Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ


Υλοποιείται από σήμερα η - από το 2018 - απόφαση της ΑΑΔΕ να κλείσει την εφορία Χαλανδρίου και να μεταφέρει τις δραστηριότητές της στον Χολαργό - όπως σας έχουμε ενημερώσει από τότε.

Από την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, οι φορολογούμενοι που υπάγονται στη ΔΟΥ Χαλανδρίου θα εξυπηρετούνται πλέον στη ΔΟΥ Χολαργού.

Τελευταία μέρα λειτουργίας της ΔΟΥ Χαλανδρίου είναι η σημερινή.

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου και την Παρασκευή 3 Ιουλίου η υπηρεσία δεν θα εξυπηρετεί το κοινό. Αντιστοίχως τη Δευτέρα 6 Ιουλίου θα παραμείνει κλειστή και η ΔΟΥ Χολαργού.

Όπως ανακοινώθηκε αρμοδίως οι προθεσμίες εκπλήρωσης των υποχρεώσεων των πολιτών που τυχόν λήγουν κατά τις παραπάνω ημερομηνίες παρατείνονται με απόφαση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, δεν φαίνεται καθόλου ικανοποιημένος με τη συγκεκριμένη εξέλιξη και ΦΕΤΟΣ  - γιατί το 2018 δεν είχε κάνει δηλώσεις - δήλωσε: «Εκφράζουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στην υλοποίηση του σχεδίου συγχώνευσης της εφορίας Χαλανδρίου, γιατί η κατάργηση της αναμένεται να δυσχεράνει σοβαρά την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επαγγελματιών της πόλης μας».

ΣΧΟΛΙΟ: Δεν κλείνει για πλάκα η εφορία που εξυπηρετεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ και ΠΕΝΤΕΛΗ και στέλνονται οι τόσοι φορολογούμενοι να συνωστιστούν στον Χολαργό και την εκεί ΔΟΥ που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ, όπως καταλαβαίνεις, εσύ που δεν είσαι στο κοπάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου