Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

ΙΑΣΩ : Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ HELLENIC RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS 2022


Ο Όμιλος ΙΑΣΩ αποτελεί τον μοναδικό Όμιλο υγείας που διακρίθηκε στα Hellenic Responsible Business Awards 2022 και απέσπασε τέσσερα βραβεία. Ο θεσμός των Hellenic Responsible Business Awards, για έβδομη συνεχή χρονιά, βράβευσε τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Περιβαλλοντική και Κοινωνική Ανάπτυξη. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σε μια λαμπερή βραδιά με την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του ΣΕΒ, καθώς και με ευρεία θεσμική τιμητική στήριξη.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΙΑΣΩ "δίπλα σας" απέσπασε bronze βραβείο στην κατηγορία Πρόγραμμα Εθελοντισμού για τη συνεργασία με το “Save your Hood” για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο Όμιλος ΙΑΣΩ με το πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης "δίπλα σας" καινοτομεί και δημιουργεί στρατηγικές συνεργασίες για την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την εκπαίδευση του κοινού για τα περιβαλλοντικά θέματα. Ο πυλώνας "sustainable environment" αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους του προγράμματος "δίπλα σας" του Ομίλου ΙΑΣΩ. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δράσεις όπου έχουν συγκεντρωθεί 7.200 lt σκουπιδιών με 65 εθελοντές.

Επιπλέον, το ΙΑΣΩ απέσπασε bronze βραβείο στην κατηγορία Συνεργασία Επιχείρησης & Ακαδημαϊκών Φορέων για το Πρωτοποριακό Επιστημονικό & Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα σε συνεργασία με την Β’ Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Αρεταίειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διακρίθηκε με δύο silver βραβεία στην κατηγορία Συνεργασία Επιχείρησης & ΜΚΟ για τη συνεργασία με τη Σύμπλευση για την πραγματοποίηση προληπτικών εξετάσεων σε ακριτικά νησιά και στην κατηγορία Καλή Υγεία & Ευημερία για την Ιατρική Αποστολή σε Σπέτσες και Σίφνο. Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “δίπλα σας” του Ομίλου ΙΑΣΩ μαζί με την Σύμπλευση στην Καλοκαιρινή και Φθινοπωρινή Αποστολή 2021 πραγματοποίησε περισσότερους από 200 προληπτικούς ελέγχους και συμμετείχαν εθελοντικά 20 ιατροί του Ομίλου ΙΑΣΩ. Στις αποστολές στις Σπέτσες και τη Σίφνο πραγματοποιήθηκαν 1.822 ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις σε 559 κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου