P

P

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΤΛΕ

Ο ΝΕΟΣ GAULETER ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ "ΕΛΛΑΔΑ" ΝΟΡΜΠΕΡΤ ΜΠΑΡΤΛΕ
Λήγουν σήμερα στην Χερσόνησο της Κρήτης οι εργασίες της 8ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης που διεξήχθησαν υπό την καθοδήγηση και παρακολούθηση ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Νόρμπερτ Μπάρτλε, τον νέο GAULEITER της Γερμανικής επικυριαρχίας στην χώρα και ιδίως στην αυτοδιοίηκση. Ο κος Μπάρτλε αντικατέστησε τον γνωστό σε όλους Γιοακίμ Φούχτελ.

Είναι πραγματικά ανήκουστο να υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αρμόδιος μόνο για την Ελλάδα λες και είναι .... ομόσπονδο κρατίδιο και να γίνεται αυτό ανεκτό από Έλληνες αιρετούς.

Και αν αυτό σας φαίνεται άλλη μια υπερβολή μας παρακαλώ να μας υποδείξετε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ της ΕΕ για την οποία υπάρχει ονοματισμένος Γερμανός υπουργός.

Σκοπός της Ελληνογερμανικής συνέλευσης εμφανίζεται η "ενίσχυση της συνεργασίας και μπλα, μπλα, μπλα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ουσιαστικά οδηγούνται οι δήμοι ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, να ψωνίζουν όργανα για τις παιδικές χαρές από εκεί που θέλουν οι Γερμανοί, να αγοράζουν γκαζόν για το γήπεδο του ΑΓΙΑΞ Τραχανοπλαγιάς με προδιαγραφές FIFA από εκεί που θέλουν οι Γερμανοί, να αγοράζουν απορριμματοφόρα από εκεί που θέλουν οι Γερμανοί, να βάζουν αυστηρά πρόστιμα στον πολίτη για να μαζεύουν λεφτά για τους Γερμανούς και να μην καταναλώνουν τα λεφτά τους που βρίσκονται στις τράπεζες γιατί μπορεί να πρέπει να τα πάρουν οι Γερμανοί.

Αυτή την αλήθεια την ανέδειξαν οι κινητοποιήσεις της Εθνικής Επιτροπής Διεκδίκησης των Γερμανικών αποζημιώσεων κατά την διάρκεια των εργασιών της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.

Για το τι έγινε στην Κρήτη θα δανειστούμε τις αναρτήσεις του μέλους της επιτροπής διεκδίκησης Γερμανικών Αποζημιώσεων Αριστομένη Συγγελάκη:

Η φιέστα τους έγινε φιάσκο!
Το κίνημα νίκησε!
Κανείς δήμαρχος από την Κρήτη, κανείς Έλληνας Βουλευτής, κανείς Υπουργός δεν έδωσε το παρών! Ο θλιβερός αυτός θεσμός που ήλθε με τα μνημόνια πνέει τα λοίσθια και πρέπει να καταργηθεί, αν πράγματι βγήκαμε από τα μνημόνια!
Σύντομα στο Ηράκλειο θα λάβει χώρα η πραγματική Ελληνογερμανική Συνέλευση με διαπρεπείς Γερμανούς επιστήμονες και αγωνιστές να συμμετέχουν!
Οι δήμαρχοι της Κρήτης, οι φορείς, οι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και, πάνω από όλα οι πολίτες και οι φορείς των μαρτυρικών τόπων, έστρεψαν την πλάτη τους στην παρασυναγωγή της Χερσονήσου! 
Δεκάδες μηνύματα εναντίον της αδιαφανούς και υβριστικής για την Ιστορία μας αυτής συνεύρεσης Γερμανών αποικιοκρατών και Ελλήνων προθύμων.
Η διαδήλωσή μας αναστάτωσε ευχάριστα το Ηράκλειο, που πήρε το μήνυμα του αγώνα και η ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας μας στη Χερσόνησο έκανε τους διοργανωτές της παρασυναγωγής να κρύβονται.


Ανυποχώρητος αγώνας για Δικαιοσύνη & Αποζημίωση!
Για Εθνική Ανεξαρτησία και Δημοκρατία!


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΗ ΣΤΟΝ REAL FM - ΣΤΟΝ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ για το θέμα. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ:


Γιατί αντιδράσαμε στην λεγόμενη «Ελληνογερμανική Συνέλευση»;
Πώς αυτή επηρεάζει τις γερμανικές αποζημιώσεις;
Γιατί η απουσία της κρητικής κοινωνίας από τη γερμανική παρασυναγωγή έχει μεγάλη συμβολική και ουσιαστική αξία;
Πώς εννοούμε εμείς την πραγματική ελληνογερμανική φιλία και πώς την υπηρετούμε στην πράξη;
Η παρέμβασή μου στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου, ακριβώς την ώρα της διαδήλωσης έξω από το ξενοδοχείο που φιλοξένησε τη γερμανική παρασυναγωγή.
Υπό την πίεση του ευφυούς δημοσιογράφου αναπτύξαμε τις απόψεις μας, όσο πιο αναλυτικά γίνεται στα λίγα λεπτά που είχαμε στη διάθεσή μας.
Ακούστε το (στο τρίτο ημίωρο από 9’50´´ και μετά) και στείλτε μου τα σχόλιά σας.
Ευχαριστούμε για την στήριξή σας

http://www.real.gr/akouste_tis_ekpompes_nikos_mpogiopoulos/?fbclid=IwAR0AAqIqUlZi6YZZQIo6_6mB6KjJJTJNjQopUkmP7ATHq8nJmkWt_TfbNN4#.W91104qiFsw.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου