iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΔΙΧΡΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Είχε ανακοινωθεί ότι 240 δήμοι θα ενταχθούν άμεσα στο νέο καθεστώς της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ από 4 ετών θα εντάσσονται πλέoν ΔΩΡΕΑΝ στα δημόσια νηπιαγωγεία σε δύο ταξεις Ιπρονήπιο - νήπιο).

Στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς οι θέσεις που αδειάζουν από τα 4χρονα θα "βόλευαν" τρίχρονα και βρέφη γονιών που θα έχουν ΛΥΣΕΙΣ, χωρίς .... κριτήρια επιλεξιμότητας.

Αυτό θα γίνει στους 184 - τελικά - δήμους που εντάχθηκαν με σύμφωνη γνώμη των δημάρχων τους στο πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε εχθές.

Στο Χαλά Ντερέ μετρήθηκαν οι θέσεις στα νηπιαγωγεία και βρέθηκαν επαρκείς για να ενταχθεί και ο δήμος (της μακακίας) στο πρόγραμμα, όπως είπε ο αντιδήμαρχος κος Θ. Κουράσης στο δημοτικό συμβούλιο (όχι εγώ που είμαι παράλογος, η διοίκηση του δήμου που έχει την ευθύνη το είπε, αναζήτησε στην ΠΛΑΤΕΙΑ όλο το ιστορικό).

Δεν ήθελε όμως Η ..... ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ (!) και οι ηγέτες των πολιτευόμενων στα δημοτικά στελεχών της  - που έβαλε προσκόμματα με την γνωστή επιστολή - ΟΝΕΙΔΟΣ - εκείνη που ζήτησε από τους "τυχάρπαστους" να εγκαταλείψουν την δικαστική διεκδίκηση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ακίνητου - χαρακτηρισμένου για νηπιαγωγείο και λύκειο στο Πάτημα, προς όφελος ιδιωτών - διεκδικητών ή καταπατητών.

Στην πραγματικότητα δεν ήθελαν οι ΕΝΤΟΛΕΙΣ της Σατυρούλας & friends να βελτιωθεί ότιδήποτε στα σχολεία για να έχουν να κάνουν αντιπολίτευση του (άλλου) Π...ώλου.

Στο Χαλάνδρι ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΩΝ δεν υπάρχει ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, δεν προτάσσεται το συμφέρον των παιδιών, των πολιτών, των γονιών αλλά το μικροπαραταξιακό και προσωπικό όφελος των ¨φιλικών" - ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!
ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οικόπεδα και γραμμάτια και πρέπει να πληρώσει ο ΔΗΜΟΣ και οι ΔΗΜΟΤΕΣ. (κράτα το αυτ΄΄ο, έρχεται τσουνάμι).

Εχθές ανακοινώθηκε ότι οι δήμοι που ξεκινούν αυτό που εξυπηρετεί τους δημότες τους είναι λιγότεροι από τον αρχικό σχεδιασμό. 184 αντί 240.

Συμπεραίνω ότι τελικά ο δήμος μας είπε ΟΧΙ και έμεινε εκτός.
Σου λέει πρέπει να έχουμε καλή συνεργασία με τους γονείς.

Ποιος θα έλεγε όχι αν η συνεργασία είχε στο επίκεντρο το συμφέρον ΟΛΩΝ των γονιών και όχι των ΠΕΝΤΕ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, υποψηφίων δημοτικών συμβούλων;
Αυτοί που ενεργούν τόσο απροκάλυπτα εναντίον των συμφερόντων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ.

Νίκησε .... το "κίνημα", των 15 παραγόντων που ήρθαν στο δημοτικό συμβούλιο - με Αγιοπαρασκευιώτικη ενίσχυση συγκεντρώθηκαν 15 νοματαίοι - και έχασαν οι γονείς., οι πολίτες .
Η αριστερά (μπαίνοντας) κάνει ό,τι της λέει το .... κίνημα (αν είναι δυνατόν να λέγεται αυτό το πράγμα κίνημα).

Νίκησε η μικροπολιτική την πολιτική.
Έχασαν οι γονείς των νηπίων.

Σε τρία χρόνια το Χαλάνδρι θα ενταχθεί στο πρόγραμμα. 
Αν δεν το καταργήσει η επόμενη κυβέρνηση ως .... παρωχημένο κρατισμό.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

(του Ακατανόμαστου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου