Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ζητά εθελοντές για την προστασία των αδέσποτων

 


Η προστασία των αδέσποτων ζώων είναι πολύ σημαντική για τη δημοτική αρχή και η συμβολή κάθε ανθρώπου που επιθυμεί να προσφέρει είναι πάντα πολύτιμη.

Με στόχο την καλύτερη και πιο αποτελεσματική διαχείριση των αδέσποτων ζώων ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Γραφείου Διοικητικών Θεμάτων & Εξυπηρέτησης Πολίτη Χαράλαμπος Καρανάσος, απευθύνουν κάλεσμα σε πολίτες του Δήμου, οι οποίοι επιθυμούν να συμβάλουν στην κοινή προσπάθεια, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής προκειμένου να καταγραφούν στο μητρώο εθελοντών που καταρτίζεται σχετικά με τη φροντίδα, τον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων και γενικότερα τις δράσεις που θα ακολουθήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο Εθελοντισμού του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στο τηλέφωνο 2106145451-2106145150.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένα, ο τρόπος που φερόμαστε και φροντίζουμε για τις ανάγκες των ζώων, αντανακλά τον Πολιτισμό μας. Οφείλουμε να φροντίζουμε τους τετράποδους φίλους μας, να τους προσφέρουν τη ζεστασιά και την αγάπη που απλόχερα και άδολα μας χαρίζουν και να τους προστατεύουμε από κινδύνους και κακουχίες. Έως σήμερα, οι υπηρεσίες του Δήμου συνεργαζόμαστε με φορείς και οργανώσεις προστασίας ζώων και μαζί πράττουμε το καλύτερο που μπορούμε. Σε αυτή την κοινή προσπάθεια, έχουμε ανάγκη κάθε δημότη που αγαπά τα ζώα και θέλει να συμβάλει. Προστατεύουμε τα αδέσποτα, προωθούμε την υιοθεσία, ανταποδίδουμε την αγάπη τους!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου