Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ! ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΡΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ .... ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Πολλοί ομοιοπαθείς έχουν πάθει νίλα, επειδή ως επαγγελματίες πήραν καμιά δουλειά από το δημόσιο ή τους δήμους και μέχρι να πληρωθούν ...  το έκλεισαν το κομμωτήριο, φεσώθηκαν και τρέχουν να βγάλουν τα κερατιάτικα.

Έτσι κάποιοι μακάκες έχουν μείνει απλήρωτοι 4, 5, 6 ακόμα και 7 χρόνια και κανείς δεν τους έχει γράψει και στους χορηγούς του ελληνικού μπουρδελοδημοσίου να τους δώσει και το παράσημο .

Την ίδια ώρα κυκλοφορούν ανάμεσά μας τα ΒΡΙΛ και κάποιες μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες που μεττέχουν στα όργανα διοίκησης - π.χ. στην οικονομική επιτροπή, που συμμετέχουν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, αφού δεν αναρτούν έγκαιρα το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους όπως υποχρεούνται άρα σε ένα ευνομούμενο κράτος θα είχαν εκπέσει  -  και λένε "άστε τα παλιά, να πληρώσουμε τους τωρινούς προμηθευτές μας" (δηλαδή  τους δικούς μας, που έχουμε λαμβάνειν ψήφους ή ό,τι άλλο).

Και σου λένε εσένα, συνάδελφε ελεύθερε επαγγελματία ομοιοπαθή "μην μιλάς, εσύ είσαι επαγγελματίας, πρέπει να κάνεις την δουλειά σου, μην ανακατεύεσαι και μην προκαλείς, ΜΗ ΜΙΛΑΣ" ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ, ως κοινοί ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

Και σου λένε - ΒΡΙΛ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ - να μην ασχολείσε εσύ,  ο άνθρωπος του στίβου της ζωής, με τα κοινά για να σου κάνουν κουμάντο αυτοί, οι ίδιοι που σε έφεραν μέχρι εδώ.

Κυκλοφορούν και κάποιοι άλλοι, φρέσκοι, νουμεράκια golden boys, που λένε "ε, θα τα πάρει τα λεφτά, δεν τα χάνει".

Αυτοί οι ΠΙΟ μαλάκες δεν μπορούν να υπολογίσουν τι ζημιά έχεις πάθει όταν έκοψες το τιμολόγιο το 2006 - πλήρωσες τότε κόστη, φόρους, ΦΠΑ - και ΘΑ τα πάρεις κάποτε, αφού πρώτα εκχωρήσεις το 30% σε δικηγόρο.

(ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 100 ΜΟΝΑΔΩΝ: ΦΠΑ 23 - ΦΟΡΟΙ 20 - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 30 - ΤΟΚΟΙ 7 ΧΡΟΝΩΝ 70, μόνο αυτά πήγαμε στο "μπήκαμε μέσα 50%", χωρίς κόστη, εργατικά, υλικά κλπ).

Θα πεις τι έπαθες πρωί - πρωί, τα ξέρουμε οι επαγγελματίες αυτά.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ - αν μου επιτρέπετε - σε όσους έχετε τιμολόγια ενταγμένα  στα κονδύλια πληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου, από το ειδικό κονδύλι των ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, τώρα που φτάνει η ώρα να πληρωθείτε (ή να τα δώσετε πάλι πίσω στο δημόσιο που χρωστάτε, αφού ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ):

Θα σας πήραν - ίσως - ήδη τηλέφωνο από τον δήμο να σας πουν - ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ (!!!)- τι πρέπει να κάνετε για να πάνε τα εντάλματά σας στο ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ.

ΤΩΡΑ ΝΤΑΒΙΑΣ speaking ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ - ειδικά αν δεν είστε κολλητοί της διοίκησης, τσάτσοι ή δεν θέλετε να ....  μπείτε και άλλο μέσα με ... απρόβλεπτες δαπάνες (με πιάνεις, έτσι;)

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, και μην ακούτε τι σας λένε από τα τηλέφωνα.

Μετά θα σας λένε ότι δεν καταλάβατε καλά.

Παίζει ΠΟΥΣΤΙΑ για να μην πληρωθούμε πάλι οι ... ανυπάκοοι, να ακυρωθούν τα εντάλματα και να πάνε σε ... κολλητούς.

Τίποτε άλλο δεν σας λέμε!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

Αν δεν είστε μαλάκες ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ, ως ΟΦΕΙΛΟΥΝ και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Αλλιώς δώστε τους και εσείς τα δικαιολογητικά που ζητάνε .... τηλεφωνικώς.

ΥΓ: Δηλαδή αν σε πάρει κάποιος τηλέφωνο και σου κάνει φάρσα μπορεί εσύ να είσαι βέβαιος ότι έχεις συνενοηθεί με τον διευθυντή του δήμου; ΜΗΝ ΧΕΣΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου