Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ?


Με απόφαση του το 16ο τριμελές εφετείο Αθηνών έκρινε ότι η διαδικασία με την οποία το μελετητικό γραφείο Καμπή ΕΤΕ - Ν. Ιωνάς & Συν/τες διεκδίκησε αυτά τα χρήματα εκπίπτει της νομιμότητας χωρίς να επησέλθει στην ουσία της υπόθεσης.

(Ε βέβαια! Υπάρχει η μηνυτήρια αναφορά  .....)

Η απόφαση αυτή είναι τελεσίδικη και έτσι περίπου 470.000 € που με τους τόκους θα άγγιζαν τα 800.000€ δεν θα πληρωθούν για εργασίες της παράνομης σύμβασης.  


Τα παραπάνω διαβάζουμε από την ΣΤΑΣΗ, αφού η ενημέρωση των δημοτικών παρατάξεων για τα μείζονα θέματα της πόλης .... γίνεται από τα social media.

Όσο για δελτίο τύπου - για ένα τέτοιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ - όχι τόσο για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που γλύτωσε ο δήμος - αλλά για τις επιπτώσεις πράξεων , παραλείψεων και δωρεών για την ουσία της  υπόθεσης της ένταξης του Πεύκο Πολίτη στο σχέδιο πόλης - δεν εκδόθηκε από το λαλίστατο γραφείο τύπου του δήμου.

Για την περιβόητη πρόταση Κουράση προς το δημοτικό συμβούλιο, μόλις πέρυσι, όταν ο ΤΕΩΣ (όπως πολύ καλά τον αποκαλούν οι ίδιοι οι υποψήφιοί του)  πρότεινε ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ να δοθούν με - ομόφωνη ήθελε κιόλας - απόφαση του ΔΣ τα 375 από τα 475 χιλιάρικα που διεκδικούσε ο Ν. Ιωνάς  για να μας κάνει την χάρη - ο δωρητής των γραμματίων - "να αποσύρει την αγωγή ώστε να αποφευχθεί η επιδίκαση των τόκων στον δήμο", βλέπετε η ΣΤΑΣΗ δεν γράφει λέξη.

Διότι η ΚΟΥΡΑΣΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχει δεσμευσούλες απέναντι στον ΚΟΥΡΑΣΗ να μην τον πλησιάσουν ποινικές ή αστικές ευθύνες.

Τους έχουν βάλει ΟΡΙΑ ....
Είναι διοίκηση ΕΝΤΟΣ - ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ - ΟΡΙΩΝ!

Για την μηνυτήρια αναφορά μας, με την οποία ενημερώθηκε η εισαγγελία για την υπόθεση αναλυτικά, για την σύμβαση και την γραμματιοληψία, και για την οποία ήδη έχει γίνει προανάκριση, δεν λέει λέξη βέβαια η διοικούσα παράταξη στην ΣΤΑΣΗ. 

Πιστεύει κανείς ειλικρινά ότι δεν έχει παίξει ρόλο ώστε η δικαιοσύνη ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΙΩΝΑ στο καλάθι των αχρήστων?

Σε άλλο ένα θέμα λοιπόν είμαστε από την πλευρά των δικαιωμένων, από την πλευρά των υπερασπιστών του δημόσιου συμφέροντος, σε μια υπόθεση μάλιστα για την οποία οι προσωπικές διώξεις που έχω υποστεί από το σύστημα των δωροληπτών του Πεύκο Πολίτη, από το ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ σύστημα της τοπικής διαπλοκής είναι γνωστές σε όλους.

Αν υπήρχαν ΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ στην τοπική πολιτική σκηνή, αν υπήρχε στοιχειώδης πολιτική ευθιξία, αν υπήρχε ίχνος φιλότιμου, ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ και οι συνεργάτες του στην διοίκηση του δήμου,  θα έπρεπε να είχαν αποσυρθεί την ημέρα που ανακοίνωσε την δωροληψία του - σε γραμμάτια από τον Ιωνά, ζητώντας δημόσια συγνώμη από τους πολίτες.

Αν υπήρχαν όρια η Καρατζά δεν θα ήταν επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης αφού με την απόκτηση του οικοπέδου ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ, του δικού της και της παράταξής της , από την ΕΥΘΥΝΗ να τοποθετείται για τις εξελίξεις στο μεγαλύτερο ανοικτό θέμα της πόλης.
Θα φρόντιζε να μην πάρει εκεί οικόπεδο για να μπορεί να ομιλεί ή θα άφηνε να εκπροσωπεί την παράταξη του ΚΚΕ κάποιος άλλος που ΜΠΟΡΕΙ, όταν καλούνται συσκέψεις των επικεφαλής και δημοτικά συμβούλια.

Όμως τα όρια δεν τα βάζει στο Χαλάνδρι η λογική και το πολιτικό ήθος. Τα βάζουν οι διαπλεκόμενοι ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ τσάτσοι των κομμάτων και των υπογείων και τα συμφέροντά τους.

Ο Κουράσης και οι συνεργάτες του - εκείνοι κατά την θητεία των οποίων ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ η ΔΩΡΟΛΗΨΙΑ των πολιτικών από τους μελετητές, παραμένουν ενεργοί. Θέλουν να επαναφέρουν την κανονικότητά τους. Ο δήμαρχος και οι δύο αντιδήμαρχοί του.

ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ γιατί τα προηγούμενα τα έχασαν!

Θέλουν να ξαναείναι ΕΚΕΙΝΟΙ, οι διαπραγματευτές της ολοκλήρωσης της μελέτης Ιωνά και της πράξης εφαρμογής στο Πεύκο Πολίτη.

ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΔΙΑΘΕΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ η περιοχή για τα οποία ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ και οι μεσίτες τους ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΝΑ, αφού ο Νικόλας ΑΡΝΕΙΤΑΙ να ενημερώσει άλλες δημοτικές παρατάξεις.

Η απόφαση της δικαιοσύνης εκθέτει τον Κουράση, τους αντιδημάρχους του που κατέρχονται ξεδιάντροπα στις εκλογές, και τα συνεταιράκια του σε ΚινΑλ και αριστερά, ΔΙΠΛΑ.

Γιατί  ο ΤΕΩΣ μετά την γραμματιοληψία, πρότεινε στο δημοτικό συμβούλιο να ψηφίσει για να "συμβιβαστεί" ο δήμος δίνοντας 375 χιλιάρικα στον Νίκος Ιωνά.

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥ!

Τελικά η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είπε ότι δεν έπρεπε να πάρει σεντ ο κ. ΙΩΝΑΣ, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΗ.

Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΑΓΕ ΝΙΩΘΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ που ήθελε να ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ στον Ν. Ιωνά 375 χιλιάρικα, χωρίς να τα δικαιούται?

Οι αντιδήμαρχοί του, που ήταν και υποψήφιοί του στις προηγούμενες εκλογές νιώθουν ότι οφείλουν να απολογηθούν για την περίοδο της αντιδημαρχίας τους, τώρα που είναι υποψήφιοι δήμαρχοι;;;

ΘΕΩΡΟΥΝ - και οι τρεις υποψήφιοι που ήταν συνεργάτες του Κουράση αλλά πρωτίστως Ο ΙΔΙΟΣ  ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ με τις αποφάσεις και τις πράξεις τους για το ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ που καθορίζει την ανάπτυξη της πόλης μας, αυτό του ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ?

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ακόμα και σήμερα, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ που καλούν τους Χαλανδραίους να ψηφίσουν έναν ΚΑΘ΄ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΩΡΟΛΗΠΤΗ,  εκφραστή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο των παράνομων διεκδικήσεων  ενός  εργολάβου, αντί της υπεράσπισης του δημόσιου συμφέροντος:?

Για όλα αυτά θα γράψει τίποτα στο φατσομπούκι ο πολυγραφότατος δήμαρχος Χαλανδρίου ή θα συνεχίσει να υποδαυλίζει τον - βολικό για εκείνον και τα τρολάκια του - σκυλοκαβγά για το θέμα του Πατήματος με το οποίο βολεύονται όλοι να πάνε στις εκλογές ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΑ;;;

Διότι αν πάνε λίγο παραδίπλα από το ΠΑΤΗΜΑ, είναι Η ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ.

Που το ΣΥΣΤΗΜΑ δεν θέλει να πολυσυζητιέται.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ..... "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ" και λειτουργούν ΜΕ ΟΡΙΑ!

Μέχρι 150 000 σε γραμμάτια είναι τα όρια που έχουν θέσει.

ΥΓ (ΑΣΧΕΤΟ?): 

Σοφία Κορωναίου γιατί η αντιπεριφερειάρχης Αττικής συναντάει δεξιές δημοτικές παρατάξεις και μπαίνει στο προεκλογικό φωτογραφικό τους άλμπουμ.

Ή μήπως  θα φωτογραφηθείς με όλες τις δημοτικές παρατάξεις? Όλων των κομμάτων και των αποχρώσεων ?

Μπορούμε να απασχολήσουμε και εμείς προεκλογικά την ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ για  να βγάλουμε φωτό για το φυλλάδιό μας?

Δουλειά δεν έχει η περιφέρεια?

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου