Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΤΑΒΙΑ ΣΤΟ OTAVOICE ΤΟΥ ψεκ ΜΠΕΛΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ: Η ενέργειά σας αυτή είναι προφανώς απολύτως αντιδεοντολογική και σας εκθέτει ως δημοσιογράφους και εκφραστές της αλήθειας και της διαφάνειας.

 


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΣΗ

Του Άγγελου Νταβία του Δημητρίου κατοίκου Χαλανδρίου Αττικής (οδός Δ. Πλακεντίας 13 ), με Α.Δ.Τ. ...... και ΑΦΜ ........

ΠΡΟΣ

Την εταιρεία με την επωνυμία «NEREUS SPLASH ΙΚΕ», ιδιοκτήτρια εταιρεία του ιστότοπου OTAVOICE, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Κόνιαρη 45, τηλ: 210-6400003, όπως νομίμως εκπροσωπείται.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

1. Στις 21-3-2023αναρτήθηκε στον ιστότοπο που διαχειρίζεται με τον τίτλο otavoice, ειδησεογραφικό άρθρο με τον τίτλο «Δήμος Χαλανδρίου: Πλήρης δικαίωση του Γιώργου Κουράση στις συκοφαντίες Νταβία για υπόθεση δωρεάς» [https://www.otavoice.gr/.../dimos-chalandriou-pliris.../].
Στον τίτλο του ανωτέρω άρθρου αναφέρετε ότι δικαιώθηκε πλήρως ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Κουράσης για συκοφαντίες μου σε βάρος του! Ο τίτλος αυτός όμως, όπως και το περιεχόμενο του άρθρου σας, καθ’ όσον με αφορά, είναι ψευδή.
 
Ειδικότερα:
    α) Αναφέρετε ότι στην δίκη αυτή δικαιώθηκε ο Γιώργος Κουράσης ως προς τις συκοφαντίες μου, ενώ η αλήθεια την οποία γνωρίζετε και είναι σαφής από την απλή ανάγνωση του δελτίου τύπου του Γιώργου Κουράση είναι ότι αυτός που δικαιώθηκε στο Δικαστήριο (Ι’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών) είμαι εγώ, καθώς αθωώθηκα ομόφωνα, αφού το Δικαστήριο δέχτηκε ότι δεν υπήρχε δόλος να προβώ σε συκοφάντηση, αλλά έδρασα με γνώμονα τα συμφέροντα του Δημοσίου. Ο αναγνώστης όμως του άρθρου από τον τίτλο και μόνο συνάγει λανθασμένα ότι εγώ καταδικάστηκα για «συκοφαντίες» και δικαιώθηκε ο Γιώργος Κουράσης!!!
    β) Αναφέρετε ότι κατέπεσαν όλες οι «σκίες» ως προς την υπόθεση της δωρεάς του ΙΩΝΑ προς το Δήμο Χαλανδρίου όταν το Δικαστήριο αυτό δεν εξέτασε την υπόθεση αυτή και δεν προέβη σε καμία κρίση και ως εκ τούτου παραποιείτε την πραγματικότητα, καθώς παρουσιάζετε εμένα να έχω προβεί σε μία καταγγελία η οποία κρίθηκε δήθεν από το Δικαστήριο αυτό ως πλήρως ανυπόστατη, εν γνώσει σας ότι αυτό είναι ψευδές.
    γ) Δεν κάνετε καμία αναφορά στην έκβαση της καταγγελίας μου για το θέμα αυτό, ήτοι ότι αυτή δεν εξετάστηκε επειδή το αδίκημα είχε παραγραφεί και ως εκ τούτου ουδέποτε οι Δικαστικές και Εισαγγελικές της χώρας εξέτασαν τα πραγματικά διαδραματιζόμενα περιστατικά ώστε να αξιολογήσουν την ουσία της υπόθεσης και να καταλήξουν σε κρίση.

2. Όπως συνάγεται εκ των ανωτέρω, το περιεχόμενο του άρθρου και ιδίως ο τίτλος σας είναι πλήρως αναληθή, δημιουργούν στρεβλές εντυπώσεις για την πραγματική έκβαση της δίκης και δημιουργούν στον αναγνώστη την εντύπωση ότι κρίθηκα ως συκοφάντης. Μάλιστα δεν κάνατε καν τον «κόπο» να ζητήσετε την άποψη της δικής μου πλευράς ως άμεσα εμπλεκόμενου.
Η ενέργειά σας αυτή είναι προφανώς απολύτως αντιδεοντολογική και σας εκθέτει ως δημοσιογράφους και εκφραστές της αλήθειας και της διαφάνειας.
Επιπλέον, με το δημοσίευμά σας εκτός του ότι προκαλείτε σύγχυση στους αναγνώστες σας ως προς τα πραγματικά περιστατικά, το άρθρο σας καταλήγει στην δημιουργία για εμένα συκοφαντικών ισχυρισμών, καθώς μεγάλος κύκλος ατόμων που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας και είδε τον τίτλο σας «Δήμος Χαλανδρίου: Πλήρης δικαίωση του Γιώργου Κουράση στις συκοφαντίες Νταβία για υπόθεση δωρεάς» κατάλαβε δικαιολογημένως ότι εγώ καταδικάστηκα για συκοφαντίες και δικαιώθηκε ο Γιώργος Κουράσης και επικοινώνησε μαζί μου για να με ρωτήσει για το τι έγινε στη δίκη, γιατί καταδικάστηκα και ποια είναι η ποινή μου!
Όπως καταλαβαίνετε αυτό μου προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, ιδίως επειδή το άρθρο σας αναδημοσιεύτηκε και από άλλες ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα την τελευταία εβδομάδα να επικοινωνούν μαζί μου φίλοι, γνωστοί και συμπολίτες μου από το Χαλάνδρι και άλλες περιοχές για το θέμα αυτό νομίζοντας ότι έχω καταδικαστεί. Επιπροσθέτως, είναι δεδομένο ακόμα μεγαλύτερος κύκλος ανθρώπων δεν επικοινώνησε μαζί μου και ως εκ τούτου δεν του έχει γίνει αντιληπτή η πραγματικότητα και θα συνεχίσει να πιστεύει ότι έχω καταδικαστεί ως συκοφάντης.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Και με την ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου

Διαμαρτύρομαι για τη συμπεριφορά σας.
Σας καλώ όπως εντός 2 ωρών από τη λήψη της παρούσας διορθώσετε τον τίτλο του ανωτέρω άρθρου σας ώστε να γίνεται σαφές ότι από το Δικαστήριο αυτό δικαιώθηκα εγώ, αφού αθωώθηκα.
Σας καλώ όπως αναρτήσετε σε νέο άρθρο την παρούσα εξώδικη διαμαρτυρία μου το οποίο θα έχει αντίστοιχη θέση και χρόνο παραμονής στην αρχική σελίδα του ιστότοπου σας, όπως και να το κοινοποιήσετε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, άλλως επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο μέσο υπεράσπισης της τιμής, της υπόληψης και των δικαιωμάτων μου.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει την παρούσα προς αυτήν που αναφέρεται για να λάβει γνώση και για τις έννομες συνέπειες, αντιγράφοντας όλο το περιεχόμενο της παρούσας στην έκθεση επιδόσεως.

Αθήνα, 27-3-2023
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του διαμαρτυρομένου και καλούντος
 
 
Μετά από δύο ώρες από την λήψη του εξωδίκου και αφού ο ψεκ Μπέλτσος (γνωστός Βριλησσιώτης wannabe αυτοδιοικητικός με τις πλάτες του Πάνου Καμένου και του Πισιμίση στα Βριλήσσια, και αφού πήρε τηλέφωνο τον δικηγόρο του Άγγελου Νταβία για να τον "ενημερώσει για το ποιόν του Νταβία, λαμβάνοντας την κατάλληλη απάντηση από τον αδέκαστο δικηγόρο Γιώργο Παπασίμο" ....

"διόρθωσε" τον τίτλο (κατά την άποψή του)
Αφήνωντας ακόμα και τον όνομα του Νταβία για να παίρνει γκουγκλοκλικάκια!

και βέβαια, μέχρι αυτή την στιγμή που γίνεται αυτή η ανάρτηση, δεν έχει δημοσιευτεί η εξώδικη δήλωση του Νταβία - στο "έγκυρο" και "δημοσιογραφικά υπεύθυνο" (κατά πολλούς αλλά όχι σοβαρούς) site.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Άγγελου Νταβία - ετοιμάζει τις κατάλληλες νομικές ενέργειες που προβλέπονται στο νόμο περί τύπου για την αντιμετώπιση του ΔΟΛΟΥ συκοφάντησης ενός προσώπου δια του τύπου, με πρόθεση.

 ΥΓ: Τα είδαμε τα tags στο ποστάρισμα του ψεκ! Και τα likes τα είδαμε! Μην αναρωτιέστε μετά? ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ?

 ΥΓ2 ΑΣΧΕΤΟ:  Ποιος είναι αυτός ο ΙΩΑΝΑΣ στον οποίο αναφέρεται το δελτίο τύπου του τέως Αεικίνητου και ο ψεκ Μπέλτσιος; Είναι λάθος; Και γιατί δεν το διορθώνουν τόσες μέρες; Ή μήπως είναι ο ΝΙΚΟΣ ΙΩΝΑΣ και δεν τους επιτρέπει να πουν ούτε το όνομά του, και το παραποιούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου