Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟΝ ΧΕΥ 9. ΣΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΡΦΩΝΟΣΑΣΤΕ!


Ένα άρθρο από την εφημερίδα που εκδίδει η ομάδα επικοινωνίας του δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μαννιατογιάννη - πρώην φίλου μας -  που πραγματικά ΒΡΊΘΕΙ  προπαγανδιστικών ακροβασιών και είναι μια ακραία προσπάθεια εμπλοκής στα του Χαλανδρίου.

Δεν θα τους κάνουμε μάθημα αρχών. Όσα μάθανε από εμάς μάθανε. Έτσι και αλλιώς ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΙ και ασεβείς για τις ΑΡΧΕΣ μας, μαθητές.

Έχω όμως ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ - ως δημοτικός σύμβουλος, υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου και - απ' ότι λένε οι άλλοι - καλός γνώστης της υπόθεσης αλλά και των παρασκηνιακών ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ  και σχεδιασμών, που δεν κρύβονται πίσω από προπαγανδιστικά συνθήματα, και σχέδια προετοιμασίας της υλοποίησης συμφωνιών που έχουν γίνει ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ - όσο υπουργός Εσωτερικών ήταν ο κοινός ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ, του Μανιατογιάννη αλλά και και ΦΙΛΟΣ του ΡΟΥΣΟΥ, Ντινόπουλος.

(Θυμίζουμε ότι ΑΚΟΜΑ Γενική Γραμματέας του Δήμου Χαλανδρίου, με επιλογή Ρούσσου, είναι πρώην εργαζόμενη στον Δήμο Βριλησσίων και στενή συνεργάτης του Ντινόπουλου, επί δημαρχίας του).

ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ  ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ αυτά τα σχέδια, έτσι όπως τα επέβαλλε το διαχρονικό  γκουβέρνο (Και η προηγούμενη και η νυν κυβέρνηση)  στους δύο νέους - τότε το 2014 και 2015 - και ανασφαλείς άρα πολύ υπάκουους -  δημάρχους Χαλανδρίου και Βριλησσίων.

Δεν θα ασχοληθούμε να διαψεύσουμε για τα περί ομοφωνίας και άλλων παραμυθιών του άρθρου. Δικαίωμά τους να διαδίδουν ψέμματα, όσο βρίσκονται πρόθυμοι να τα πιστέψουν.
Κρινόμαστε. ΟΛΟΙ
ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΞΕΡΟΥΝ ότι δεν υπήρχε ομοφωνία γιατί υπήρχαν .... ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ - αν δεν σας τα είπανε - ΟΤΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ στην εγκατάσταση της καθαριότητας στον ΧΕΥ 9, όχι μόνο ΥΠΑΡΧΕΙ αλλά είναι ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΜΗ!

Οι ανακρίβειές σας, ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ!

Η παρακάτω παράγραφος του άρθρου της ομάδας Μανιατογιάννη αποτελεί ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΝΕΙΔΟΣ!

«ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ»
Πάντως, σαφής αντιπρόταση δεν έχει κατατεθεί. Οι περισσότεροι ζητούν απλώς να μεταφερθεί η συζήτηση για μετά τις εκλογές ενώ ακούστηκαν και προτάσεις για μεταφορά στο Νεκροταφείο ή και στο Νομισματοκοπείο."


Η εξίσωση της λύσης εγκατάστασης του χώρου στο προβλεπόμενο από το ΓΠΣ του Χαλανδρίου ΒΙΟΠΑ, με το Νομισματοκοπείο, είναι ΧΥΔΑΙΑ - ΣΥΡΙΖΕΪΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ -  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και απόπειρα δημιουργίας όρων ενεργοποίησης του κοινωνικού αυτοματισμού, διχασμού των Χαλανδραίων. Είναι μεθόδευση απολύτως ανάλογη των μεθόδων της Καρατζά.

Ξεχάσανε λοιπόν να αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί ΕΠΙΣΗΜΑ εναλλακτική πρόταση για την εγκατάσταση του αμαξοστασίου, ΣΜΑ και ΚΔΑΥ εκεί που ΝΟΜΙΜΑ, μπορεί να γίνει από την δημοτική κίνηση Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία.

Ξεχάσανε οι συντάκτες του άρθρου να αναφέρουν στους Βριλησσιώτες το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ρούσσος αγόρασε χώρο στο νεκροταφείο για την καθαριότητα και ετοιμάζει την κωλοτούμπα του για μετά τις εκλογές, όταν είναι βέβαιο ότι θα προσχωρήσει στην ΛΟΓΙΚΗ, αν είναι ακόμα δήμαρχος.

Δεν τα λένε αυτά.

Ο λόγος είναι γιατί ΕΚΕΙΝΟΙ, ΟΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΤΕΣ, Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, επιθυμούν κυρίως την εγκατάσταση του αμαξοστασίου και του συνεργείου της καθαριότητας στον ΧΕΥ 9!

Και βέβαια ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ εναλλακτικό μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων! Αφού είναι με την ιδιωτικοποίηση και την καδοανακύκλωση της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης, τους πολύχρωμους κάδους  και τα βραβεία της επικοινωνιακής εξαπάτησης των δημοτών.

Μάλιστα οι Βριλησσιώτες ελπίζουν ότι θα εξυπηρετηθεί  και ο στόλος των Βριλησσίων στον ΧΕΥ 9. Νταβίας speaking και κρατήστε το, τώρα που θα μας την πέσουν και θα μας βρίζουν για το σημερινό άρθρο.
Οι βρισιές τους, το θαύμα τους, κρατάει τρεις μέρες, άντε τέσσερις. ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ!
ΠΑΝΤΑ!

Πουλάνε διαδημοτική συνεργασία και πολιτικό πολιτισμό,  αλλά δεν διαθέτουν τα Βριλήσσια, ούτε ένα τετραγωνικό δικής τους γης για να την εξυπηρετήσουν. Διαδημοτική συνεργασία για τα Ντινοπουλάκια είναι να φορτώσουν όλες τις βαριές χρήσεις στο Χαλάνδρι.

Δεν βρίζουν τους δημότες τους εκείνοι, δεν τους λένε ότι έχουν και εκείνοι υποχρέωση να δεχτούν να συνδράμουν και αυτοί,  για την επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων.

ΕΙΝΑΙ - προύχοντες οι Βριλησσιώτες. Κανονικοί φεουδάρχες.
Ενώ οι Χαλανδραίοι είναι μόνο κατά Συμεών φεουδάρχες.

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΕΣ με τις οποίες ταυτίζονται και οι .... προοδευτικοί Μαυρογυαλούροι.

Σου λένε οι "μάγκες" "θα κάνουμε την δουλειά μας στην πλάτη του Χαλανδρίου, τώρα που βρήκαμε τον Συμεών και "βρίζει" τους δημότες του.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, απεφάνθησαν ..... στα Βριλήσσια.

Αυτό τους βολεύει. Ο ΧΕΥ! Θα κάνουν την δουλειά τους χωρίς καν να διασχίζουν τα απορριμματοφόρα τους δρόμους του δήμου τους  για να βγουν στην Αττική οδό και να πάνε στον ΧΥΤΑ.
Κάτι που θα συμβεί αν γίνει ενιαίος χώρος εγκατάστασης της καθαριότητας στο νεκροταφείο. Άσε που εκεί έχει κοντά από την ανατολική πλευρά και δικούς τους δημότες. Κατοίκους του Πατήματος Βριλησσίων που μπήκε στο σχέδιο με το κόλπο της απόκρυψης του νεκροταφείου από την πολεοδομική μελέτη ένταξης.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΓΠΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ:


ΕΝΙΑΙΟΣ, ΥΠΟΓΕΙΟΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟΥ.

Κι σε όποιον δεν αρέσει ..... ΞΥΔΙ!

Και αν θέλει οποιοσδήποτε νέος, φέρελπης ή παλιοσειρά υπουργάρα ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΛΟΣ να μιλάει για ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, πρώτα να ξεκινήσει την τοποθέτησή του λέγοντας  ΤΙ ΒΑΖΕΙ στο τραπέζι της συνεργασίας.

Τι επιβάρυνση θα δεχτούν εκείνοι στην "συνεργασία".

Και δεν εννοούμε λεφτά .....
"Θα σας πληρώνουμε" που μου είπε κάποιος που αποφάσισε να γίνει Ντινοπουλάκι προσφάτως και συζητάγαμε το θέμα.

ΣΙΓΑ! ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ  ..... άμυνα.

Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε το ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ για να παίρνουμε τις επιβαρύνσεις των γύρω δήμων αρκεί να μας πληρώνουν οι άλλοι για να ξεβρωμίζουν και να παρκάρουν τα απορριμματοφόρα τους μακρυά από τους ψηφοφόρους τους.

ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΉΚΑΜΕ;

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου