Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές 9ης Ιουνίου 2024: Τα εκλογικά τμήματα στον Δήμο Βριλησσίων

 


Δείτε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα τα εκλογικά τμήματα των Βριλησσίων για τις ευρωεκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου 2024.

Λόγω της διεξαγωγής των Πανελληνίων Εξετάσεων υπάρχουν αλλαγές στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Βριλησσίων. Το 1ο Λύκειο Βριλησσίων και το 2ο Λύκειο Βριλησσίων δεν θα φιλοξενήσουν εκλογικά τμήματα. Στην θέση των δύο αυτών σχολικών μονάδων, εκλογικά τμήματα στις ευρωεκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου θα φιλοξενηθούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων και στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων.

Τα εκλογικά τμήματα θα είναι ανοιχτά από τις 07:00 το πρωί ως τις 19:00 το απόγευμα. Για την ψηφοφορία στο εκλογικό τμήμα θα πρέπει να φέρετε μαζί την αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο, ή άδεια οδήγησης ή βιβλιάριο ασφαλιστικού ταμείου. H αναγνώριση των εκλογέων μπορεί επίσης να γίνει και με χρήση της ψηφιακής ταυτότητας.


Για να βρείτε το εκλογικό τμήμα που ασκείτε το εκλογικό δικαίωμα μπορείτε να ανατρέξετε και στον ιστότοπο του Υπουργείου Εσωτερικών και την ενότητα «Μάθε που Ψηφίζεις»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου