Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ελληνογερμανική Συνέλευση στην Κρήτη: Δεξιοί, σοσιαλιστές, κεντρώοι, οικολόγοι και αριστεροί Γερμανοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να είναι Γερμανική Αποικία η Ελλάδα


Η δημοσιογράφος Κατερίνα Γκαράνη με κείμενο που ανέρτησε στον λογαριασμό της στο facebook αναφέρεται στη διοργάνωση της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στην Κρήτη

Έχουν στήσει παραμάγαζα στην Ελλάδα οι Γερμανοί με τα κόμματά τους και μέσω της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης κάνουν κουμάντο όπου γουστάρουν.

Φέτος τιμητική έχει το νερό, ο ιατρικός τουρισμός, η διαχείριση απορριμάτων, Έλληνες νέοι μετανάστες στην Γερμανία, με κέντρο σύναξης την Κρήτη.

Τα δύο κομματικά ιδρύματα είναι κώλος και βρακί με το Ιδρυμα Καραμανλή. Το “Ίδρυμα Konrad Adenauer” που εγκαινιάστηκε το 2012 και το “Ίδρυμα Hanns Seidel” που εγκαινιάστηκε το 2013.

Το τρίτο, το “Ιδρυμα Heinrich-Böll-Stiftung” ανήκει στο κόμμα των Πράσινων, των οικολόγων δηλαδή, που τα γραφεία του εγκαινιάστηκαν το 2012 στην Θεσσαλονίκη.

Το τέταρτο είναι το “‘Ιδρυμα Friedrich-Naumann για την Ελευθερία” και λατρεύει τις επιχειρήσεις τουρισμού και εγκαινίασε παράρτημα στην Αθήνα το 2012.

Το πέμπτο είναι το “Ίδρυμα Friedrich-Ebert” των σοσιαλιστών
που εγκαινιάστηκε το παράρτημά του στην Ελλάδα το 2012.

Και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει το “Ίδρυμα Rosa-Luxemburg” των Αριστερών Γερμανών που και αυτό εγκαινιάστηκε το 2012.

Εν ολίγοις δεξιοί, σοσιαλιστές, κεντρώοι, οικολόγοι και αριστεροί Γερμανοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να είναι Γερμανική Αποικία η Ελλάδα. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πάρουν πίσω με τόκο το κόστος κάθε σφαίρας που έριξαν οι πρόγονοί τους στους δικούς μας προγόνους. Ή μήπως σημαίνει κάτι άλλο το “Ελληνογερμανικό Ταμείο για το Μέλλον” και η “Ελληνογερμανική Συνέλευση”;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου