξεις να κάνουν "καλά την δουλειά τους" - όπως τα φωτεινά παραδείγματά τους οι "αντάρτες" της Αντιίστασης - "να δείξουν ευασιθησία για την παιδεία" (οι παλιοαναίσθητοι) και να υποδείξουν άλλο χώρο ανέγερσης του σχολείου στο Πάτημα.

 ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ότι το σχολείο δεν θα γίνει εκεί που προβλέπει ο εγκεκριμένος πολεοδομικός σχεδιασμός: στην Τρίτση, Κάδμου και Τήνου.

Να υποδείξουν άλλο χώρο οι "τυχάρπαστοι που έπιασαν καρέκλα στο δημοτικό συμβούλιο" - λένε οι ΗΛΙΘΙΟΙ ή ΣΤΗΜΕΝΟΙ της  Ένωσης - "για να γίνει γρήγορα το σχολείο".
(Και με εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης, ίσως να γίνει. ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ! Ίσως και να ξέρουν και για ποιο οικόπεδο ενδιαφέρεται ο ...."επενδυτής" για τον οποίο τους  βάλανε μπροστά να λένε τέτοια.).

Να υποδείξουν οι "τυχάρπαστοι, αγράμματοι" (αλλά ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΟΙ και ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ) άλλο οικόπεδο, όπου θα χρειάζεται ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ για να χαρακτηριστεί χώρος σχολείου (και ό,τι άλλο θα ζητήσει η ..... εναλλακτική πηγή χρηματοδότησης) για να κάνουμε γρήγορα.

Απαιτούνται δύο , τρία χρόνια μες το νερό, χωρίς ενστάσεις περιοίκων - ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΝΙΣΤΑΝΤΑΙ αν τους πάει δίπλα τους ένα σχολείο, με ό,τι άλλο ζητήσει ο επενδυτής,  ένα σχολείο που ΑΛΛΟΥ είχε σχεδιαστεί να γίνει και εκείνοι έφτιαξαν το σπίτι τους σε περιοχή ΑΜΙΓΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ με ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σχέδιο, άρα ΔΙΚΑΙΩΣ θα επιχειρούν να ρίξουν κάθε αλλαγή στο ΓΠΣ που τους αδικεί.
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ, όπως λένε ΤΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ της Ένωσης και τα αφεντικά τους.

 Άσε που το είπαν αυτό - όλως τυχαίως, (δεν ήξεραν, σου λέει)  την ώρα που περιμένει ο δήμος την απόφαση του Αρείου Πάγου επί της αναιρέσεως που έχει κατατεθεί και άρα - αν θέλανε να είναι ΧΡΗΣΙΜΟΙ για την παιδεία στον δήμο και το δημόσιο συμφέρον - εκεί έπρεπε να στρέψουν το ενδιαφέρον τους και να κάνουμε ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΗΣ για την μη απέλεια του σχολικού χώρου. (θα πούμε πολλά περί αυτού).

Την Παρασκευή πήραμε στα χέρια μας, ύστερα από αίτηση της δημοτικής μας παράταξής "ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ", αντίγραφο του φακέλου της υπόθεσης από τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου.
Το ίδιο αντίγραφο πήρε - ύστερα και από δική του αίτηση - και ο Γιώργος Θωμάς.

Συζητήσαμε με την δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεση από την πλευρά του δήμου Χαλανδρίου, την κα Μαριλένα Αλεξοπούλου παρουσία του Γενικού Διευθυντή του δήμου κου Χρ. Μπαμπανιώτη.

Πλέον το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει, δεν υπάρχει κενό στην υπόθεση.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΙΖΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ.

ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, του ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ, των παιδιών μας.
ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ!

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια υπόθεση στην οποία η υπόθεση Ζερβού - 3ου Γυμνασίου Λυκείου είναι .... νηπιαγωγείου.

Η απόπειρα των ΣΤΗΜΕΝΩΝ της Ένωσης Γονέων να ξεπλύνουν τα αφεντικά τους και να κατηγορήσουν τις δημοτικές παρατάξεις που δεν είναι ευαίσθητες θα γίνουν η άκρη του μίτου της Αριάδνης που θα οδηγήσει στο τέρας που κρύβουν στα βάθη του διαπαραταξιακού ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ λαβύρινθου χρόνια η .... φιλική αηδία, ο μηχανισμός συγκάλυψης οικοπεδοφάγων και εμπόρων της δημόσιας γης και του δημόσιου συμφέροντος.

Είναι η ώρα να πάρεις θέση και εσύ.
Θα είσαι με εκείνους που σε δουλεύουν, πουλώντας σου "επανάσταση" και "ευαισθησία" του κώλου ή με όσους αγωνίζονται για να είναι η πόλη αύριο βιώσιμη και λειτουργική για τα παιδιά και τα εγγόνια σου.

ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ!

ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ!

Σιγά, σιγά όμως.

Γιατί εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ με μια σύμβαση μίσθωσης κυλικείου και αν μπορούσε ο δήμος να πάρει εκατό ευρώ παραπάνω το μήνα.
Θα πάμε με αυτούς τους δημόσιους λειτουργούς ΠΟΥ "ΞΕΧΝΑΝΕ" να δηλώσουν στο κτηματολόγιο ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.

Και όποιος δεν είναι μαζί μας σε αυτή τη πορεία, όποιος είναι με τους "ξεχασιάρηδες" θα είναι οχτρός.

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

ΥΓ: ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου