Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ - ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ DOUBLE FACE


Το Υπερταμείο, δηλαδή η κυβέρνηση αφού έχουμε βγει από τα μνημόνια και η χώρα έχει ανακτήσει τον έλεγχο των αποφάσεων  (ή μήπως όχι) παρεμβαίνει στο ΣτΕ "ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (!!!!!) και του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝOΜΙΚΩΝ" (δηλαδη του ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ αν δεν έχει γίνει ανασχηματισμός και δεν το πήραμε χαμπάρι) παρεμβαίνει το ΣτΕ για να μην εξαιρεθούν δημόσια ακίνητα και κυρίως μνημεία και αρχαιολογικοί χώροι από την παραχώρηση.

Ο υπουργός Οικονομικών (εχθές ήταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος) στην Βουλή έσκιζε τα ιμάτιά του ότι τον συκοφαντεί ο Μητσοτάκης και ότι αυτός θα καταθέσει την τροπολογία που εξαιρεί τους αρχαιολογικούς χώρους.

Κούναγε και ένα έγγραφο, ανάθεμα τι έλεγε αυτό.

 (Θα το κάνω αυτό στο ΔΣ. Θα έχω ένα χαρτί και θα το κουνάω μόνος μου. "Να εδώ το λέει καθαρά .." θα τους λέω. Πού θα ξέρουν; Θα ψαρώνουν!)

Τους ίδιους σοσιαλισμούς  μας λέει και ο δήμαρχος Συμεών στο δημοτικό συμβούλιο.

Υπάρχουν - σου λέει  - δημόσια ακίνητα που περιλαμβάνονται στην λίστα αλλά ... δεν είναι αξιοποιήσιμα από το υπερταμείο (και άρα συμπεραίνω εγώ τα βάλανε για να κοροϊδέψουν τους κουτόφραγκους. Είναι λάθος συμπέρασμα?)

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ: Η ΝΔ - το backup -  και οι συνοδοιπόροι της δεν κάνει θέμα ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ αλλά μόνο τους αρχαιολογικούς χώρους.

Για τα άλλα - πχ παιδικούς σταθμούς, πάρκα, ρεματιές, βουνοκορφές - κάνουν το παγόνι και σηκώνουν το θέμα μόνο για τους αρχαιολογικούς χώρους.

ΠΟΥ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ είναι το πρώτο θέμα.
Αλλά δεν είναι το μόνο!

Οπότε ΚΑΙΝΕ την πιθανότητα να πει ΣΥΝΟΛΙΚΑ η αυτοδιοίκηση ΟΧΙ, όπως μόνο εμείς λέμε από την αρχή.

Και που με πρότασή μας που έγινε δεκτή από το δημοτικό συμβούλιο Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΤΗΚΕ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ στο ΣτΕ!

ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΡΑΓΕ;;;;
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ δεν έχει ανακοινώσει τίποτα.
Μήπως ..... δεν προκάνανε τις προθεσμίες ?
(Θα φάμε τα μουστάκια μας αν έχει γίνει κάτι τέτοιο)

Ποιοι όμως δεν θένε να λένε το ίδιο με εμάς και "στρογγυλεύουν" τα πράγματα για να περάσει η μπόρα ;
Η "αντιπολίτευση" των "τάχα μου"  αλλά και το ΚΚΕ που μέσω της προσφυγής Πελετίδη έμεινε μόνο στα μισά και όχι σε όλα τα ακίνητα!

Άρα είναι όλοι στο κόλπο.
ΟΛΟΙ οι αντιδρώντες για ΜΕΡΟΣ του προβλήματος και όχι για το ΟΛΟΝ!

Και το ΟΛΟΝ είναι ότι Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ!!!

Αξιοποιείται κάτω από ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ, με αποφάσεις που λαμβάνονται από τους εκπροσώπους του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, με δημόσιο έλεγχο, με διαφάνεια και για ΔΗΜΟΣΙΟ συμφέρον.

Και δεν παίρνονται οι  αποφάσει από ένα ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ που λειτουργεί "στο όνομα του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ της χώρας και του Υπουργού Οικονομικών" ίσως και ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ .

Διότι αν η βούλησή τους ΠΘ είναι αυτή που εκφράζει το Υπερταμείο στην παρέμβασή του στο ΣτΕ και όχι η νομοθετική ρύθμιση που εξαγγέλλει ο Ευκλείδης, τότε θα πρέπει να συμπεράνω ότι ο ΠΘ και ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ - και ο ΣΥΜΕΩΝ στο Χαλάνδρι - μας δουλεύουν απροκάλυπτα.

Εγώ θέλω να είμαι - παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα όμως μέχρι τελευταίας αποδείξεως - καλοπροαίρετος με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ "συντρόφους" (κυβερνητικούς και δημάρχους).

Και θέλω να πιστεύω ότι ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ - λίγο - με τους ξένους που είναι οι εντολοδόχοι του υπερταμείου.
Και δεν λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ μόνο για την καρέκλα τους.
Είμαι καλός άνθρωπος κατά βάθος, είμαι καλοπροαίρετος και πιστεύω ότι όλοι είναι καλοί μέχρι να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι κακοί.

ΚΑΙ ξέρεις, αυτή η καλοπροαίρετη προσέγγιση  - για μένα που σκέφτομαι ανάποδα - ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ για τους κυβερνητικούς και του δημαρχαίους από το να μας κοροϊδεύουν.

Διότι αν είναι σωστή η εκτίμησή μου ότι το ψιλοπαλεύουν οι του ΣΥΡΙΖΑ - αλλά μόνοι τους, χωρίς κίνημα, χωρίς συνεργασίες,  χωρίς να θέλουν να έχουν σύμμαχο τον πολίτη  προσπαθώντας να παραστήσουν τους σωτήρες - τότε στο ΔΣ του  Υπερταμείου ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ χωρίς την θέλησή του, στην παρέμβασή τους στο ΣτΕ, χωρίς να καταγγελθούν!!!!

ΟΥΠΣ! ΑΤΟΠΟ!

Δια της ΑΤΟΠΟΥ λοιπόν  ...... ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

Την ίδια ώρα βγαίνουν και τα συστημεμικά παπαγαλάκια - υποψήφιοι δήμαρχοι από τον ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ χώρο στα κανάλια που τους έχουν όλη μέρα και λένε "να αξιοποιήσουν την δημόσια περιουσία οι δήμοι υπό την επίβλεψη του ΤΑΙΠΕΔ" δηλαδή θέτουν το αυτοδιοίκητο ΚΑΙ των ΟΤΑ υπό την επίβλεψη του ΤΑΙΠΕΔ.
Και το γλυκό δένει.

ΑΥΤΟΙ είναι οι πιο φοβεροί τύπου.
ΑΥΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ!
ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΩΣΊΛΟΓΟΙ!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ (κάποιοι παρεξηγούνται που γράφω ο "ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ" και προσπαθώ να το αντικαταστήσω αλλά έτσι δεν ξεχωρίζει ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ από τον ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ, τες πάντων) θα ελπίζει ότι έχει βρεθεί η μαγική συνταγή για να σωθεί η οικονομία και να έχουμε κανένα δεκάρικο στην τσέπη.
 
"ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ"

 - ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ  ΡΕ ΜΕΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ!  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ, εγγόνια δεν έχω να ' ούμε ή ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΓΩ, στα τέτοια μου για τον δίπλα"

Τώρα πες, αυτός που το λέει αυτό είναι ή δεν είναι ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ???"

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου